amadmadd

ahmad

@amadmadd
Response Rate IconVery responsive
Verified with
Joined Jan 2019
Balok
3.3
8 Reviews
mamaahmad
Buyer

mamaahmad penipu licik sgt ni.hati2 la yer

2 months ago
1.0

weh burit mulut ka ati2 sket ckp aku dh lama sabar dgn ka ni mcm2 mencarut ckp kt aku,aku dh refund duit ka burit.

amadmadd
a month ago
alxstheshopcoholic
Buyer

alxstheshopcoholic Lovely rings and I do like it ..

2 months ago
4.7
whor3ologist93
Buyer

whor3ologist93 Prompt delivery! Trustworthy and accommodating seller! Highly recommended! Hope we can deal again bro!

2 months ago
5.0

very Thanks ya bro,ok bro sy jual ya,tq

amadmadd
2 months ago
lg941432
Buyer

lg941432 this is a con case scammer

2 months ago
1.0

Owh gila ke APA ni ckp I scammer, I have done POS item to u and brg dah smpi alamat u right Bo's,cuma emergency kes lewat POS sehari dua je kot,hati2 bila bercakap ikot suka hati je.

amadmadd
2 months ago
the.journey
Buyer

the.journey I HAVE TRANSFER THE MONEY LAST 3 DAYS BUT SHE DIDNT POST OUT MY BAG VERY HORRIBLE SELLER!!! KEEP CALL AND WHATSAPP BUT SHE DIDNT RESPONSE RM50 PUN TAK JUJUR, I TAKKAN HALALKAN DUIT TU 👌🏼

2 months ago
1.0

hello sy dh transfer balik kt acc awk kan so knp nk kecoh sgt ni,ckp nk delete coment ni xdelete pun aku mls je nk ckp kurang ajar,ka yg slh nk beli brg pastu guna on9 transfer guna ibg 3 hari bru masuk acc ak,ak tnya ckp guna ibft,dh duit ka transfer xmasuk lagi acc ak,pastu nk suh suh ak pos,tgula duit ka transfer guna ibg3 hari baru mask,duut xmasuk acc ak lagi mcm2 ka ckp kt aku,serabot aku,aku ckp awl2 spe byr dlu ak jual la,ka yg slh bkn ak,xkn ak nk tgu ka,ka buat byran slah transfer ibg

amadmadd
a month ago
All Categories
  • All Categories
  • Electronics
    • Computers
      • Laptops
      • Desktops
      • Others
    • TVs & Entertainment Systems
    • Audio
    • Computer Parts & Accessories
    • Others
  • Mobile Phones & Tablets
    • iPhone
      • iPhone X series
      • iPhone 8 series
      • iPhone 7 series
      • iPhone 6 series
      • iPhone 5 series
      • Others
    • Android Phones
      • Samsung
      • LG
      • Sony
      • Xiaomi
      • OPPO
      • Others
    • Tablets
    • Mobile & Tablet Accessories
      • Cases & Sleeves
      • Power Banks & Chargers
      • Mobile Accessories
    • Others
  • Photography
  • Home & Furniture
    • Home Décor
    • Furniture
    • Gardening
    • Others
  • Kitchen & Appliances
  • Women's Fashion
    • Clothes
      • Dresses
      • Tops
      • Bottoms
      • Outerwear
      • Rompers & Jumpsuits
      • Others
    • Bags & Wallets
    • Shoes
    • Accessories
    • Jewellery
    • Watches
    • Bridal Wear
  • Muslimah Fashion
    • Tops
    • Bottoms
    • Two-piece
    • Dresses
    • Scarves
    • Others
  • Men's Fashion
    • Bags & Wallets
      • Backpacks
      • Briefcases
      • Sling Bags
      • Wallets
      • Others
    • Footwear
      • Formal Shoes
      • Sneakers
      • Slippers & Sandals
      • Boots
      • Others
    • Clothes
      • Tops
      • Bottoms
      • Outerwear
      • Others
    • Accessories
      • Belts
      • Ties & Formals
      • Eyewear & Sunglasses
      • Caps & Hats
      • Socks
      • Others
    • Watches
  • Health & Beauty
    • Skin, Bath, & Body
    • Hair Care
    • Makeup
    • Men's Grooming
    • Perfumes, Nail Care, & Others
  • Luxury
    • Bags & Wallets
    • Apparel
    • Accessories
    • Watches
  • Babies & Kids
    • Strollers, Bags & Carriers
    • Toys & Walkers
    • Girls' Apparel
      • 1 to 3 Years
      • 4 to 7 Years
      • 8 to 12 Years
    • Boys' Apparel
      • 1 to 3 Years
      • 4 to 7 Years
      • 8 to 12 Years
    • Babies Apparel
    • Cots & Cribs
    • Nursing & Feeding
    • Maternity
    • Others
  • Sports
    • Athletic & Sports Clothing
    • Bicycles
    • Scooters & Skates
    • Other
  • Video Gaming
    • Video Game Consoles
    • Video Games
    • Gaming Accessories
    • Others
  • Toys & Games
    • Board Games & Cards
    • Action Figures & Collectibles
    • Blocks & Building Toys
    • Diecast & Toy Vehicles
    • Other Toys
  • Books & Stationery
    • Stationery
    • Books
    • Children's Books
    • Comics & Manga
    • Magazines & Others
  • Textbooks
  • Design & Craft
    • Handmade Goods & Accessories
    • Craft Supplies & Tools
    • Artwork
    • Others
  • Auto Accessories
  • Motorbikes
  • Cars
    • Cars for Sale
    • Vehicle Rentals
  • Property
    • For Sale
    • Rentals
    • Others
  • K-Wave
  • J-pop
  • Music & Media
    • Music Instruments
    • Music Accessories
    • CD's, DVD's, & Other Media
  • Tickets & Vouchers
    • Attractions Tickets
    • Gift Cards & Vouchers
    • Event Tickets
  • Antiques
    • Antique Furniture
    • Currency
    • Stamps
    • Vintage Watches & Jewellery
    • Vintage Collectibles
  • Pet Supplies
    • Pet Accessories
    • Pet Food
  • Food & Drinks
    • Packaged Snacks
    • Instant Food
    • Drinks
    • Baked Goods
  • Services
    • Home Services
      • Cleaning
      • Aircon Services
      • Electrical, Lighting & Wiring
      • Home Repairs
      • Movers & Delivery
      • Renovations
      • Others
    • Electronics & Gadget Repairs
    • Tuition
    • Beauty Services
    • Others
  • Jobs
    • Part-time
      • Hospitality, F&B
      • Sales, Retail & Marketing
      • Events
      • Customer Service
      • Security
      • Warehouse & Logistics
      • Admin, Office & Finance
      • Cleaning & Housekeeping
      • Drivers & Delivery
      • Computer & IT
      • Others
    • Full-time
      • Hospitality, F&B
      • Sales, Retail & Marketing
      • Events
      • Customer Service
      • Security
      • Warehouse & Logistics
      • Admin, Office & Finance
      • Cleaning & Housekeeping
      • Drivers & Delivery
      • Computer & IT
      • Others
    • Internships & Others
  • Travel
    • Overseas Attractions
    • Travel Essentials
      • Luggage
      • Outdoor & Camping
      • Travel Accessories
    • Flights
    • Car Rentals
  • Community
  • Looking For
  • Everything Else
    • Others
    • Religious Items