Request to Join null
Ampang Buy Sell

Ampang Buy Sell


Ahli (38442)

norendri
inifzee
victoricasecretperfume
zixiankhoo
daoxz963
Lihat SemuaSertai kumpulan ini untuk menjemput rakan anda

Butiran

Join the Carousellers @ Ampang community to buy, sell and trade with fellow neighbours! List your new or gently used clothing, household items, furniture, bicycles, gadgets, TV sets and more.


Tetapan Kumpulan

Sesiapa boleh sertai


Sudah Dibuat

tahun lalu

Kongsi sekarang untuk membantu rakan-rakan anda menjimatkan wang

Sertai kumpulan ini untuk mula menjual bersama orang yang mempunyai minat yang sama!

Victoria’s Secret perfume

Ada yang berminat dengan Victoria’s Secret body mist ? Bau sangat sangat best , boleh tengok tengok dulu ye . Yang penting original dengan harga yang sangat berpatutan 🤩 Feel free to chat ya 💞

  • Victoria’s Secret perfume
  • Victoria’s Secret perfume
  • Victoria’s Secret perfume
  • Victoria’s Secret perfume
  • 0
    0
    ftrh_
    40 minit lalu

    KIMONO CARDIGAN BELOW RM30

    LOOKING FOR FAMCY OUTWEAR ?? lets try kimono cardigan.

  • KIMONO CARDIGAN BELOW RM30
  • KIMONO CARDIGAN BELOW RM30
  • KIMONO CARDIGAN BELOW RM30
  • KIMONO CARDIGAN BELOW RM30
  • 0
    0
    maisyahhh
    1 jam lalu

    ‼️CLEARANCE SALE‼️VINTAGE CARDIGAN‼️

    🖐🏻ALL ITEMS ARE RM3 , RM5 , RM10 🖐🏻BRANDED ITEMS (Padini , Topshop , Gap) IS RM10 🖐🏻PULLOVER SHIRT (SCARLET BRAND) ;RM 5 🖐🏻ALL ITEMS ARE PRELOVED ITEMS AND IN GOOOOD CONDITIONS 🖐🏻PRICES ARE NEGOTIABLE 🖐🏻FEEL FREE TO CHAT TO KNOW MORE DETAILS AND TO SEE THE CLOSE UP LOOK ON THE ITEMS!❤️

  • ‼️CLEARANCE SALE‼️VINTAGE CARDIGAN‼️
  • ‼️CLEARANCE SALE‼️VINTAGE CARDIGAN‼️
  • 0
    0
    aisyahazli
    3 jam lalu

    monkI dress body con sizexs

    Rm20 Area kajang#bangi

  • monkI dress body con sizexs
  • monkI dress body con sizexs
  • 0
    0
    farahaswad
    6 jam lalu

    Vape

    PRECO ONE KIT IS A SIMPLE PEN STYLE STARTER KIT FOR BETTER VAPING EXPERIENCE AND HIGHER COST PERFORMANCE, WITH 6 COLORFUL LED LIGHTS. MATCHED WITH REVOLUTIONARY PRECO TANK, BRING YOU AN EXCELLENT FLAVOR AND SUPER CLOUD VAPE ORIGINAL FROM @vzonetech . RM160.00 (EXCLUDE PORTAGE) . PACKAGE INCLUDES 1 X PRECO ONE MOD 1 X USB CABLE 1 X PRECO TANK 1 X USER MANUAL 1 X LOCAL FLAVOR . POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 .

  • Vape
  • 1
    0
    farahaswad
    6 jam lalu

    Flavor Vape

    RM25.00 . Postage SM RM7 SS RM10 . POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾

  • Flavor Vape
  • Flavor Vape
  • Flavor Vape
  • Flavor Vape
  • 1
    0
    nick1297
    6 jam lalu

    Cdg tee

    Selling for 130 only 💯 legit Price can negotiable

  • Cdg tee
  • Cdg tee
  • Cdg tee
  • 1
    0
    alex3333
    7 jam lalu

    ape

    (ape)100%ori rm280 free pos

  • ape
  • ape
  • ape
  • ape
  • 0
    0
    jamialatip88
    7 jam lalu

    AL FATEH JUNIOR

    WAKTU BELAJAR Anak Zaman Sekarang PADAT SANGAT.. Betul kan? Sekolah PAGI, Sekolah PETANG, Mengaji PETANG & TUISYEN MALAM lagi. Letihnya anak² kite......😥 Cuti hampir tamat jadi bermula kembali rutin harian mereka. Saya nak Kongsikan RAHSIA bagaimana ibu bapa mampu memberikan anak2 kecerdasan minda dan kecergasan diri untuk ANAK dengan pemakanan sunnah dan vitamin A dan C sahaja. 😬 🤓 AL FATEH JUNIOR gula² minda kesukaan semua anak²... WAH KESANNYA LUAR BIASA?? =========================== 🤩 kunyahan pertama menyebabkan anak bertenaga 🤩 kunyahan kedua lebih Fokus dan anak lebih pick up 🤩 kunyahan ketiga membantu Melancarkan peredaran darah dan oksigen dalam otak Ni baru 3 kali kunyah 🤩 kalau dah banyak kali. Memang gila TERBAIK LAH, BESTNYA GULA GULA AJAIB NI!! 🤩 Insha Allah dgn mengamalkan Al Fateh Junior minda anak kita akan lebih cerdas,cergas dan pintar dengan adanya khasiat makanan sunnah 🎓 🎓 🎓 Tawaran hebat, GANJARAN HEBAT! PROMOSI HEBAT! Jom dapatkan segera sebelum 31Dis. #AlfatehJuaraMindaDanAkhlakTercipta #alfatehjunior #supplimentminda #bukangulagulabiasa #makanantambahankanakkanak #gula2sihat #mindatercipta #makinkunyahmakinbijak #gula2tidakmudarat #testimoniAlFatehJunior #makanandibuatdaribahan2berhasiat #gula2mencegahdaripenyakit #istiqamah #iktiar WWW.Wasap.my/+60162939271

  • AL FATEH JUNIOR
  • 0
    0
    haneyin0315
    7 jam lalu

    Girl's Favourite 5 character Diary Book with Keylock 5 character design

    Girl's Favourite 5 character Diary Book with Keylock 5 character design 💖Disney princess (4 design ➡️ A1-A4 ) 💖Frozen (3 design ➡️ B1-B3 ) 💖Barbie Doll (4 design ➡️ C1-C4 ) 💖HelloKitty (2 design ➡️ D1-D2 ) 💖doraemon (3 design ➡️ E1-E3 ) 🌈RM6.90 Original price 🌈RM4 Promotion Price Now!! #christmasgift #princess #disneyprincess #barbiedoll #disneyfrozen #frozen #doraemon #hellokitty #diarynotebook #keylock #kidgirl #readystock #doorgiftmurah #partysupplies #bukubestseller #bukumurah

  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • 0
    0
    fit3_apparel
    7 jam lalu

    T-SHIRT VIRAL

    NEW ARRIVAL !! Ok geng.. Admin hanya bawak masuk 10 pcs sahaja !! Barang memang sangat2 limited stock guys.. Admin akan bagi harga special untuk 5 orang yang terawal sahaja !! Cepat PM admin sekarang.. . 🔴🔴T-SHIRT🔴🔴 . . ☡ Saiz : S - XXL . ☡ Boleh custom made . ☡ Material Cotton . ☡ RM 28 . 📌 Setiap pembelian free stiker

  • T-SHIRT VIRAL
  • T-SHIRT VIRAL
  • 0
    0
    fit3_apparel
    7 jam lalu

    T-SHIRT VIRAL

    NEW ARRIVAL !! Ok geng.. Admin hanya bawak masuk 10 pcs sahaja !! Barang memang sangat2 limited stock guys.. Admin akan bagi harga special untuk 5 orang yang terawal sahaja !! Cepat PM admin sekarang.. . 🔴🔴T-SHIRT🔴🔴 . . ☡ Saiz : S - XXL . ☡ Boleh custom made . ☡ Material Cotton . ☡ RM 28 . 📌 Setiap pembelian free stiker

  • T-SHIRT VIRAL
  • T-SHIRT VIRAL
  • 0
    0
    hana9597
    8 jam lalu

    Baju Preloved Murah

    Nak jual baju preloved murah je, semua masih dalam keadaan baik. Boleh dm kalau berminat nak beli! 1- Kemeja Padini (NEW) - RM20 2- Baju SODA - RM20 3- Baju Nicole - RM15 4- Baju Applemints - RM10 boleh check profile saya untuk tahu details setiap baju ya!

  • Baju Preloved Murah
  • Baju Preloved Murah
  • Baju Preloved Murah
  • Baju Preloved Murah
  • 0
    0
    salinafleur
    8 jam lalu

    set jeragat

    rm9 cod di Tesco ampang http://www.wasap.my/60182964216

  • set jeragat
  • set jeragat
  • set jeragat
  • 0
    0
    holland1510
    11 jam lalu

    VapeHood

    Attention vaperhood, Tank Blitzen untuk dilepaskan, Berminat pm saya. Tq

  • VapeHood
  • 0
    0
    jenpalmstruck
    11 jam lalu

    ST IVES GREENTEA RM20

    ST IVES GREENTEA RM20 NEUTROGENA RM16

  • ST IVES GREENTEA RM20
  • ST IVES GREENTEA RM20
  • 1
    0
    hana9597
    12 jam lalu

    Buku Preloved Murah

    Nak jual buku preloved murah, semua masih dalam keadaan baik. Boleh dm kalau berminat nak beli! 1- Karya Seni: Objection - RM23 inc. postage 2- Idea Kreatif: Lelaki Penuh Misteri (NEW) - RM20 inc. postage 3- Buku Fixi: Mereka (NEW) - RM20 inc. postage 4- Buku Rujukan PT3 Sejarah - RM18 inc. postage

  • Buku Preloved Murah
  • Buku Preloved Murah
  • Buku Preloved Murah
  • Buku Preloved Murah
  • 0
    0
    salinafleur
    12 jam lalu

    berina

    RM 9 SEKOTAK http://www.wasap.my/60182964216 Krim untuk meluruskan rambut yang paling ideal dan sangat menakjubkan. Sapa yang rambut keringting bole try krim ini memamg berkesan. CARA-CARA PENGGUNAAN KRIM BERINA Cuci rambut dengan shampoo (jenis jenama shampoo tak kisah), Pastu kering rambut uols Lumurkan krim berina 1 pada rambut uols. Seeloknya pakai tangan atau guna berus yang lembut bagi membolehkan setiap helaian rambut kena. Biarkan selama 30 minit-1jam, kemudian bilas dengan air bersih dan keringkan nak gunakan iron pun bole bagi rambut kering. jangan guna sikit takut rambut tertarik Lumurkan krim 2 dan pastikan ia nya rata, Selepas itu sikat rambut uols dengan cermat dan biarkan ia selamat 25minit-45minit. Ia berfungsi meneutralkan balik vitamin dalam rambut dan menghapuskan bau krim 1 Selepas itu bilaskan dan keringkan rambut uols sekali lagi dan iron kan rambut anda untuk kali ke dua. TIPS: Jauhkan rambut uols dari terkena air sekurang-kurangannya 2 hari bagi memberi laluan kepada krim 1 dan krim 2 meresap kedalam rambut. Bagi yang beragama islam bole saja nak wuduk, tiada masalah.. Iron tu iron rambut ya..jangan duk imagine seterika lak,heheh gurau je

  • berina
  • berina
  • 0
    0
    byberry
    12 jam lalu

    RM88 - iam sexylady 2in1

    Losyen + sabun 18x membakar lemak Kempiskan perut Hilangkan selulit RUncingkan dagu Kecilkan peha / lengan Buang angin dalam badan Hilangkan buncit / boroi Boleh digunakan oleh lelaki / wanita Losyen & sabun tak panas Turunkan berat

  • RM88 - iam sexylady 2in1
  • RM88 - iam sexylady 2in1
  • RM88 - iam sexylady 2in1
  • RM88 - iam sexylady 2in1
  • 0
    0