Request to Join null
Bangi/ Kajang Buy Sell

Bangi/ Kajang Buy Sell


Ahli (12755)

abgjokejr
mr.erickshop
addy.ahmad
kraftkingdom.venture
izzati81
Lihat SemuaSertai kumpulan ini untuk menjemput rakan anda

Butiran

Membeli dan menjual pada tempat pasaran Bangi/ Kajang Buy Sell di Carousell adalah dipercayai, mudah dan menyeronokkan. Jual secara eksklusif kepada rakan sekolah dengan menyenaraikan buku teks kolej anda yang telah guna, perabot, pakaian dan banyak lagi. Cari peti sejuk, buku dan banyak barang lain yang anda akan perlu untuk sekolah! Ia kini lebih mudah untuk anda dan rakan sekolah anda untuk mencari pendapatan dan menjimatkan wang jadi beritahu rakan-rakan anda dan kongsi sekarang!


Tetapan Kumpulan

Sesiapa boleh sertai


Sudah Dibuat

9 bulan lalu

Kongsi sekarang untuk membantu rakan-rakan anda menjimatkan wang

Sertai kumpulan ini untuk mula menjual bersama orang yang mempunyai minat yang sama!

beyondsoc
2 jam lalu

Vans - Classic Crew Socks

Last three pairs in stock! New price in March!

  • Vans - Classic Crew Socks
  • Vans - Classic Crew Socks
  • 1
    0

    Amirna Multipurpose cream

    Seminggu ja sapu rasa licinnn ja kulit...sapu2 rasa mint2...lembab jer kulit...yg bestnya cream ni masuk minyak kelapa dara tulen..kat Bibir pun bleh sapu kalau merekah... Ready stock AMIRNA MULTIPURPOSE CREAM ..KULIT PERUT/BADAN/KAKI / BIBIR MEREKAH ..KULIT/ANGGOTA BADAN / BIBIR KERING ..KULIT TEPI KUKU KERING.. ..LUTUT DAN SIKU HITAM2 ..BOLEH JUGA SAPU CELAH2 KETIAK DAN PAHA YG KEHITAMAN ..MEMBANTU MEMUDARKAN PARUT NIPIS ..RUAM LAMPIN(IKUT JENIS KULIT) #HargaPROMOSIIIII!!!!! WASAP LEKAIH klik dibawah terus masuk wasap πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ www.wasap.my/60176568687

  • Amirna Multipurpose cream
  • Amirna Multipurpose cream
  • 1
    0
    fizapauzi7
    2 jam lalu

    frame hiasan dinding

    🌈🌈🌈 Canvas frame 🌈🌈🌈 Surah Al-falaq, An-Nas, Al-Ikhlas, Al-Fatihah & zikir... canvas frame bersaiz 12Γ—12 inci ini hanya RM25 sahaja tao... Nak bt saiz besar lg pun bole... Ws segera utk pertanyaan & tempahan Like & lawati FB pages Bywafiyah utk lbh byk lg pakej yg menarik. www.wasap.my/60123582973 #teamrozibyfiza #memorypotret

  • frame hiasan dinding
  • 1
    0
    copierworld.my
    3 jam lalu

    Per copy As Low As 3Sen !

    We Offer You The Best office Copy Machines "Print And Copy" Solution From Rm100-150/Month, Per copy As Low As 3Sen ! You can get 1 office "Multi-functional Color A3-A4 High Rate Copier" (βœ“) Free service (βœ“) Free maintenance (βœ“) Free toner (βœ“) Free upgrade RICOH A3-A4 Multi-function Color Copier Copy + Print + Scan + Fax 30 prints per minute, supports double-sided copying(double print) Memory 1.5 GB +190 GB hard drive High resolution: 1200 x 1200 dpi Scanning speed: 51 scans per minute! ✘ No Hidden Costs ✘ No Parts Costs ✘ No Installation Costs ✘ No Deliver Costs ✘ No Toner Costs ✘ No Processing Fee ! Promotional monthly rentals from Rm100-150* Per Copy 3sen Color 45sen (Term & Condition apply) What are you waiting for? Don't Pm ! Save your time! Click here now Whatsapp Link http://bit.ly/2P1634Q Please Call whatApps 016-7380 488 Mr Henry [βœ”] Copier World is a legally incorporated Malaysian Corporate Committee (SSM) Kuala Lumpur Company. [βœ”]Copier World provides copiers, sales, rental and repair services for companies operating in the Klang Valley and throughout Malaysia Peninsula. Meet your business needs in Malaysia [βœ”]Copier World has more than 13 years of experience in this Field With enough staff to support all of our customers, the Copier World sells new, used and reclaimed machines, no matter what your budget, the Copier World is committed to helping you succeed. [βœ”] The price offered by the Copier World is a worthwhile service, our flexible rental program, rental includes all services and maintenance, parts, toner and consumables, and customers only pay for paper. [βœ”] The machines provided by our company are the best and best machines, and with the approval of the quality control department, be very careful when checking the machine. Copier World Malaysia No.16-1F Jalan Setia Perdana BB U13/BB Setia Alam .40170 Shah Alam ,Selangor www.CopierWorld.my Your Print & Copy Solution Copier Sale | Copier Rental | Copier Service | Maintenance Copier | All in one Copier | Ricoh Copier | Canon Copier | Copier Malaysia | Copier Rental Malaysia | Photocopy Machine Rental | Copier Supplier | Specialized in Office Printing Printer | Copier Rental Program | Copier Rental Prices | Copier World Malaysia | Photocopy Machine Rental | Copier Malaysia | Ricoh Copier http://www.copierworld.my/colour-ricoh-copiers-medium-volume/1524/?fbclid=IwAR2T3-UsobAMW0_Hy7NSPdgzdi1BqvIuKUPb9VBtkKRFe8c6ly0yrHDV_Fg

  • Per copy As Low As 3Sen !
  • Per copy As Low As 3Sen !
  • Per copy As Low As 3Sen !
  • 1
    0
    retroshack
    5 jam lalu

    Volvo rims for sale

    A SET OF 4 VOLVO Rims up for sale ( Stock rims ) MODELS : Volvo 740, 940 ,240 ,245 , A SET OF 4 RIMS Condition 10/10: Rims are in good condition , A LITTLE CLEANING AND ITS GOOD AS NEW - Made in germany - NEGOTIABLE PRICE ( NEGO TILL LET GO) -ADD THIS SET OF RIMS TO YOUR CLASSIC VOLVO TODAY Pm me for cod

  • Volvo rims for sale
  • Volvo rims for sale
  • Volvo rims for sale
  • Volvo rims for sale
  • 1
    0
    izzati81
    5 jam lalu

    clearance stock

    Luna satin shawl πŸ’• βœ… Diperbuat dari campuran material satin & soft crepe βœ… Terdapat garisan halus pada setiap shawl menampakkan kesan exclusive pada pemakai 😍 βœ… Ukuran shawl lebih kurang 1.8m x 0.7 βœ… Shawl yang sangat senang bentuK . βœ… Ringan & Flowyyy . πŸ‘‰rm 15

  • clearance stock
  • clearance stock
  • clearance stock
  • 1
    0
    areezaofficial
    5 jam lalu

    Mayyababy Cream

    Assalamualaikum.. saya nak share, anak saya kerap sgt batuk. kalau malam2 tidur pun tak lena. sekejap2 batuk. lepastu kerap terjaga. nafas pun kadang2 berbunyi. risau sgt. bawak pergi klinik/hospital pun doc tak bagi ubat sebab anak saya bawah 2 tahun. dah macam-macam petua saya buat. sampailah terbaca iklan pasal mayyababy ni. saya beli dan terus sapu kat anak setiap hari. Alhamdulillah serasi dan berkesan. anak saya dah tak batuk lagi. siap muntah keluar kahak lagi. puas hati sgt. ada ibu-ibu pernah cuba krim ni? memang terbaiklah. πŸ€™πŸ» www.wasap.my/60182445087/carousellmayyababykd

  • Mayyababy Cream
  • Mayyababy Cream
  • 1
    0
    syamiphone
    6 jam lalu

    Ikillzz Products

    Haaa apa kelebihan ikillz ni eh❓❓ Ikillz ni dirumus khas untuk menghapuskan lipas dan serangga didalam kereta πŸš—, didalam rumah anda tanpa was-was. Yang paling bestnyer ikillz ni ,walaupun ikillz ni pembunuh serangga tp bossku2 semua kena dia dia datangkan dengan bau lemon yang mampu memberikan nafas segar selepas ia digunakan Jommmm hapuskan lipas dan serangga dengan ikillz πŸ”› whatsapp saya untuk order : 018-2704735-hisyam

  • Ikillzz Products
  • 1
    0
    syamiphone
    6 jam lalu

    Ikillzz Products

    Haaa apa kelebihan ikillz ni eh❓❓ Ikillz ni dirumus khas untuk menghapuskan lipas dan serangga didalam kereta πŸš—, didalam rumah anda tanpa was-was. Yang paling bestnyer ikillz ni ,walaupun ikillz ni pembunuh serangga tp bossku2 semua kena dia dia datangkan dengan bau lemon yang mampu memberikan nafas segar selepas ia digunakan Jommmm hapuskan lipas dan serangga dengan ikillz πŸ”› whatsapp saya untuk order : 018-2704735-hisyam

  • Ikillzz Products
  • 1
    0
    ara_wawa_
    7 jam lalu

    MAYBELLINE EXPRESS HYPERCURL MASCARA ( BLACK )

    Rm22 tak masuk postage Postage rm8 semenanjung Serious buyer chat to purchase Weight: 9.2ml Waterproof Fav and TOP PICK MUA international!

  • MAYBELLINE EXPRESS HYPERCURL MASCARA ( BLACK )
  • MAYBELLINE EXPRESS HYPERCURL MASCARA ( BLACK )
  • 1
    0
    surayasuuu
    9 jam lalu

    Baju serendah RM3

    Saya menjual blaus, jubah, dress dari harga RM3

    1
    0
    khayalan.lit
    10 jam lalu

    Hilangkan lemak yang dah lama terkumpul !!

    * Slimming Bizzi Boddy* perisa : 🍡Green TeaπŸƒ Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. πŸƒ*BIZZI BODDY*πŸƒ πŸŽ€ Cara penyediaan: Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. πŸƒKesan dari BIZZI BODDY menghilang kan selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak Tips untuk kesan lebih cepat βœ”οΈ πŸ’§Banyak kan minum air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. πŸ‘‰ Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang har tanpa melemahkan anda walaupun makan sedikit

  • Hilangkan lemak yang dah lama terkumpul !!
  • 1
    0
    copiersolutions
    10 jam lalu

    Photocopy machine copy print scan rental sales offer

    Copy print Scan Photocopy machine all in one offer ~~~ Hot Product offer Now !!!! eCopier Solutions βœ… Copier Machine βœ… Spare Parts βœ… Toner & Consumable Parts βœ… Rental Scheme available βœ… Trusted Service & Maintenance RICOH MPC3300,MPC3001,MPC3501,MPC3002, limited PROMO😱😱 NOW WE SPECIAL OFFER >>>>>>>Purchase From RM2600* ! Warranty maintenance up to 3-5 Years* T&C Apply* NOW WE SPECIAL OFFER >>>>>>>Rental From RM0 - RM80*! Free Copies B&W* RM0.02x B&W RM0.3x COLOR T&C Apply* Kuota 10 unit sudah hampir habis. Last call last call!* Untungnya la hai siapa yang berjaya promo ni sebab : πŸ’₯ 30/33/35COPY SPEED πŸ’₯ COLOR PRINTING πŸ’₯ DOUBLE SIDE COPY πŸ’₯ A4-A4 SIZE πŸ’₯ USB PRINT & SCAN πŸ’₯ NETWORK PRINTER πŸ’₯ NETWORK SCANNER πŸ’₯ COLOR TOUCH SCREEN πŸ‘‡ FREE DELIVERY KL SELANGOR ONLY FREE SETUP INSTALLATION& TRAINING KL SELANGOR Jom lock order sekarang sebelum kehabisan. Tekan link ni je okeh: https://www.lazada.com.my/shop/ecopier-solutions/ http://mainfinityservices.com.my/ https://www.youtube.com/watch?v=s3CKi6j67LU&t= Please call for more information 018-370 5968 https://www.wasap.my/+60183705968/More information

  • Photocopy machine copy print scan rental sales offer
  • Photocopy machine copy print scan rental sales offer
  • Photocopy machine copy print scan rental sales offer
  • Photocopy machine copy print scan rental sales offer
  • 1
    0
    scumbagnetwerk
    11 jam lalu

    Suits For Men Blue Check

    Suits Blue Check (Preloved) Materials : Cotton Suede Fabric Blazer Length : 24 Blazer Pit : 18 Pants slim fit Waist : 29-32 (waistband pants) Length : 36 Free gift : Tie, Bowtie, Hanger, Dustcover, Extra button Whatsapp for details 011-14545656 Rm230 include postage

  • Suits For Men Blue Check
  • Suits For Men Blue Check
  • Suits For Men Blue Check
  • 2
    0
    ninaohnina
    11 jam lalu

    NAK SEJUK??? PASANG / BAIKPULIH AIRCOND

    *....ASSALAMMUALAIKUM..* MKI LOGISTIC menawarkan harga promosi utk pemasangan aircond di rumah anda..dan harga service per unit air cond yg tak masuk akal murahny.. πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ ======================= ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄ Jom sejuk kan rumah anda..baru lena tidur malam..untuk yg ada dah air cond di rumah..tapi..tak sejuk pula..haaaa!!! Takpe..call kami..kami dtg service baekkkk punya kasi sejuk balik..cepatttt2!!! Jangan lambat2.. πŸƒπŸ»β€β™‚πŸƒπŸ»β€β™€πŸƒπŸ»β€β™‚πŸƒπŸ»β€β™€πŸƒπŸ»β€β™‚πŸƒπŸ»β€β™€πŸƒπŸ»β€β™‚πŸƒπŸ»β€β™€πŸƒπŸ»β€β™‚πŸƒπŸ»β€β™€πŸƒπŸ»β€β™‚ ======================== ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄ Jika da mula jatuh hati dengan perkhidmatan kami..bole la la pm..wsap..call..dm..ape je yg bole la.. ☎☎☎☎☎☎☎☎☎☎ *BERMINAT DENGAN SERVICE DAN TAWARAN KAMI* HUBUNGI: πŸ“ž www.wasap.my/60137037789 (IZWAN) πŸ“ž www.wasap.my/60132461677 (MON) CALLLLL SEKARANG YE ABAM2 DAN HAKAK2... #dukdalamsejuk #supportlocal #tekan2terussejuk #hargamurahpadu #segarmacamatasbukit

  • NAK SEJUK??? PASANG / BAIKPULIH AIRCOND
  • 1
    0
    afiquesneakerzz
    13 jam lalu

    Vans Old Skool

    HOT ITEM!!!πŸ”₯😲πŸ”₯ HOT ITEM!!!πŸ”₯😲πŸ”₯ HOT ITEM!!!πŸ”₯😲πŸ”₯ Superb Quality βœ” Readystock βœ” Freepostageβœ” Memang cun kalau pakai and selesa 😍 Penghantaran akan makan masa dalam 2-3 hari πŸ˜† Harga:- πŸ‘‰RM95πŸ‘ˆ Size avaiable:- 42 - 44 (blue) 36, 37, 43, 44 (black white) 36 - 44 (all black) Cara order:- ➑ Screenshot gambar barang yang korang nak πŸ“· ➑ Whatsapp gambar tersebut kepada kami πŸ“² ➑ Berikan butir tempat untuk kami poskan 🏠 ➑ Bank in kepada kami 🏦🏧 Kemudian kami akan melaksanakan tugas kami untuk berikan kepada korang 😊😁 Berminat? Boleh whatsapp kt nombor bawah ni untuk lebih detail πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/601127021501 Kami ada pelbagai lagi jenis kasut. Korang boleh visit page kt page ni 😍 πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ carousell.com/afiquesneakerzz #sandalmurah #kasutmurah #kasutmurah #sneakers #kasutsukanmurah #limitededition #kasutcantik #casual #footware #shoes #limitedstock #murahgila #kasutmurahonline #jualonline #onlineshoppingmalaysia #shopping #kasutlawa #kasutlimitededition #brandedshoes #kasutcasual #kasut #freepostage #kasutberkualiti #sneakersmurah #cheap #sportshoes #streetware #casualcloth #fashion #runningshoes #sandals #manshoes #womenshoes #streetware #ootd

  • Vans Old Skool
  • Vans Old Skool
  • Vans Old Skool
  • 1
    0
    travel_tour
    13 jam lalu

    JB-SPORE-JB TAXI

    4 Seater -SGD80 7 Seater -SGD130 Price can be negotiable Pls. Call/msg 0183204415

    1
    0
    untung1818
    15 jam lalu

    WWE Merchandise

    #SparkJoyChallenge WWE Roman Reigns From Ashes to Empire Official T Shirt Whatapps only +60123404730 Payment option: - Online Payment/ Allow Combine Postage: BANK INFORMATION Bank : MAYBANK BERHAD Ac : 512156318544 / 164333274001 Beneficiary Name: NANO COMMUNICATION / BAUYY Email : untung1818yahoo.com Whatapps only: +60123404730

  • WWE Merchandise
  • WWE Merchandise
  • 1
    0
    mario.bundle
    16 jam lalu

    BURBERRY

    Size M ( Pit 19.5 Labuh 26 ) Condition Masih Cun βœ”RM 50 " πŸŽ— Mario.bundleπŸŽ— "

  • BURBERRY
  • BURBERRY
  • BURBERRY
  • 1
    0
    farahaswad
    21 jam lalu

    Make Up

    Full Set Make Up for beginner. Nak beli satuΒ² pun bole ye. klik πŸ‘‡ untuk pembelian http://www.wasap.my/60106550635/nakorder

  • Make Up
  • 1
    0