Request to Join null
Bangi/ Kajang Buy Sell

Bangi/ Kajang Buy Sell


Ahli (9916)

norendri
victoricasecretperfume
lakosbundle
perfect.generation.sdn.bhd
youtunemerchandise
Lihat SemuaSertai kumpulan ini untuk menjemput rakan anda

Butiran

Membeli dan menjual pada tempat pasaran Bangi/ Kajang Buy Sell di Carousell adalah dipercayai, mudah dan menyeronokkan. Jual secara eksklusif kepada rakan sekolah dengan menyenaraikan buku teks kolej anda yang telah guna, perabot, pakaian dan banyak lagi. Cari peti sejuk, buku dan banyak barang lain yang anda akan perlu untuk sekolah! Ia kini lebih mudah untuk anda dan rakan sekolah anda untuk mencari pendapatan dan menjimatkan wang jadi beritahu rakan-rakan anda dan kongsi sekarang!


Tetapan Kumpulan

Sesiapa boleh sertai


Sudah Dibuat

6 bulan lalu

Kongsi sekarang untuk membantu rakan-rakan anda menjimatkan wang

Sertai kumpulan ini untuk mula menjual bersama orang yang mempunyai minat yang sama!

Victoria’s Secret perfume

Ada yang berminat dengan Victoria’s Secret body mist ? Bau sangat sangat best , boleh tengok tengok dulu ye . Yang penting original dengan harga yang sangat berpatutan 🤩 Feel free to chat ya 💞

  • Victoria’s Secret perfume
  • Victoria’s Secret perfume
  • Victoria’s Secret perfume
  • Victoria’s Secret perfume
  • 0
    0
    night_moon98
    4 jam lalu

    Ready Stock 100cm cute teddy bear

    Ship out within 24hour Wholesale price❗❗❗

  • Ready Stock 100cm cute teddy bear
  • Ready Stock 100cm cute teddy bear
  • Ready Stock 100cm cute teddy bear
  • 0
    0
    farahaswad
    6 jam lalu

    Vape

    PRECO ONE KIT IS A SIMPLE PEN STYLE STARTER KIT FOR BETTER VAPING EXPERIENCE AND HIGHER COST PERFORMANCE, WITH 6 COLORFUL LED LIGHTS. MATCHED WITH REVOLUTIONARY PRECO TANK, BRING YOU AN EXCELLENT FLAVOR AND SUPER CLOUD VAPE ORIGINAL FROM @vzonetech . RM160.00 (EXCLUDE PORTAGE) . PACKAGE INCLUDES 1 X PRECO ONE MOD 1 X USB CABLE 1 X PRECO TANK 1 X USER MANUAL 1 X LOCAL FLAVOR . POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 .

  • Vape
  • 0
    0
    farahaswad
    6 jam lalu

    Flavor Vape

    RM25.00 . Postage SM RM7 SS RM10 . POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾

  • Flavor Vape
  • Flavor Vape
  • Flavor Vape
  • Flavor Vape
  • 0
    0
    bricksgoods
    6 jam lalu

    Mother Goose 1.6 & 3.0L Casserole set

    Brand : Mother Goose Price : RM 69 Description: Refrigerator safe Oven & microwave safe Never use over direct flame Avoid extreme temperature changes Can be used for cooking, warming and reheating food in microwave and household ovens Glass heat resistant : -20℃ to 320 ℃ Thermal shock : 120℃ without breakage

  • Mother Goose 1.6 & 3.0L Casserole set
  • Mother Goose 1.6 & 3.0L Casserole set
  • Mother Goose 1.6 & 3.0L Casserole set
  • Mother Goose 1.6 & 3.0L Casserole set
  • 1
    0
    nick1297
    6 jam lalu

    Cdg tee

    Selling for 130 only 💯 legit Price can negotiable

  • Cdg tee
  • Cdg tee
  • Cdg tee
  • 0
    0
    haneyin0315
    7 jam lalu

    Girl's Favourite 5 character Diary Book with Keylock 5 character design

    Girl's Favourite 5 character Diary Book with Keylock 5 character design 💖Disney princess (4 design ➡️ A1-A4 ) 💖Frozen (3 design ➡️ B1-B3 ) 💖Barbie Doll (4 design ➡️ C1-C4 ) 💖HelloKitty (2 design ➡️ D1-D2 ) 💖doraemon (3 design ➡️ E1-E3 ) 🌈RM6.90 Original price 🌈RM4 Promotion Price Now!! #christmasgift #princess #disneyprincess #barbiedoll #disneyfrozen #frozen #doraemon #hellokitty #diarynotebook #keylock #kidgirl #readystock #doorgiftmurah #partysupplies #bukubestseller #bukumurah

  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • 1
    6
    hana9597
    8 jam lalu

    Baju Preloved Murah

    Nak jual baju preloved murah je, semua masih dalam keadaan baik. Boleh dm kalau berminat nak beli! 1- Kemeja Padini (NEW) - RM20 2- Baju SODA - RM20 3- Baju Nicole - RM15 4- Baju Applemints - RM10 boleh check profile saya untuk tahu details setiap baju ya!

  • Baju Preloved Murah
  • Baju Preloved Murah
  • Baju Preloved Murah
  • Baju Preloved Murah
  • 0
    0
    aisyahazli
    10 jam lalu

    Dress MONKI

    Body’s fit only rm20 Xs Baldu

  • Dress MONKI
  • Dress MONKI
  • 0
    0
    aisyahazli
    10 jam lalu

    Sling bag

    Guess original conditions 7/10

  • Sling bag
  • Sling bag
  • 0
    0
    jenpalmstruck
    11 jam lalu

    ST IVES GREENTEA RM20

    ST IVES GREENTEA RM20

  • ST IVES GREENTEA RM20
  • 0
    0
    hana9597
    12 jam lalu

    Buku Preloved Murah

    Nak jual buku preloved murah, semua masih dalam keadaan baik. Boleh dm kalau berminat nak beli! 1- Karya Seni: Objection - RM23 inc. postage 2- Idea Kreatif: Lelaki Penuh Misteri (NEW) - RM20 inc. postage 3- Buku Fixi: Mereka (NEW) - RM20 inc. postage 4- Buku Rujukan PT3 Sejarah - RM18 inc. postage

  • Buku Preloved Murah
  • Buku Preloved Murah
  • Buku Preloved Murah
  • Buku Preloved Murah
  • 0
    0
    salinafleur
    12 jam lalu

    berina

    RM 9 SEKOTAK http://www.wasap.my/60182964216 Krim untuk meluruskan rambut yang paling ideal dan sangat menakjubkan. Sapa yang rambut keringting bole try krim ini memamg berkesan. CARA-CARA PENGGUNAAN KRIM BERINA Cuci rambut dengan shampoo (jenis jenama shampoo tak kisah), Pastu kering rambut uols Lumurkan krim berina 1 pada rambut uols. Seeloknya pakai tangan atau guna berus yang lembut bagi membolehkan setiap helaian rambut kena. Biarkan selama 30 minit-1jam, kemudian bilas dengan air bersih dan keringkan nak gunakan iron pun bole bagi rambut kering. jangan guna sikit takut rambut tertarik Lumurkan krim 2 dan pastikan ia nya rata, Selepas itu sikat rambut uols dengan cermat dan biarkan ia selamat 25minit-45minit. Ia berfungsi meneutralkan balik vitamin dalam rambut dan menghapuskan bau krim 1 Selepas itu bilaskan dan keringkan rambut uols sekali lagi dan iron kan rambut anda untuk kali ke dua. TIPS: Jauhkan rambut uols dari terkena air sekurang-kurangannya 2 hari bagi memberi laluan kepada krim 1 dan krim 2 meresap kedalam rambut. Bagi yang beragama islam bole saja nak wuduk, tiada masalah.. Iron tu iron rambut ya..jangan duk imagine seterika lak,heheh gurau je

  • berina
  • berina
  • 0
    0
    nick1297
    13 jam lalu

    Bape shark hoodie

    Selling for 360!! Only Will regret if don’t buy

  • Bape shark hoodie
  • Bape shark hoodie
  • Bape shark hoodie
  • Bape shark hoodie
  • 0
    0
    fafa.co
    14 jam lalu

    Bougas Serum

    SIAPA KAT SINI ADA MASALAH MUKA?? 🙋🏻🙋🏻 . KEBAIKAN DAN KEGUNAAN BOUGAS BEAUTY SERUM 🌸🌸 . 🔥 Diiktiraf oleh KKM 🔥 Kesan SEAWAL 3 HARI 🔥 MESRA WUDHU' 🔥 Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit) 🔥 Berbau wangi 🔥 Tidak berminyak 🔥 Sesuai untuk lelaki dan perempuan 🔥 Merawat kulit KUSAM 🔥 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka 🔥 Membantu merawat kulit berminyak 🔥 Melembapkan kulit kering 🔥 Mengecilkan pori-pori dan liang roma 🔥 Membantu mengekalkan seri wajah 🔥 Mengandungi ekstrak Aloe (cool mint effect) 🔥 Sekatakan tona kulit 🔥 Menghilangkan parut jerawat/jeragat yg degil dengan pemakaian yg konsisten 🔥 Menjadikan kulit lembut sehalus bayi🌹 http://601112546858.wasap.my/ http://601112546858.wasap.my/ http://601112546858.wasap.my/ COD / POS Seluruh Malaysia & Singapore

  • Bougas Serum
  • Bougas Serum
  • 0
    0
    jenpalmstruck
    15 jam lalu

    ST IVES GREENTEA FACE SCRUB

    ST IVES GREENTEA FACE SCRUB RM 20 EACH, KINDLY GO TO MY SHOP AND MAKE AN OFFER

  • ST IVES GREENTEA FACE SCRUB
  • 1
    0
    riduanairid
    16 jam lalu

    mover service, tranport, delivery, angkat bawa meja sofa tilam katil cabinet

    Call 018*225 1143 RM50 jika berdekatan dengan lokasi saya di Kampung Jawa Klang, Selangor. Driver+van only (no xtra helper/tukang angkat<<jika perlu, ada xtra caj) ..Tapi saya boleh tolong anda adjust naik barang atas van sama2 dengan anda. . Jika barang terlalu banyak, ada xtra caj dan please request Manpower/helper/tukang angkat 018*2251143 018*2251143 Mover ikea lorenzo cavenzi motor bike towing katil tilam queen , tilam king , drawer cupboard, almari,

  • mover service, tranport, delivery, angkat bawa meja sofa tilam katil cabinet
  • mover service, tranport, delivery, angkat bawa meja sofa tilam katil cabinet
  • mover service, tranport, delivery, angkat bawa meja sofa tilam katil cabinet
  • mover service, tranport, delivery, angkat bawa meja sofa tilam katil cabinet
  • 2
    0
    xinyee97
    16 jam lalu

    Preloved items clearance

    Check my listing now! Up to 200 preloved and some new items(clothes, books, bags, wallet) 💕 Lowest RM5 only⚠️

  • Preloved items clearance
  • Preloved items clearance
  • Preloved items clearance
  • Preloved items clearance
  • 1
    0

    Bawal pleated crush

    Hai girls🥰 this is our new product🌸 . Chiffon Pleated Crush ⭐️Size: Bidang 40 ⭐️Material: Chiffon pleated crush ⭐️selesa dan senang dibentuk . Price: RM15 exclude postage Postage/cod every Monday and Friday . Postage: RM8(SM) / RM11(SS) . ...... Barang akan direserve dan dipos jika pembayaran sudah selesai membuat pembayaran beserta bukti pembayaran💞 ...... Colour may different due to lighting. PLS; ambil lebih dari 3 boleh dapat kurang💞 and free cod and pos

  • Bawal pleated crush
  • 1
    0

    Shawl satin eyelash

    Hai girls🥰 this is our new product🌸 . ⭐️Shawl satin eyelash ⭐️Material: satin ⭐️selesa dan tidak licin ⭐️sekali pakai pasti cantik . Price: RM15 exclude postage Postage/cod every Monday and Friday . Postage: RM8(SM) / RM11(SS) . ...... Barang akan direserve dan dipos jika pembayaran sudah selesai membuat pembayaran beserta bukti pembayaran💞 ...... Colour may different due to lighting. PLS; ambil lebih dari tiga helai dapat kurang and free pos or cod

  • Shawl satin eyelash
  • 0
    0