Request to Join null
Kuala Lumpur Buy Sell

Kuala Lumpur Buy Sell


Ahli (24856)

0528_hongyu
multieditionit
abgjokejr
mr.erickshop
addy.ahmad
Lihat SemuaSertai kumpulan ini untuk menjemput rakan anda

Butiran

Membeli dan menjual pada tempat pasaran Kuala Lumpur Buy Sell di Carousell adalah dipercayai, mudah dan menyeronokkan. Jual secara eksklusif kepada rakan sekolah dengan menyenaraikan buku teks kolej anda yang telah guna, perabot, pakaian dan banyak lagi. Cari peti sejuk, buku dan banyak barang lain yang anda akan perlu untuk sekolah! Ia kini lebih mudah untuk anda dan rakan sekolah anda untuk mencari pendapatan dan menjimatkan wang jadi beritahu rakan-rakan anda dan kongsi sekarang!


Tetapan Kumpulan

Sesiapa boleh sertai


Sudah Dibuat

9 bulan lalu

Kongsi sekarang untuk membantu rakan-rakan anda menjimatkan wang

Sertai kumpulan ini untuk mula menjual bersama orang yang mempunyai minat yang sama!

Amirna Multipurpose cream

Seminggu ja sapu rasa licinnn ja kulit...sapu2 rasa mint2...lembab jer kulit...yg bestnya cream ni masuk minyak kelapa dara tulen..kat Bibir pun bleh sapu kalau merekah... Ready stock AMIRNA MULTIPURPOSE CREAM ..KULIT PERUT/BADAN/KAKI / BIBIR MEREKAH ..KULIT/ANGGOTA BADAN / BIBIR KERING ..KULIT TEPI KUKU KERING.. ..LUTUT DAN SIKU HITAM2 ..BOLEH JUGA SAPU CELAH2 KETIAK DAN PAHA YG KEHITAMAN ..MEMBANTU MEMUDARKAN PARUT NIPIS ..RUAM LAMPIN(IKUT JENIS KULIT) #HargaPROMOSIIIII!!!!! WASAP LEKAIH klik dibawah terus masuk wasap ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ www.wasap.my/60176568687

  • Amirna Multipurpose cream
  • Amirna Multipurpose cream
  • 1
    0
    fizapauzi7
    2 jam lalu

    frame hiasan dinding

    ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ Canvas frame ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ Surah Al-falaq, An-Nas, Al-Ikhlas, Al-Fatihah & zikir... canvas frame bersaiz 12ร—12 inci ini hanya RM25 sahaja tao... Nak bt saiz besar lg pun bole... Ws segera utk pertanyaan & tempahan Like & lawati FB pages Bywafiyah utk lbh byk lg pakej yg menarik. www.wasap.my/60123582973 #teamrozibyfiza #memorypotret

  • frame hiasan dinding
  • 1
    0
    dabelz.store
    3 jam lalu

    SLING MONT BLANC

    PROMO PRICE โค SLING BAG MONT BLANC REAL PRICE : RM78 PROMO PRICE : RN65 PM ME NOW !! ๐Ÿ”ฅ

  • SLING MONT BLANC
  • SLING MONT BLANC
  • SLING MONT BLANC
  • SLING MONT BLANC
  • 1
    0
    copierworld.my
    3 jam lalu

    Per copy As Low As 3Sen !

    We Offer You The Best office Copy Machines "Print And Copy" Solution From Rm100-150/Month, Per copy As Low As 3Sen ! You can get 1 office "Multi-functional Color A3-A4 High Rate Copier" (โœ“) Free service (โœ“) Free maintenance (โœ“) Free toner (โœ“) Free upgrade RICOH A3-A4 Multi-function Color Copier Copy + Print + Scan + Fax 30 prints per minute, supports double-sided copying(double print) Memory 1.5 GB +190 GB hard drive High resolution: 1200 x 1200 dpi Scanning speed: 51 scans per minute! โœ˜ No Hidden Costs โœ˜ No Parts Costs โœ˜ No Installation Costs โœ˜ No Deliver Costs โœ˜ No Toner Costs โœ˜ No Processing Fee ! Promotional monthly rentals from Rm100-150* Per Copy 3sen Color 45sen (Term & Condition apply) What are you waiting for? Don't Pm ! Save your time! Click here now Whatsapp Link http://bit.ly/2P1634Q Please Call whatApps 016-7380 488 Mr Henry [โœ”] Copier World is a legally incorporated Malaysian Corporate Committee (SSM) Kuala Lumpur Company. [โœ”]Copier World provides copiers, sales, rental and repair services for companies operating in the Klang Valley and throughout Malaysia Peninsula. Meet your business needs in Malaysia [โœ”]Copier World has more than 13 years of experience in this Field With enough staff to support all of our customers, the Copier World sells new, used and reclaimed machines, no matter what your budget, the Copier World is committed to helping you succeed. [โœ”] The price offered by the Copier World is a worthwhile service, our flexible rental program, rental includes all services and maintenance, parts, toner and consumables, and customers only pay for paper. [โœ”] The machines provided by our company are the best and best machines, and with the approval of the quality control department, be very careful when checking the machine. Copier World Malaysia No.16-1F Jalan Setia Perdana BB U13/BB Setia Alam .40170 Shah Alam ,Selangor www.CopierWorld.my Your Print & Copy Solution Copier Sale | Copier Rental | Copier Service | Maintenance Copier | All in one Copier | Ricoh Copier | Canon Copier | Copier Malaysia | Copier Rental Malaysia | Photocopy Machine Rental | Copier Supplier | Specialized in Office Printing Printer | Copier Rental Program | Copier Rental Prices | Copier World Malaysia | Photocopy Machine Rental | Copier Malaysia | Ricoh Copier http://www.copierworld.my/colour-ricoh-copiers-medium-volume/1524/?fbclid=IwAR2T3-UsobAMW0_Hy7NSPdgzdi1BqvIuKUPb9VBtkKRFe8c6ly0yrHDV_Fg

  • Per copy As Low As 3Sen !
  • Per copy As Low As 3Sen !
  • Per copy As Low As 3Sen !
  • Per copy As Low As 3Sen !
  • 1
    0
    diandra_hermosa
    4 jam lalu

    Puding Oreo Milo

    ๐Ÿฎ Open order Puding Oreo Milo โœ”๏ธ Sesuai untuk sebarang majlis ๐Ÿ“ข Customer boleh request untuk saiz doorgift ๐Ÿ“ Tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangnya 4 hari sebelum majlis ๐Ÿš— Boleh self pick up ๐Ÿš• COD mengikut charge Grab ๐Ÿ’ฐ Harga RM30

  • Puding Oreo Milo
  • 1
    0
    retroshack
    4 jam lalu

    Volvo rims for sale

    A SET OF 4 VOLVO Rims up for sale ( Stock rims ) MODELS : Volvo 740, 940 ,240 ,245 , A SET OF 4 RIMS Condition 10/10: Rims are in good condition , A LITTLE CLEANING AND ITS GOOD AS NEW - Made in germany - NEGOTIABLE PRICE ( NEGO TILL LET GO) -ADD THIS SET OF RIMS TO YOUR CLASSIC VOLVO TODAY Pm me for cod

  • Volvo rims for sale
  • Volvo rims for sale
  • Volvo rims for sale
  • Volvo rims for sale
  • 1
    0
    areezaofficial
    5 jam lalu

    Mayyababy Cream

    Assalamualaikum.. saya nak share, anak saya kerap sgt batuk. kalau malam2 tidur pun tak lena. sekejap2 batuk. lepastu kerap terjaga. nafas pun kadang2 berbunyi. risau sgt. bawak pergi klinik/hospital pun doc tak bagi ubat sebab anak saya bawah 2 tahun. dah macam-macam petua saya buat. sampailah terbaca iklan pasal mayyababy ni. saya beli dan terus sapu kat anak setiap hari. Alhamdulillah serasi dan berkesan. anak saya dah tak batuk lagi. siap muntah keluar kahak lagi. puas hati sgt. ada ibu-ibu pernah cuba krim ni? memang terbaiklah. ๐Ÿค™๐Ÿป www.wasap.my/60182445087/carousellmayyababykd

  • Mayyababy Cream
  • Mayyababy Cream
  • 1
    0
    leewonng
    6 jam lalu

    [Slim down within 7 DAYS in 3 features!]

    โŒNo exercise is required โŒNo diet is required โœ…Effectively burn fat Two capsules of Shaping Star everyday Get rid of the excess fats๏ผ Wechat: Leewon_ng

  • [Slim down within 7 DAYS in 3 features!]
  • 2
    1
    syamiphone
    6 jam lalu

    Ikillzz Products

    Haaa apa kelebihan ikillz ni ehโ“โ“ Ikillz ni dirumus khas untuk menghapuskan lipas dan serangga didalam kereta ๐Ÿš—, didalam rumah anda tanpa was-was. Yang paling bestnyer ikillz ni ,walaupun ikillz ni pembunuh serangga tp bossku2 semua kena dia dia datangkan dengan bau lemon yang mampu memberikan nafas segar selepas ia digunakan Jommmm hapuskan lipas dan serangga dengan ikillz ๐Ÿ”› whatsapp saya untuk order : 018-2704735-hisyam

  • Ikillzz Products
  • 1
    0
    ara_wawa_
    7 jam lalu

    MAYBELLINE EXPRESS HYPERCURL MASCARA (BLACK)

    Rm22 tak masuk postage Postage rm8 semenanjung Serious buyer chat to purchase Weight: 9.2ml Waterproof Fav and TOP PICK MUA international!

  • MAYBELLINE EXPRESS HYPERCURL MASCARA (BLACK)
  • MAYBELLINE EXPRESS HYPERCURL MASCARA (BLACK)
  • 1
    0
    jenpalmstruck
    9 jam lalu

    HEY PEEPS! >3 Iโ€™m selling affordable fashion items for girls!!!!

    *ST IVES GREENTEA RM20 EACH *<HOT ITEM> PU LEATHER WOMAN SHOULDER SLING BAG WAIST BELT CROSSBODY RM22.50 *WOMAN LOOSE HAWAII SHORT SLEEVE T SHIRT *KOREAN WOMANโ€™S FASHION WHITE BLOUSE LOOSE STRIPED LONG SLEEVE (SUITABLE FOR MUSLIM GIRLS) *FASHION & MULTI-COLOUR ROUND NECK SHORT SLEEVE T SHIRT RM25 EACH FOR MORE PICS AND DETAILS PLEASE VISIT MY SHOP!

  • HEY PEEPS! >3 Iโ€™m selling affordable fashion items for girls!!!!
  • HEY PEEPS! >3 Iโ€™m selling affordable fashion items for girls!!!!
  • HEY PEEPS! >3 Iโ€™m selling affordable fashion items for girls!!!!
  • HEY PEEPS! >3 Iโ€™m selling affordable fashion items for girls!!!!
  • 1
    0
    jiaazainal.shop
    9 jam lalu

    Fame Lip Matte 2.0

    KELEBIHAN Fame Cosmetics Soft Matte Lip Cream 2.0! ๐Ÿ’‹ 4 warna baru yang menarik & cantik ๐Ÿ’‹ Formula baru yang ditambahbaik ๐Ÿ’‹ Bau chocolate yang menyelerakan ๐Ÿ’‹ Tahan lebih lama ๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan bibir ๐Ÿ’‹ Tidak melekit ๐Ÿ’‹ Tekstur ringan dan lembut ๐Ÿ’‹ Sangat mudah dipakai ๐Ÿ’‹ Waterproof tetapi mudah dibersihkan (Wudhu Friendly) Berminat? WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 017 - 233 7573 . ๐Ÿ’ฐ RM35 ๐Ÿ“ฌ RM8 SM // RM12 SS

  • Fame Lip Matte 2.0
  • Fame Lip Matte 2.0
  • Fame Lip Matte 2.0
  • Fame Lip Matte 2.0
  • 1
    0
    irfanghazali
    9 jam lalu

    Beg murah2

    Berkenan boleh pm

  • Beg murah2
  • Beg murah2
  • Beg murah2
  • 1
    0

    Rizal tukang rumah 0122360958

    โœ” Ubahsuai rumah, pejabat, dan kedai โœ” Pasang tiles dan mengecat โœ” Kerja - kerja paip โœ” Kerja - Kerja Electrikal โœ” Kerja - kerja Repair โœ” Buat tabletop dan kabinet dapur โœ” Plaster ceiling dan wiring. โœ” Grill dan Awning. โœ” Baiki atap dan tandas sumbat โœ” Buat dinding partition dan porch. โœ” Pasang kipas dan lampu โœ” Pasang shower glass โœ” cuci dan pasang tanki air โœ” Pasang pintu dan tingkap โœ” Potong pokok, dan lain sebagainya Harga boleh runding juga ada warranty selepas pembaikan. Bertanggung jawab dan berpengalaman.

  • Rizal tukang rumah 0122360958
  • 1
    0
    khayalan.lit
    10 jam lalu

    Nak kurus raya ni ??

    * Slimming Bizzi Boddy* perisa : ๐ŸตGreen Tea๐Ÿƒ Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. ๐Ÿƒ*BIZZI BODDY*๐Ÿƒ ๐ŸŽ€ Cara penyediaan: Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. ๐ŸŒž Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. ๐ŸƒKesan dari BIZZI BODDY menghilang kan selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak Tips untuk kesan lebih cepat โœ”๏ธ ๐Ÿ’งBanyak kan minum air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. ๐Ÿ‘‰ Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang har tanpa melemahkan anda walaupun makan sedikit

  • Nak kurus raya ni ??
  • 1
    0
    lineproperties
    10 jam lalu

    Sri Cassia Apartment, Corner Unit, Bandar Puteri, Puchong for Rent!

    ๐ŸกSri Cassia Apartment, Corner Unit, Bandar Puteri, Puchong|Asking Rental RM1250 (negotiable)๐Ÿก Property details: >> 3 bedroom 2 bath >> Built-up: 845 sqft >> Fully-furnished - kitchen cabinet with 2 built-in ovens, refrigerator, hood & hobs, washing machine, dryer, 3 a/cs >> Tastefully renovated - extended kitchen and living room, new toilets, flooring >> Top floor (5-storey walk-up apartment) >> Move-in condition >> No lift access (not wheelchair friendly)* >> 1 carpark Facilities >> Swimming pool >> Playground >> Mini-market >> Gated and guarded >> 24-hour security Nearby Amenities >> Giant, Setiawalk, IOI Mall Accessibility >> LDP, Bukit Jalil Highway >> LRT Pusat Bandar Puchong, LRT IOI, LRT Taman Perindustrian, LRT Bandar Puteri Puchong *Rental arrangement : 1 month advance rental + 2 months security deposits + 1/2 month utilities deposit For more info or viewing session, please contact me: Afiq Anuar: 017-345 6998 (Call/Sms/WhatsApp) http://www.wasap.my/+60173456998 IReal Property Sdn Bhd - iRealty *Owner are welcome to list

  • Sri Cassia Apartment, Corner Unit, Bandar Puteri, Puchong for Rent!
  • Sri Cassia Apartment, Corner Unit, Bandar Puteri, Puchong for Rent!
  • Sri Cassia Apartment, Corner Unit, Bandar Puteri, Puchong for Rent!
  • Sri Cassia Apartment, Corner Unit, Bandar Puteri, Puchong for Rent!
  • 1
    0
    copiersolutions
    10 jam lalu

    Photocopier Machine All in one

    Copy print Scan Photocopy machine all in one offer ~~~ Hot Product offer Now !!!! eCopier Solutions โœ… Copier Machine โœ… Spare Parts โœ… Toner & Consumable Parts โœ… Rental Scheme available โœ… Trusted Service & Maintenance RICOH MPC3300,MPC3001,MPC3501,MPC3002, limited PROMO๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ NOW WE SPECIAL OFFER >>>>>>>Purchase From RM2600* ! Warranty maintenance up to 3-5 Years* T&C Apply* NOW WE SPECIAL OFFER >>>>>>>Rental From RM0 - RM80*! Free Copies B&W* RM0.02x B&W RM0.3x COLOR T&C Apply* Kuota 10 unit sudah hampir habis. Last call last call!* Untungnya la hai siapa yang berjaya promo ni sebab : ๐Ÿ’ฅ 30/33/35COPY SPEED ๐Ÿ’ฅ COLOR PRINTING ๐Ÿ’ฅ DOUBLE SIDE COPY ๐Ÿ’ฅ A4-A4 SIZE ๐Ÿ’ฅ USB PRINT & SCAN ๐Ÿ’ฅ NETWORK PRINTER ๐Ÿ’ฅ NETWORK SCANNER ๐Ÿ’ฅ COLOR TOUCH SCREEN ๐Ÿ‘‡ FREE DELIVERY KL SELANGOR ONLY FREE SETUP INSTALLATION& TRAINING KL SELANGOR Jom lock order sekarang sebelum kehabisan. Tekan link ni je okeh: https://www.lazada.com.my/shop/ecopier-solutions/ http://mainfinityservices.com.my/ https://www.youtube.com/watch?v=s3CKi6j67LU&t= Please call for more information 018-370 5968 https://www.wasap.my/+60183705968/More information

  • Photocopier Machine All in one
  • Photocopier Machine All in one
  • Photocopier Machine All in one
  • Photocopier Machine All in one
  • 1
    0
    scumbagnetwerk
    11 jam lalu

    Suits For Men Blue Check

    Suits Blue Check (Preloved) Materials : Cotton Suede Fabric Blazer Length : 24 Blazer Pit : 18 Pants slim fit Waist : 29-32 (waistband pants) Length : 36 Free gift : Tie, Bowtie, Hanger, Dustcover, Extra button Whatsapp for details 011-14545656 Rm230 include postage

  • Suits For Men Blue Check
  • Suits For Men Blue Check
  • Suits For Men Blue Check
  • 1
    0
    afiquesneakerzz
    13 jam lalu

    Vans Old Skool

    HOT ITEM!!!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ”ฅ HOT ITEM!!!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ”ฅ HOT ITEM!!!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ”ฅ Superb Quality โœ” Readystock โœ” Freepostageโœ” Memang cun kalau pakai and selesa ๐Ÿ˜ Penghantaran akan makan masa dalam 2-3 hari ๐Ÿ˜† Harga:- ๐Ÿ‘‰RM95๐Ÿ‘ˆ Size avaiable:- 42 - 44 (blue) 36, 37, 43, 44 (black white) 36 - 44 (all black) Cara order:- โžก Screenshot gambar barang yang korang nak ๐Ÿ“ท โžก Whatsapp gambar tersebut kepada kami ๐Ÿ“ฒ โžก Berikan butir tempat untuk kami poskan ๐Ÿ  โžก Bank in kepada kami ๐Ÿฆ๐Ÿง Kemudian kami akan melaksanakan tugas kami untuk berikan kepada korang ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ Berminat? Boleh whatsapp kt nombor bawah ni untuk lebih detail ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601127021501 Kami ada pelbagai lagi jenis kasut. Korang boleh visit page kt page ni ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ carousell.com/afiquesneakerzz #sandalmurah #kasutmurah #kasutmurah #sneakers #kasutsukanmurah #limitededition #kasutcantik #casual #footware #shoes #limitedstock #murahgila #kasutmurahonline #jualonline #onlineshoppingmalaysia #shopping #kasutlawa #kasutlimitededition #brandedshoes #kasutcasual #kasut #freepostage #kasutberkualiti #sneakersmurah #cheap #sportshoes #streetware #casualcloth #fashion #runningshoes #sandals #manshoes #womenshoes #streetware #ootd

  • Vans Old Skool
  • Vans Old Skool
  • Vans Old Skool
  • 1
    0
    travel_tour
    13 jam lalu

    JB-SPORE-JB TAXI

    4 Seater -SGD80 7 Seater -SGD130 Price can be negotiable Pls. Call/msg 0183204415

    1
    0