Request to Join null
Makeup, Health & Beauty

Makeup, Health & Beauty


Ahli (4780)

realnurmiza91
nurfarahin49
ainnurhana
cheap_itemseller
visaaussiemurah
Lihat SemuaSertai kumpulan ini untuk menjemput rakan anda

Butiran

PRIVATE, SEBAB ORG ASYIK SPAM JUAL BENDA MENGARUT YG BKN BENDA BEAUTY PRODUCT. This is a place in Carousell for all health, beauty & make up lovers!! You are more than welcome to buy and sell all your health, beauty and makeup products here. ‼️Spammers posting Non-Beauty products (e.g. Clothing, Bags, Electronics, Food, Tools, Equipment, etc) will be kicked out & blocked‼️


Tetapan Kumpulan

Penyertaan dalam kumpulan ini memerlukan kod rahsia atau kelulusan admin


Sudah Dibuat

7 bulan lalu

Kongsi sekarang untuk membantu rakan-rakan anda menjimatkan wang

Sertai kumpulan ini untuk mula menjual bersama orang yang mempunyai minat yang sama!

rospurple
6 jam lalu

Set penjagaan kulit kering

Set penjagaa kulit kering - sendayu tinggi 1. Cleanser rm26 2. Super HA Serum rm38 3. Moisturizer rm38 Beli 1 set = rm100 shj 😊 Boleh cod Tesco ampang, mcD pndn mewah Atau Postage rm10

  • Set penjagaan kulit kering
  • Set penjagaan kulit kering
  • Set penjagaan kulit kering
  • 0
    0
    salinafleur
    8 jam lalu

    set mekap

    rm 12 cod di tesco ampang http://www.wasap.my/60182964216

  • set mekap
  • set mekap
  • set mekap
  • set mekap
  • 0
    0
    salinafleur
    12 jam lalu

    berina

    RM 9 SEKOTAK http://www.wasap.my/60182964216 Krim untuk meluruskan rambut yang paling ideal dan sangat menakjubkan. Sapa yang rambut keringting bole try krim ini memamg berkesan. CARA-CARA PENGGUNAAN KRIM BERINA Cuci rambut dengan shampoo (jenis jenama shampoo tak kisah), Pastu kering rambut uols Lumurkan krim berina 1 pada rambut uols. Seeloknya pakai tangan atau guna berus yang lembut bagi membolehkan setiap helaian rambut kena. Biarkan selama 30 minit-1jam, kemudian bilas dengan air bersih dan keringkan nak gunakan iron pun bole bagi rambut kering. jangan guna sikit takut rambut tertarik Lumurkan krim 2 dan pastikan ia nya rata, Selepas itu sikat rambut uols dengan cermat dan biarkan ia selamat 25minit-45minit. Ia berfungsi meneutralkan balik vitamin dalam rambut dan menghapuskan bau krim 1 Selepas itu bilaskan dan keringkan rambut uols sekali lagi dan iron kan rambut anda untuk kali ke dua. TIPS: Jauhkan rambut uols dari terkena air sekurang-kurangannya 2 hari bagi memberi laluan kepada krim 1 dan krim 2 meresap kedalam rambut. Bagi yang beragama islam bole saja nak wuduk, tiada masalah.. Iron tu iron rambut ya..jangan duk imagine seterika lak,heheh gurau je

  • berina
  • berina
  • 0
    0

    alha alfa stay all day foundation & concealer

    Alha Alfa Stay All Day Foundation & Concealer KELEBIHAN 🌹 Full coverage 🌹 Tahan cuaca panas 🌹 Make up tak mudah cair 🌹 Tak bercapuk walaupun berpeluh 🌹 Tak perlu guna concealer 🌹 Mudah nak blend 🌹 Tahan cuaca panas 🌹 Membantu minimakan ketidaksempunaan wajah. Alha Alfa Foundation Stay All day..Foundation ni siap ada concealer.. . ‘’ stay all day ‘’ ‘’ stay perfect ‘’ alha alfa foundation + concealer ( waterproof ) . So special even muka korang berpeluh sekali pon foundation can blend as well and more important nak bawak p mandi pon makeup tak luntur 😍 . 2IN1 ( foundation + concealer ) 👍🏿 so texture dia sangat pekat likat and full coverage .. Wahhh...produk Alha Alfa ni xpernah mengecewakan iolss tau...semua bagus2 & berkualiti👍👍 READY STOCK KOD AURORA & BRULEE Jom wsp cepat2 sblm kehabisan stok!📲 www.wasap.my/60145004974 COD AREA kota bharu, pasir pekan, kubang kerian, pengkalan chepa

  • alha alfa stay all day foundation & concealer
  • alha alfa stay all day foundation & concealer
  • alha alfa stay all day foundation & concealer
  • alha alfa stay all day foundation & concealer
  • 0
    0
    atie6720
    kelmarin

    DEEJA COSMETIC

    DEEJA COSMETIC 5 IN 1 - KEAYUAN SEMULA JADI Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan berkilau secara semulajadi. Dengan ekstrak bahan-bahan semulajadi dan berkualiti tinggi SET DEEJA COSMETIC mampu merialisasikan penampilan yang anda ingini. Set 5 dalam 1 yang lengkap dan berdaftar dengan KKM kini mampu milik khas untuk anda. KENAPA DEEJA COSMETIC ===================== ➪ Formulasi dari bahan semulajadi yg terbaik utk kulit. ➪ Lulus KKM ➪ Mengembalikan keayuan semulajadi kulit anda dalam 5 HARI dan TANPA KESAN SAMPINGAN. ➪ 100% bebas bahan kimia terlarang. ➪ Setiap item dihasilkan drpd bahan semulajadi yg berbeza untuk rawatan kulit yg holistik. ➪ Produk bumiputera & dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP. #RM66

  • DEEJA COSMETIC
  • 0
    0
    hecocoshop
    kelmarin

    Semphoy Foundation

    FOUNDATION TERBAIK 👉 Terkandungnya bahan organik yang berkualiti tinggi untuk merawat kulit dari dalam. 👉 Telah mendapat lulusan KKM dan selamat digunakan oleh semua jenis kulit wajah. 👉 Tidak perlu risau sunburn atau kulit rosak kerana adanya UV protection. 👉 Tekstur lembut dan sangat ringan. 👉 Tidak akan bercapuk walaupun berpeluh dan cuaca panas. . . Jom cuba Semphoy Foundation. Tak menyesal cuba. . . Nak cuba jgk ka ? . . Jom order segera sementara masih ada stok . . . 📲www.wasap.my/60134505456/Semphoy #foundationsemphoy #beautyisourlife #glamourandglowforever #foundationorganik #ricebranoil #oliveoil #foundationabad21 #agentfoundationsemphoy #foundationsemphoykodiang

  • Semphoy Foundation
  • Semphoy Foundation
  • Semphoy Foundation
  • Semphoy Foundation
  • 1
    0
    hecocoshop
    kelmarin

    Rapunzel Hair Care

    Jarang la Rapunzel Hair Care ni menghampakan penggunanya. Betul tak? 😍 real testimoni dari pengguna yang setia dengan Rapunzel hair care hampir setahun! 😱 sekali dah berkenalan, confirm jatuh hati, dah guna Rapunzel confirm takmau tukar lain dah! _ Rambut rosak pun tak payah pening dah nak pergi salon sebab bila dah guna Rapunzel hair care rambut terus elok balik. Kan dah jimat kat situ ♥️ _ Bila chuolls gunakan Set Rapunzel Anti Dandruff ✅ Rambut cepat panjang ✅ Rambut lebih subur ✅ Rambut baru akan tumbuh ✅ Kesihatan dan kelembapan semulajadi rambut lebih terjaga ✅ Rambut akan lebih ternutrisi ✅ Rambut mudah diatur dan sihat. ✅ Kulit kepala bebas kelemumur ✅ Tiada lagi gatal kepala _ “Jadi chuolls tunggu apa lagi? Nak tunggu botak ke tuu? 🙈” For more info, kindly whatsapp Eyda sekarang ⬇️⬇️ www.wasap.my/60134505456/Rapunzel #RapunzelHairCare #PakarRambutAnda #rapunzelhaircarekedah #Rapunzelhaircareterbaik #setpenjagaanrambut #haircaretips #rapunzel #haircareproducts #haircaremurah

  • Rapunzel Hair Care
  • Rapunzel Hair Care
  • 1
    0
    hecocoshop
    kelmarin

    Meeracle Gemstone Beauty

    Selamat malam semua.. Semakin umur meningkat semakin banyak masalah skin yang kita hadapi..tidak kira lelaki perempuan... Oleh itu jangan biarkan wajah kita di makan usia.. Meeracle Gemstone mempunyai 2item penting yang mampu mengekalkan awet muda pada wajah uollsss.. Tak cuba tak tau kan...dah cuba pastinya tak menyesal... . . Konsisten guna tak sampai sebulan kulit muka kui cantik. . . Berminat WhatsApp #AkakManis ataupun klik je link ni.. 📲 www.wasap.my/60134505456/NakMeeracle #agentwanted #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #empoweringwomen #empowering #teammeeraclehanim #meeracleidMGB0000002851 #trustedseller #jomcantikdgnmeeracle #jomcantiksama2 #AkakManis #ilovemeeracle #meeracleskincareterbaik

  • Meeracle Gemstone Beauty
  • Meeracle Gemstone Beauty
  • Meeracle Gemstone Beauty
  • Meeracle Gemstone Beauty
  • 1
    0
    hecocoshop
    kelmarin

    Yukha Perfume

    Serius wangi weiiii... Ramai dah repeat order. Yang belum cuba tu, mai cuba.. Confirm terjebak repeat order.. Haha.. Nak pakai perfume pastikan perfume yang MESRA SOLAT! YUKHA PERFUME 🌸Tahan 24 Jam 🌸Pati Original Dari Europe 🌸Boleh Dibawa Solat 🌸Perfume Mampu Milik 🌸Mudah dibawa kemana2 🌸Ekstrak buah2an dan bunga2 segar 🌸Diinspirasi dari 10 jenama paling TOP seperti GUCCI FLORA dan BOMBSHELL 🌸Wangian mewah dengan harga mampu milik . . Nak wangian seperti orang kaya dengan harga MAMPU MILIK? Yukha Tester RM28 Yukha 5ml RM10 Yukha 15ml RM20 Harga tidak termasuk postage Cubalah Yukha Perfume pasti anda puas hati 😘 Belum cuba belum tau,dah cuba pasti jatuh cinta 😍🌸🌺🌹 Berminat jom WhatsApp Eyda 👇 www.wasap.my/60134505456/Yukha #yukhaperfume #yukhamattelipcream #yukhamalysia #yukhateamyana #perfumemurah #yukhastokisbeserah #agentyukhaperfumekedah

  • Yukha Perfume
  • Yukha Perfume
  • Yukha Perfume
  • Yukha Perfume
  • 1
    0
    yin520
    kelmarin

    Canale Calendula Spa Mask

    Have you experienced spa mask? You can fully utilize spa mask as you like, others than face mask, you can use it as lips mask, leg mask, hand mask, etc. Suitable for all skin type. 100% natural ingredients with KKM NOT, SGS certified. Do add me via wechat / inbox me if you interested with this product. 📲 Wechat : jiayin710

  • Canale Calendula Spa Mask
  • Canale Calendula Spa Mask
  • Canale Calendula Spa Mask
  • Canale Calendula Spa Mask
  • 1
    0
    atie6720
    3 hari lalu

    SABUN GLOW GLOWING

    COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP – Membersih kulit wajah – Menanggalkan sel2 kulit mati – Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit – Wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya – Menghaluskan dan mencerahkan kulit – Mengurangkan keduta/ garis penuaan – Dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa #RM16

  • SABUN GLOW GLOWING
  • 0
    0
    atie6720
    3 hari lalu

    LOOSE CREAM GLOW GLOWING

    PINKY BEAUTY (5gm) – Melindungi kulit wajah dari sinar uv – Menghilangkan flex hitam – Menjadikan tonasi kulit lebih sekata – Menghalus & melicinkan kulit NIGHT GLOW (5gm) – Menghilangkan flek hitam – Menjadikan tonasi kulit lebih sekata – Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah – Mengurangkan kedutan/ garis penuaan **fungsi night glow hampir sama dengan night glowing NIGHT GLOWING (5gm) – Mencerahkan kulit wajah – Mengecilkan lubang pori-pori – Menghaluskan kulit wajah – Mengurangkan parut jerawat & jeragat – Merawat kulit yang bermasalah **fungsi night glow hampir sama dengan night glowing #RM21

  • LOOSE CREAM GLOW GLOWING
  • 0
    0
    thegerobokgaga
    3 hari lalu

    Mascara Eyeliner

    price RM3 - RM5 do pm me

  • Mascara Eyeliner
  • Mascara Eyeliner
  • Mascara Eyeliner
  • 0
    0
    thegerobokgaga
    3 hari lalu

    Lipstick bundle

    price RM3 - RM5 do pm me

  • Lipstick bundle
  • Lipstick bundle
  • Lipstick bundle
  • Lipstick bundle
  • 0
    0
    thegerobokgaga
    3 hari lalu

    NYX Liquid Suede

    Code: LSCL 11 99.9% left do pm me

  • NYX Liquid Suede
  • NYX Liquid Suede
  • 0
    0

    barbiedoll lashes by syakiella empire

    barbiedoll lashes by syakiella empire 🔥cantik 🔥Mudah & cepat 🔥murah2 💰1pcs RM8 !!!! / 3pcs free gam bulu mata 📦POSTAGE SM RM8 / SS RM12 !!!! 📲0147184415🙋

  • barbiedoll lashes by syakiella empire
  • barbiedoll lashes by syakiella empire
  • barbiedoll lashes by syakiella empire
  • 0
    0

    barbiedoll lashies by syakiella empire

    barbiedoll lashies by syakiella empire 🔥cantik 🔥Mudah & cepat 🔥murah2 💰1pcs RM8 !!!! / 3pcs free gam bulu mata 📦POSTAGE SM RM8 / SS RM12 !!!! 📲0147184415🙋

  • barbiedoll lashies by syakiella empire
  • barbiedoll lashies by syakiella empire
  • barbiedoll lashies by syakiella empire
  • barbiedoll lashies by syakiella empire
  • 0
    0

    mac lipstik

    mac lipstik 🔥cantik 🔥Mudah & cepat 🔥murah2 💰1pcs RM8 !!!! / 2pcs rm14 📦POSTAGE SM RM8 / SS RM12 !!!! 📲0147184415🙋

  • mac lipstik
  • mac lipstik
  • mac lipstik
  • 0
    0
    atie6720
    3 hari lalu

    COD TIME ( AHAD )

    Setiap ahad cod Shah alam Pj Sunway Subangusj Klang Meru Setia alam Jln kebun Bandar putra

  • COD TIME ( AHAD )
  • COD TIME ( AHAD )
  • COD TIME ( AHAD )
  • 0
    0

    victoria secret 3in1

    victoria secret 3in1 🔥maskara 🔥eyeliner 🔥eyeliner pensil 💰RM15 !!!! RM15 !!! 📦POSTAGE SM RM8 / SS RM12 !!!! 📲0147184415🙋

  • victoria secret 3in1
  • 0
    0