Request to Join null
Nilai Buy Sell

Nilai Buy Sell


Ahli (7685)

sarsippius_vault
riyanbundle
dynamitee
areefbundle
stylishlab.co
Lihat SemuaSertai kumpulan ini untuk menjemput rakan anda

Butiran

Join the Carousellers for Nilai community to buy, sell and trade with fellow neighbours! List your new or used clothing, household items, furniture, bicycles, gadgets, and anything of value! Meet Up location should be in Nilai and nearby cities.


Tetapan Kumpulan

Sesiapa boleh sertai


Sudah Dibuat

7 bulan lalu

Kongsi sekarang untuk membantu rakan-rakan anda menjimatkan wang

Sertai kumpulan ini untuk mula menjual bersama orang yang mempunyai minat yang sama!

riduanairid
49 minit lalu

mover, angkut motor sofa drawer cabinet transport mover

Call 018*225 1143 018*2251143 RM50 jika berdekatan dengan lokasi saya di Kampung Jawa Klang, Selangor. Driver+van only (no xtra helper/tukang angkat<<jika perlu, ada xtra caj) ..Tapi saya boleh tolong anda adjust naik barang atas van sama2 dengan anda. . Jika barang terlalu banyak anda minta bantuan rakan anda kalau takde, please request Manpower/helper/tukang angkat (ada xtr charge) 018*2251143 018*2251143 Mover ikea lorenzo cavenzi motor bike towing katil tilam queen , tilam king , drawer cupboard, almari,

  • mover, angkut motor sofa drawer cabinet transport mover
  • mover, angkut motor sofa drawer cabinet transport mover
  • mover, angkut motor sofa drawer cabinet transport mover
  • mover, angkut motor sofa drawer cabinet transport mover
  • 1
    0
    maisyahhh
    1 jam lalu

    ‼️CLEARANCE SALE‼️VINTAGE CARDIGANS‼️

    🖐🏻ALL ITEMS ARE RM3 , RM5 , RM10 🖐🏻BRANDED ITEMS (Padini , Topshop , Gap) IS RM10 🖐🏻PULLOVER SHIRT (SCARLET BRAND) ;RM 5 🖐🏻ALL ITEMS ARE PRELOVED ITEMS AND IN GOOOOD CONDITIONS 🖐🏻PRICES ARE NEGOTIABLE 🖐🏻FEEL FREE TO CHAT TO KNOW MORE DETAILS AND TO SEE THE CLOSE UP LOOK ON THE ITEMS!❤️

  • ‼️CLEARANCE SALE‼️VINTAGE CARDIGANS‼️
  • ‼️CLEARANCE SALE‼️VINTAGE CARDIGANS‼️
  • 0
    0
    aisyahazli
    3 jam lalu

    Slim bags guess

    Used Rm150 LMT EDT Area kajang Bangi Kl Original

  • Slim bags guess
  • Slim bags guess
  • 0
    0
    stylishlab.co
    5 jam lalu

    Bawal pleated crush

    Hai girls🥰 this is our new product🌸 . Chiffon Pleated Crush ⭐️Size: Bidang 40 ⭐️Material: Chiffon pleated crush ⭐️selesa dan senang dibentuk . Price: RM15 exclude postage Postage/cod every Monday and Friday . Postage: RM8(SM) / RM11(SS) . ...... Barang akan direserve dan dipos jika pembayaran sudah selesai membuat pembayaran beserta bukti pembayaran💞 ...... Colour may different due to lighting. PLS; ambil lebih dari 3 boleh dapat kurang💞 and free cod and pos

  • Bawal pleated crush
  • 0
    0
    stylishlab.co
    5 jam lalu

    Bawal chiffon

    Hai girls🥰 this is our new product🌸 . ⭐️Bawal Chiffon plain ⭐️Size: Bidang 45 ⭐️Material: Heavy chiffon ⭐️selesa dan senang dibentuk ⭐️cantik dipakai oleh orang yang cantik . Price: RM10 exclude postage Postage/cod every Monday and Friday . Postage: RM8(SM) / RM11(SS) Colour might bendifferent due to lighting PLS; ambil lebih dari 3 dapat harga murah✨

  • Bawal chiffon
  • 0
    0
    stylishlab.co
    5 jam lalu

    Shawl satin eyelash

    Hai girls🥰 this is our new product🌸 . ⭐️Shawl satin eyelash ⭐️Material: satin ⭐️selesa dan tidak licin ⭐️sekali pakai pasti cantik . Price: RM15 exclude postage Postage/cod every Monday and Friday . Postage: RM8(SM) / RM11(SS) . ...... Barang akan direserve dan dipos jika pembayaran sudah selesai membuat pembayaran beserta bukti pembayaran💞 ...... Colour may different due to lighting. PLS; ambil lebih dari tiga helai dapat kurang and free pos or cod

  • Shawl satin eyelash
  • 1
    0
    farahaswad
    6 jam lalu

    Flavor Vape

    RM25.00 . Postage SM RM7 SS RM10 . POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾

  • Flavor Vape
  • Flavor Vape
  • Flavor Vape
  • Flavor Vape
  • 1
    0
    jamialatip88
    7 jam lalu

    AL FATEH JUNIOR

    WAKTU BELAJAR Anak Zaman Sekarang PADAT SANGAT.. Betul kan? Sekolah PAGI, Sekolah PETANG, Mengaji PETANG & TUISYEN MALAM lagi. Letihnya anak² kite......😥 Cuti hampir tamat jadi bermula kembali rutin harian mereka. Saya nak Kongsikan RAHSIA bagaimana ibu bapa mampu memberikan anak2 kecerdasan minda dan kecergasan diri untuk ANAK dengan pemakanan sunnah dan vitamin A dan C sahaja. 😬 🤓 AL FATEH JUNIOR gula² minda kesukaan semua anak²... WAH KESANNYA LUAR BIASA?? =========================== 🤩 kunyahan pertama menyebabkan anak bertenaga 🤩 kunyahan kedua lebih Fokus dan anak lebih pick up 🤩 kunyahan ketiga membantu Melancarkan peredaran darah dan oksigen dalam otak Ni baru 3 kali kunyah 🤩 kalau dah banyak kali. Memang gila TERBAIK LAH, BESTNYA GULA GULA AJAIB NI!! 🤩 Insha Allah dgn mengamalkan Al Fateh Junior minda anak kita akan lebih cerdas,cergas dan pintar dengan adanya khasiat makanan sunnah 🎓 🎓 🎓 Tawaran hebat, GANJARAN HEBAT! PROMOSI HEBAT! Jom dapatkan segera sebelum 31Dis. #AlfatehJuaraMindaDanAkhlakTercipta #alfatehjunior #supplimentminda #bukangulagulabiasa #makanantambahankanakkanak #gula2sihat #mindatercipta #makinkunyahmakinbijak #gula2tidakmudarat #testimoniAlFatehJunior #makanandibuatdaribahan2berhasiat #gula2mencegahdaripenyakit #istiqamah #iktiar WWW.Wasap.my/+60162939271

  • AL FATEH JUNIOR
  • 0
    0
    haneyin0315
    7 jam lalu

    Girl's Favourite 5 character Diary Book with Keylock 5 character design

    Girl's Favourite 5 character Diary Book with Keylock 5 character design 💖Disney princess (4 design ➡️ A1-A4 ) 💖Frozen (3 design ➡️ B1-B3 ) 💖Barbie Doll (4 design ➡️ C1-C4 ) 💖HelloKitty (2 design ➡️ D1-D2 ) 💖doraemon (3 design ➡️ E1-E3 ) 🌈RM6.90 Original price 🌈RM4 Promotion Price Now!! #christmasgift #princess #disneyprincess #barbiedoll #disneyfrozen #frozen #doraemon #hellokitty #diarynotebook #keylock #kidgirl #readystock #doorgiftmurah #partysupplies #bukubestseller #bukumurah

  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • Girl's Favourite  5 character Diary Book with Keylock 5 character design
  • 0
    0
    jenpalmstruck
    11 jam lalu

    ST IVES GREENTEA RM20

    ST IVES GREENTEA RM20

  • ST IVES GREENTEA RM20
  • 0
    0
    mdgwonder
    13 jam lalu

    HERMES BRACELET

    Hermes CDC Bracelet Ombre Lizard Gold Hardware.. Price - RM 9,300

  • HERMES BRACELET
  • HERMES BRACELET
  • HERMES BRACELET
  • 0
    0
    mdgwonder
    13 jam lalu

    HERMES BRACELET

    Hermes Extreme Rouge Casaque Gold Hardware.. Stamp R Price - RM 4,700

  • HERMES BRACELET
  • HERMES BRACELET
  • HERMES BRACELET
  • 0
    0
    kasutcanteq.my
    14 jam lalu

    Kasut

    adakah anda sedang mencari kasut yang berkualiti tinggi? harga murah?harga boleh dirunding?penhantaran percuma?layanan baik? anda tak perlu susah-susah cari. Ni hahh!! saya lah penjual kasut yang anda tengah cari. Visit saje saya punya carousell profile untuk tengok ii dan nak tahu lebih lanjut masej sahaja🤪☺️. sekian terima kasih!

    1
    0
    fafa.co
    14 jam lalu

    Bougas Serum

    SIAPA KAT SINI ADA MASALAH MUKA?? 🙋🏻🙋🏻 . KEBAIKAN DAN KEGUNAAN BOUGAS BEAUTY SERUM 🌸🌸 . 🔥 Diiktiraf oleh KKM 🔥 Kesan SEAWAL 3 HARI 🔥 MESRA WUDHU' 🔥 Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit) 🔥 Berbau wangi 🔥 Tidak berminyak 🔥 Sesuai untuk lelaki dan perempuan 🔥 Merawat kulit KUSAM 🔥 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka 🔥 Membantu merawat kulit berminyak 🔥 Melembapkan kulit kering 🔥 Mengecilkan pori-pori dan liang roma 🔥 Membantu mengekalkan seri wajah 🔥 Mengandungi ekstrak Aloe (cool mint effect) 🔥 Sekatakan tona kulit 🔥 Menghilangkan parut jerawat/jeragat yg degil dengan pemakaian yg konsisten 🔥 Menjadikan kulit lembut sehalus bayi🌹 http://601112546858.wasap.my/ http://601112546858.wasap.my/ http://601112546858.wasap.my/ COD / POS Seluruh Malaysia & Singapore

  • Bougas Serum
  • Bougas Serum
  • 0
    0
    fafa.co
    14 jam lalu

    Bougas Serum

    SIAPA KAT SINI ADA MASALAH MUKA?? 🙋🏻🙋🏻 . KEBAIKAN DAN KEGUNAAN BOUGAS BEAUTY SERUM 🌸🌸 . 🔥 Diiktiraf oleh KKM 🔥 Kesan SEAWAL 3 HARI 🔥 MESRA WUDHU' 🔥 Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit) 🔥 Berbau wangi 🔥 Tidak berminyak 🔥 Sesuai untuk lelaki dan perempuan 🔥 Merawat kulit KUSAM 🔥 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka 🔥 Membantu merawat kulit berminyak 🔥 Melembapkan kulit kering 🔥 Mengecilkan pori-pori dan liang roma 🔥 Membantu mengekalkan seri wajah 🔥 Mengandungi ekstrak Aloe (cool mint effect) 🔥 Sekatakan tona kulit 🔥 Menghilangkan parut jerawat/jeragat yg degil dengan pemakaian yg konsisten 🔥 Menjadikan kulit lembut sehalus bayi🌹 http://601112546858.wasap.my/ http://601112546858.wasap.my/ http://601112546858.wasap.my/ COD / POS Seluruh Malaysia & Singapore

  • Bougas Serum
  • Bougas Serum
  • 0
    0

    bodykit lc135

    Suitable for v1 2 3 4 Can cod or postage Rm 110

  • bodykit lc135
  • bodykit lc135
  • bodykit lc135
  • 0
    0
    riduanairid
    16 jam lalu

    mover, transport, bawa peti ais, freezer fridge, tilam bedframe, motor bike mover

    Call 018*225 1143 RM50 jika berdekatan dengan lokasi saya di Kampung Jawa Klang, Selangor. Driver+van only (no xtra helper/tukang angkat<<jika perlu, ada xtra caj) ..Tapi saya boleh tolong anda adjust naik barang atas van sama2 dengan anda. . Jika barang terlalu banyak, ada xtra caj dan please request Manpower/helper/tukang angkat 018*2251143 018*2251143 Mover ikea lorenzo cavenzi motor bike towing katil tilam queen , tilam king , drawer cupboard, almari,

  • mover, transport, bawa peti ais, freezer fridge, tilam bedframe, motor bike mover
  • mover, transport, bawa peti ais, freezer fridge, tilam bedframe, motor bike mover
  • mover, transport, bawa peti ais, freezer fridge, tilam bedframe, motor bike mover
  • mover, transport, bawa peti ais, freezer fridge, tilam bedframe, motor bike mover
  • 0
    0
    xinyee97
    16 jam lalu

    Preloved items clearance

    Check my listing now! Up to 200 preloved and some new items(clothes, books, bags, wallet) 💕 Lowest RM5 only⚠️

  • Preloved items clearance
  • Preloved items clearance
  • Preloved items clearance
  • Preloved items clearance
  • 0
    0

    Minimalist Round Short Necklace

    RM69.90 Necklace material: Titanium Steel Color: Rose Gold

  • Minimalist Round Short Necklace
  • Minimalist Round Short Necklace
  • Minimalist Round Short Necklace
  • 0
    0
    byniene
    semalam

    Comic Fiesta 2018

    Comic Fiesta 2018 Available for day two only 😃

  • Comic Fiesta 2018
  • 0
    0