Request to Join null
Shah Alam COD Buy Sell

Shah Alam COD Buy Sell


Ahli (38231)

norendri
adamadelia
victoricasecretperfume
prelovedby.jx
riyanbundlevintage
Lihat SemuaSertai kumpulan ini untuk menjemput rakan anda

Butiran

hai..im fatin, admin this group..Join the Carousellers @ Shah Alam community to buy, sell and trade with fellow neighbours! List your new or gently used clothing, household items, furniture, bicycles, gadgets, TV sets and more. item outside from cod to shah alam will remove without notice SO PLEASE MENTION IN MEET UP - COD TO SHAH ALAM


Tetapan Kumpulan

Sesiapa boleh sertai


Sudah Dibuat

tahun lalu

Kongsi sekarang untuk membantu rakan-rakan anda menjimatkan wang

Sertai kumpulan ini untuk mula menjual bersama orang yang mempunyai minat yang sama!

riduanairid
48 minit lalu

mover transport delivery towing tunda motor meja katil transport

Call 018*225 1143 018*2251143 RM50 jika berdekatan dengan lokasi saya di Kampung Jawa Klang, Selangor. Driver+van only (no xtra helper/tukang angkat<<jika perlu, ada xtra caj) ..Tapi saya boleh tolong anda adjust naik barang atas van sama2 dengan anda. . Jika barang terlalu banyak anda minta bantuan rakan anda kalau takde, please request Manpower/helper/tukang angkat (ada xtr charge) 018*2251143 018*2251143 Mover ikea lorenzo cavenzi motor bike towing katil tilam queen , tilam king , drawer cupboard, almari,

  • mover transport delivery towing tunda motor meja katil transport
  • mover transport delivery towing tunda motor meja katil transport
  • mover transport delivery towing tunda motor meja katil transport
  • mover transport delivery towing tunda motor meja katil transport
  • 0
    0
    farahboo
    3 jam lalu

    Philips Steam Iron GC5030

    New philips iron steam. Never used. Won in lucky draw. Price RM380. Can nego!!

  • Philips Steam Iron GC5030
  • Philips Steam Iron GC5030
  • Philips Steam Iron GC5030
  • 1
    0
    farahboo
    3 jam lalu

    Authentic/original Michael Kors handbag

    Two Michael Kors handbag to let go. Both condition like new. 1) Michael Kors Jet Set Tote (Red) - RM500 2) Michael Kors Large Selma (Blue) - RM700 Price can nego!!

  • Authentic/original Michael Kors handbag
  • Authentic/original Michael Kors handbag
  • Authentic/original Michael Kors handbag
  • Authentic/original Michael Kors handbag
  • 1
    0
    night_moon98
    4 jam lalu

    Ready stock 100cm cute teddy bear

    Ship out in 24hour Wholesale price❗❗❗

  • Ready stock 100cm cute teddy bear
  • Ready stock 100cm cute teddy bear
  • Ready stock 100cm cute teddy bear
  • Ready stock 100cm cute teddy bear
  • 0
    0
    bricksgoods
    6 jam lalu

    Mother Goose 1.6 & 3.0L Casserole set

    Brand : Mother Goose Price : RM 69 Description: Refrigerator safe Oven & microwave safe Never use over direct flame Avoid extreme temperature changes Can be used for cooking, warming and reheating food in microwave and household ovens Glass heat resistant : -20℃ to 320 ℃ Thermal shock : 120℃ without breakage

  • Mother Goose 1.6 & 3.0L Casserole set
  • Mother Goose 1.6 & 3.0L Casserole set
  • Mother Goose 1.6 & 3.0L Casserole set
  • Mother Goose 1.6 & 3.0L Casserole set
  • 0
    0
    stylishlab.co
    6 jam lalu

    Shawl satin eyelash

    Hai girls🥰 this is our new product🌸 . ⭐️Shawl satin eyelash ⭐️Material: satin ⭐️selesa dan tidak licin ⭐️sekali pakai pasti cantik . Price: RM15 exclude postage Postage/cod every Monday and Friday . Postage: RM8(SM) / RM11(SS) . ...... Barang akan direserve dan dipos jika pembayaran sudah selesai membuat pembayaran beserta bukti pembayaran💞 ...... Colour may different due to lighting. PLS; ambil lebih dari tiga helai dapat kurang and free pos or cod

  • Shawl satin eyelash
  • 0
    0
    stylishlab.co
    6 jam lalu

    Bawal pleated crush

    Hai girls🥰 this is our new product🌸 . Chiffon Pleated Crush ⭐️Size: Bidang 40 ⭐️Material: Chiffon pleated crush ⭐️selesa dan senang dibentuk . Price: RM15 exclude postage Postage/cod every Monday and Friday . Postage: RM8(SM) / RM11(SS) . ...... Barang akan direserve dan dipos jika pembayaran sudah selesai membuat pembayaran beserta bukti pembayaran💞 ...... Colour may different due to lighting. PLS; ambil lebih dari 3 boleh dapat kurang💞 and free cod and pos

  • Bawal pleated crush
  • 0
    0
    stylishlab.co
    6 jam lalu

    Bawal heavy chiffon

    Hai girls🥰 this is our new product🌸 . ⭐️Bawal Chiffon plain ⭐️Size: Bidang 45 ⭐️Material: Heavy chiffon ⭐️selesa dan senang dibentuk ⭐️cantik dipakai oleh orang yang cantik . Price: RM10 exclude postage Postage/cod every Monday and Friday . Postage: RM8(SM) / RM11(SS) Colour might bendifferent due to lighting PLS; ambil lebih dari 3 dapat harga murah✨

  • Bawal heavy chiffon
  • 0
    0
    nick1297
    6 jam lalu

    Cdg tee

    Selling for 130 only 💯 legit Price can negotiable

  • Cdg tee
  • Cdg tee
  • Cdg tee
  • 1
    0
    prelovedbyminn
    10 jam lalu

    Star Guardian Miss Fortune Costume

    Brand: AliExpress.com Size: Burst 36.5 Waist 27.5 Hips 38.5 (M) Original Price: RM700 import from taobao (Include hair accessories, socks, gun) (Exclude shoes) Promotion Price: RM500 ‼️

  • Star Guardian Miss Fortune Costume
  • Star Guardian Miss Fortune Costume
  • Star Guardian Miss Fortune Costume
  • Star Guardian Miss Fortune Costume
  • 0
    0
    jenpalmstruck
    11 jam lalu

    ST IVES GREENTEA RM20

    ST IVES GREENTEA RM20

  • ST IVES GREENTEA RM20
  • 0
    0
    nick1297
    13 jam lalu

    Bape shark hoodie

    Selling for 360 only Regret if don’t buy

  • Bape shark hoodie
  • Bape shark hoodie
  • Bape shark hoodie
  • Bape shark hoodie
  • 0
    0
    mdgwonder
    13 jam lalu

    HERMES BRACELET

    Hermes CDC Bracelet Ombre Lizard Gold Hardware.. Price - RM 9,300

  • HERMES BRACELET
  • HERMES BRACELET
  • HERMES BRACELET
  • 1
    0
    mdgwonder
    13 jam lalu

    HERMES BRACELET

    Hermes Extreme Rouge Casaque Gold Hardware.. Stamp R Price - RM 4,700

  • HERMES BRACELET
  • HERMES BRACELET
  • HERMES BRACELET
  • 0
    0
    kasutcanteq.my
    14 jam lalu

    Kasut

    adakah anda sedang mencari kasut yang berkualiti tinggi? harga murah?harga boleh dirunding?penhantaran percuma?layanan baik? anda tak perlu susah-susah cari. Ni hahh!! saya lah penjual kasut yang anda tengah cari. Visit saje saya punya carousell profile untuk tengok ii dan nak tahu lebih lanjut masej sahaja🤪☺️. sekian terima kasih!

    0
    0
    lemariajaiblia
    15 jam lalu

    YES marine essence & eziclean

    marine essence sesuai untuk baby, kanak-kanak, dewasa ianya TIADA SLES, TIADA PARABEN, TIADA SABUN. Boleh diamalkan untuk kulit sensitif, ekzema, menghilangkan bau badan dan kesan-kesan hitam. Eziclean membantu anda membuat kerja rumah dgn pantas

  • YES marine essence & eziclean
  • YES marine essence & eziclean
  • 1
    0
    riduanairid
    16 jam lalu

    pindah rumah? pindah office? mover, transport, delivery, van pickup

    Call 018*225 1143 RM50 jika berdekatan dengan lokasi saya di Kampung Jawa Klang, Selangor. Driver+van only (no xtra helper/tukang angkat<<jika perlu, ada xtra caj) ..Tapi saya boleh tolong anda adjust naik barang atas van sama2 dengan anda. . Jika barang terlalu banyak, ada xtra caj dan please request Manpower/helper/tukang angkat 018*2251143 018*2251143 Mover ikea lorenzo cavenzi motor bike towing katil tilam queen , tilam king , drawer cupboard, almari,

  • pindah rumah? pindah office? mover, transport, delivery, van pickup
  • pindah rumah? pindah office? mover, transport, delivery, van pickup
  • pindah rumah? pindah office? mover, transport, delivery, van pickup
  • pindah rumah? pindah office? mover, transport, delivery, van pickup
  • 1
    1
    xinyee97
    16 jam lalu

    Preloved items clearance

    Check my listing now! Up to 200 preloved and some new items(clothes, books, bags, wallet) 💕 Lowest RM5 only⚠️

  • Preloved items clearance
  • Preloved items clearance
  • Preloved items clearance
  • Preloved items clearance
  • 0
    0
    melcoe
    17 jam lalu

    budgie tame

    burung jinak mudah dijaga umur 3bulan rm60shj. berminat wsp 0126603329

  • budgie tame
  • 0
    0
    atie6720
    semalam

    KINOKI GINGER DETOX FOOT

    KINOKI GINGER + SALT DETOX FOOT Kelebihan Kinoki Ginger + Salt Detox Foot Patch dapat membantu proses pengeluaran toxin/racun dr tubuh dan penyembuhan penyakit secara bertahap. Selain membantu proses pengeluaran toxin/racun dari tubuh dan penyembuhan penyakit secara bertahap, Kinoki Ginger + Salt Detox Foot Patch juga memiliki fungsi berikut: 🔴Memelihara kecantikan dan meningkatkan energi 🔴Mengendurkan otot dan tendon, 🔴mengurangi kelelahan dan menghilangkan kelembaban internal 🔴Menormalkan tekanan darah, mengurangi stress dan sakit/nyeri di kepala 🔴Menghilangkan kelebihan cairan, 🔴meningkatkan metabolisme, 🔴mengisi esensi vital dan memperkuat ginjal 🔴Meningkatkan sistem imunitas 🔴Memperlancar sirkulasi darah

  • KINOKI GINGER DETOX FOOT
  • 0
    0