kkjunkyard

Corrolism

@kkjunkyard
Response Rate IconSangat responsif
Disahkan dengan
Sertai Mac 2018
Kota Kinabalu

Maklum balas

 1 0 1
diyana.dwn
Pembeli

diyana.dwn Great seller to deal with!

zulheryamin
Pembeli

zulheryamin hhhaaa pertama kali aku jmpa seller mcm ko btul2 hbt sbelum ko suru sya apa2 cermin dlu perangai ko ya sedap2 ckp org bodoh mak papa ko ajar ka kcean kurang kasi syg dan duit keja2 la ya kids klau sya srius mau deal sya cht balik sbb brng ndk jdi jk ngis ko ckp org budu bkn ka mcm tu kids lol muka ada otak smpan d lutut budu buat bodoh sejak bila tu sya buat org teda respon org bz tk kn sya pnting kn org budu mcm ko ni xda respon fhm2 la ko sedap2 ckp buduh ko baru jual beli ka hhha kcean kids

Kalau tidak jadi beli jgn berjanji mau datang bukan susah cakap dapat nur hidayat tuhan suruh cancel beli saya ok seja. Bukan buat BODOH lepas buat OFFER ingat orang ada masa menyelami hati kau? Benda kecil pun kena respect OFFER dibuat tanda setuju bukan buat BODOH. Itu sebab option feedback dibuat selepas OFFER supaya orang tahu perangai pembeli macam kau. Kids whatsoever cermin diri kau siapa sebenarnya begitu (yg teda gambar dan buat2 mcm user lama haha!). Anyway, Selamat hari raya bro :))

kkjunkyard

Semua Dipamerkan

📍Poslaju @ COD once offer accepted & paid (to CIMB). 🏠COD free at Sadong Jaya K.Kinabalu. others have fuel charge. 🛒Personal items for sale because seldom/not use/extra. 💰Serious buyer respect seller. Paypal & worldwide shipment.
Semua Kategori
  • Semua Kategori
  • Electronics
    • Komputer dan Tablet
      • Laptop
      • Desktop
      • Lain-lain
    • TV dan Sistem Hiburan
    • Audio
    • Aksesori Komputer
    • Lain-lain
  • Telefon Bimbit
    • iPhone
      • iPhone X series
      • iPhone 8 series
      • iPhone 7 series
      • iPhone 6 series
      • iPhone 5 series
      • Others
    • Telefon Bimbit Android
      • Samsung
      • LG
      • Sony
      • Xiaomi
      • OPPO
      • Others
    • Tablets
    • Aksesori Hp & Lain-lain Lagi
      • Case dan Sleeve
      • Power Banks dan Charger
      • Aksesori Mobil
    • Lain-lain Lagi
  • Kamera
  • Rumah & Perabot
    • Home Décor
    • Perabot
    • Perkebunan
    • Others
  • Peralatan Dapur
  • Fesyen Wanita
    • Pakaian
      • Dresses
      • Tops
      • Bottoms
      • Outerwear
      • Rompers & Jumpsuits
      • Lain-lain
    • Beg dan Beg Duit
    • Kasut
    • Aksesori
    • Perhiasan Wanita
    • Jam Tangan
    • Pakaian Pengantin
  • Fesyen Muslimah
    • Baju
    • Seluar/Skirt
    • Two-piece
    • Dresses
    • Scarves
    • Lain-lain
  • Fesyen Lelaki
    • Beg dan Dompet
      • Beg Galas
      • Beg bimbit
      • Beg Galas Tepi
      • Dompet
      • Lain-lain
    • Kasut Lelaki
      • Kasut Formal
      • Sneakers
      • Selipar dan Sandal
      • But
      • Lain-lain
    • Pakaian
      • Baju Lelaki
      • Seluar Lelaki
      • Pakaian Luar Lelaki
      • Lain-lain
    • Aksesori
      • Tali Pinggang
      • Tali Leher dan aksesori formal
      • Cermin Mata
      • Topi
      • Stokin
      • Lain-lain
    • Jam Tangan
  • Produk Badan dan kecantikan
    • Produk Badan
    • Perawatan Rambut
    • Makeup
    • Produk Lelaki
    • Lain-lain
  • Barangan Mewah
    • Beg dan Dompet
    • Pakaian
    • Aksesori
    • Jam Tangan
  • Bayi & Kanak-kanak
    • Kereta dorong, Beg dan Carriers
    • Alat Mainan dan Walkers
    • Pakaian Budak Perempuan
      • 1 hingga 3 tahun
      • 4 hingga 7 tahun
      • 8 hingga 12 tahun
    • Pakaian Budak Lelaki
      • 1 hingga 3 tahun
      • 4 hingga 7 tahun
      • 8 hingga 12 tahun
    • Pakaian dan Aksesori Bayi
    • Cots & Cribs
    • Perlengkapan Makan Bayi
    • Pakaian Maternity
    • Lain-lain
  • Peralatan Sukan
    • Pakaian Sukan dan Atheletic
    • Basikal
    • Skooter & Skate
    • Gear Sukan Lain
  • Permainan Video
    • Alat Permainan Video
    • Video Games
    • Aksesori Permainan Video
    • Lain-lain
  • Mainan & Game
    • Permainan Kartu dan Board Game
    • undefined
    • undefined
    • undefined
    • Alat Mainan Lain
  • Peralatan Tulis
    • Alat Tulis
    • Buku
    • Buku Kanak-kanak
    • Komik dan Manga
    • Majalah dan Lain-lain
  • Buku
  • Reka Bentuk & Kraf
    • Barangan Buatan Tangan
    • Alat Reka Bentuk dan Kraf
    • Karya Seni
    • Lain-lain
  • Aksesori Auto
  • Motor
  • Kereta
    • Kereta untuk Dijual
    • Kenderaan untuk Disewa
  • Property
    • Untuk Dijual
    • Sewa Rumah
    • Lain-lain
  • K-Wave
  • J-pop
  • Muzik & Media
    • Alat Muzik
    • Aksesori Muzik
    • CD, DVD, dan Media lain
  • Tiket & Baucar
    • Tarikan
    • Kad Hadiah dan Baucar
    • Tiket Acara
  • Barangan Antik
    • Perabot Antik
    • Mata Wang
    • Setem
    • Aksesori vintage dan Perhiasan
    • Barangan Antik
  • Pet Supplies
    • Aksesori Haiwan Kesayangan
    • Makanan Haiwan Kesayangan
  • Makanan & Minuman
    • Snek Paket
    • Makanan Segara
    • Minuman
    • Makanan Dibakar
  • Services
    • Home Services
      • Cleaning
      • Aircon Services
      • Electrical, Lighting & Wiring
      • Home Repairs
      • Movers & Delivery
      • Renovations
      • Others
    • Electronics & Gadget Repairs
    • Tuition
    • Beauty Services
    • Others
  • Jobs
    • Part-time
      • Hospitality, F&B
      • Sales, Retail & Marketing
      • Events
      • Customer Service
      • Security
      • Warehouse & Logistics
      • Admin, Office & Finance
      • Cleaning & Housekeeping
      • Drivers & Delivery
      • Computer & IT
      • Others
    • Full-time
      • Hospitality, F&B
      • Sales, Retail & Marketing
      • Events
      • Customer Service
      • Security
      • Warehouse & Logistics
      • Admin, Office & Finance
      • Cleaning & Housekeeping
      • Drivers & Delivery
      • Computer & IT
      • Others
    • Internships & Others
  • Travel
    • undefined
    • Travel Essentials
      • Luggage
      • Outdoor & Camping
      • Travel Accessories
    • Flights
    • Car Rentals
  • Kommuniti
  • Mencari
  • Lain-lain
    • Lain-lain
    • Barangan Agama