Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    ​ REMOTE AUTOMATIC BOOT OPENER Untuk Civic FD 2006-2012 dan Honda City 2009-2012

    icon

    7 months ago oleh redwire

    icon

    RM180

    icon

    38 Suka

    icon

    Baru

    icon

    ​ NAK SENANG???CEPAT??MUDAH??? DALAM MASA 30 MINIT JE!!🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️ ======================================= 🚘REMOTE AUTOMATIC BOOT OPENER 🚘 ======================================= . memudahkan anda : . ✔️tengah bawa barang banyak-banyak dekat tangan pastu nak letak barang dalam boot. Dah kene keluarkan kunci dari kocek pastu masuk kunci pastu kene pulas kunci baru boleh buka boot..Arghh banyaknya step!!! - REMOTE AUTOMATIC BOOT OPENER penyelesaiannya . ✔️time hujan lebat, pastu kene lari-lari ke kereta untuk buka boot untuk ambil payung, pastu masuk kunci pastu kene pulas kunci baru boleh buka boot..Arghh banyaknya pastu!!! - REMOTE AUTOMATIC BOOT OPENER penyelesaiannya . ✔️orang yang dah kahwin lagi memahami betapa susahnya nak buka boot manual!!!!haha . 😁sekarang tak perlu lagi, buka boot guna remote ORIGINAL aje!!. Buka boot tanpa perlu tarik tuil dari dalam kereta dan tak perlu susah-susah pakai kunci lagi. Convenient GILERR!!!💯💯💯 . Demontrasi boleh tengok link ni : https://www.youtube.com/watch?v=_SIG0kUWWEE . Demontrasi boleh tengok link ni : https://www.youtube.com/watch?v=IG6eS4oGNrA . Demontrasi boleh tengok link ni : https://www.youtube.com/watch?v=4-0wprYmBmY . 😄Sesuai ke barang ni dengan kereta saya? Jangan risau, Barang ni sesuai untuk Civic FD 1.8, FD 2.0 dan Honda City TMO 2009. . 👍🏻 Hah!!. lupe nak bagitau..remote original tak usik tau..takde modified..maksudnya kalau ade kunci spare pun, boleh guna juga.. . Harga?? RM180 dan WARRANTY 3 BULAN diberikan. . Jangan tengok harga, tengok BETAPA banyak kesenangan yang dia boleh bawa kepada owner kereta.hehe . Lokasi saya? 📍Parklane OUG Apartment, Jalan klang lama, KL . Anything, . Call SAFWAN 0123395829 atau . click link ni untuk direct whatsapp saya : www.wasap.my/60123395829 . Jangan tunggu lagi!!stok laris macam pisang goreng.hehe🍌🍌🍌🍌🍌🍌

    Dapatkan Ini

    icon

    Perjumpaan

    icon

    Kuala Lumpur

    Weekdays at night. Weekend at any time

    icon

    Pos & Penghantaran

    Can do postage..Manual of installation will be provided

    Temui Penjual

    redwire
    redwire
    isFacebookVerifiedisEmailVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0