Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Lihat Komen Awal
  • awalex
    awalex

    TaiKonTai: Window shopping KERETA: Plezzz take noted!!!! Apa itu JT/PIANG/SAKIT Soalan biasa. 1. Kereta jt ni kereta ape?? Piang ke?? Ye..kereta jt ni kereta piang bank (lari bank),owner tak mampu nk bayar bulanan..dan kereta dah ada tunggakan melebih 9bulan..sepatutnya kereta dah boleh kena tarik,tapi kalau owner biar kena tarik,rugi lah..pakai bertahun..bayar dah puluh ribu..tiba2 kereta kena tarik..duit bukan dapat balik,jadi owner jual pada sesiapa yang nk beli kereta tu. 2. Selamat ke pakai kereta ni? Tak kena tarik ke? Untuk mengelakkan kereta dari kena tarik,kita jalankan proses tutup data atau buat interchange. 3. Tutup data tu ape? Tutup data ni,kita clearkan data dari repo (tarik kereta) bagi mengelakkan kereta kena tarik. Bank bukan boleh buat apa-apa..bank kejar owner kereta jela sebab nak kutip hutang..kereta pulak bukan bank yang tarik..tak de kerja bank nk suruh org bank g tarik..dah tentu dia upah repo untuk cari dan tarik kereta tu..jadi untuk mengelakkan daripada repo detect kereta tu,kita tutup data jelah. 4. Interchange pulak macam mana?? Interchange ni proses pertukaran no plat.."TUKAR NO PLAT BUKAN CLONE NO PLAT" bila dah tukar no plat kereta tu selamat digunakan. DAN NO PLAT TU BUKAN SUKA-SUKA TUKAR. KITA DAFTAR DENGAN JPJ. 5. Roadtax insurans lak mcm mne?? roadtax insurans renew jela mcm biasa..tak pernah pegi renew roadtax ke ape..??😂😂😂 kereta ni bukan nya kereta scrap singapore. Ni kereta malaysia.ada roadtax ada insurans. 6. Selamat ke pakai kereta ni?? Kalau dah ada roadtax ada insurans,selamat la nama nya. Nak takut ape?? Jumpa roadblock..ko ckp ngn brader tu..nak beli kereta murah like page aku ni.. 7. Owner tak tuntut balik kereta ke?? Kita ada report polis serah kereta..bila ko beli kereta tu,owner akan pergi buat report polis menyatakan yang dia menyerahkan kereta tu kat ko.jadi buat ape owner nak tuntut balik pulak.. 8. Kereta boleh tukar nama ke?? Jangan nak merepek..sejak bila kereta ada hutang boleh tukar nama?? Kalau boleh tukar nama..baik aku bukak kedai used car je..😂😂😂 nama tak boleh tukar selagi hutang bank tak settle..tapi nama kau boleh dimasukkan dalam insurans sebagai second driver..jadi bila berlaku sebarang kemalangan,ko senang nk buat claim.. 9. Apa document yang aku dapat kalau beli kereta jt ni?? -Geran copy @ ori (bergantung pada owner,kalau owner kereta ada geran ori,ko dapat la geran ori..kalau tak..tak lah..pakai je geran fotocopy.asalkan kereta malaysia..berdaftar dlm malaysia.. -I/c copy owner. -report serah milik kenderaan Tu lah soalan yang biasa sampai kt saya.. Dan kata-kata akhir yang biasa didengar. Ok boss..sy kumpul duit dulu..nti duit da ckup duit sy roger boss balik.. Tanya banyak-banyak macam dh ada cash dalam tangan..hujung-hujung baru nak kumpul duit..😂😂😂 dah boleh la.masuk maharaja lawak. Boss,boleh kasi down lagi harga tak?? Ko nak down mcm mne lagi?? Ni kira murah gila dah.ape tak ckup murah ke?? Hahahahaah Ok lah...selamat membaca..assalamualaikum..

  • ryanremy5013
    ryanremy5013

    Kereta ni masih ada lagi ke?

  • awalex

🇲🇾BMW E90 JT

icon

1 year ago oleh awalex

icon

RM18,000

icon

18 Suka

icon

Sudah digunakan

icon

Status JT Jalan Terus, Lelong Car, Lari Finance Bank Kereta Original Malaysia 🇲🇾. Owner lama tak mampu bayar bulanan kereta pada pihak bank. Sudah lama due payment dengan bank. Kereta SAH digunakan di atas jalanraya boleh hidup roadtax macam biasa melalui JPJ kerana dokumen lengkap dan tidak menyalahi undang-undang BMW E90 👍DOCUMENT COPY 👍ROADTAX HIDUP 👍CONDITION 9/10 👍REPORT POLIS OWNER SERAH KERETA KEPADA BUYER HARGA OFFER RAYA RM18,000 CASH Bayaran sekali sahaja. No need to pay monthly, just use as usual. Tak perlu bayar bulanan lagi. Jalan Terus pakai macam biasa. Call, Sms, Whatsapp, Wechat 0139914004 http://www.wasap.my/60139914004

Temui Penjual

awalex
awalex
isEmailVerified
  • positiveReviewsCount1
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA