😍Lomo Card😍
😍Lomo Card😍
😍Lomo Card😍

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Hi, #kpoplover #polaroidlovers @printing_bymiaa ada buat sales utk LOMO CARD πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Untungnyaa lomocard ni korang tau takk ! Gambar potrait and landscape semua cantik. Tak payah pilih2 gambar dah tau. 😍😍😍 . . Cepat print out sekarang, nanti promo ni dah habis sis taknak tanggung dah korang punya perasaan ruginyaaaa tak print out time promo ada niπŸ™€πŸ™€πŸ™€ . . Bandingkan harga biasa dgn harga promo ni tauπŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌ . πŸŽ€ Lomo Card πŸŽ€ ( Size 5.8 x 8.5cm ) Minimum order 10pcs 10pcs = Rm8 20pcs= Rm14 30pcs= Rm18 40pcs= Rm23 50pcs and above = 50sen/pcs . . Nak tahu lebih details, nak tanya promosi apa lagi yg ada minggu ni, whatsApp je kat admin πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . πŸ“²0199138520 . . #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #instax #instaxmini #instaxmini8 #polaroidshop #instaxmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #dropshipmalaysia #stickerprinting #printingmurah #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidmalaysia #polaroidpicture #polaroidmurah #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #instaxmalaysia #instax #instaxmini8 #instaxmini #polaroidmurahmalaysia #polaroidkelantan #polaroidprintingservices #ootd #photostrip


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Postage -Sabah/Sarawak: RM10πŸ™†β€¨Semenanjung-RM8


Orang lain juga melihat

BTS Skool Luv Affair Special Addition

BTS Skool Luv Affair Special Addition

RM6506

BTS ~ GROUP LOMO ~ READY STOCK

BTS ~ GROUP LOMO ~ READY STOCK

RM106

EXO  ~ THE WAR LOMO ~ PRE ORDER

EXO ~ THE WAR LOMO ~ PRE ORDER

RM104