Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    😍Lomo Card😍

    icon

    8 months ago oleh honeyhoon.store

    icon

    RM0.50

    icon

    3 Suka

    icon

    Baru

    icon

    Dalam undefined

    icon

    Hi, #kpoplover #polaroidlovers @printing_bymiaa ada buat sales utk LOMO CARD πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Untungnyaa lomocard ni korang tau takk ! Gambar potrait and landscape semua cantik. Tak payah pilih2 gambar dah tau. 😍😍😍 . . Cepat print out sekarang, nanti promo ni dah habis sis taknak tanggung dah korang punya perasaan ruginyaaaa tak print out time promo ada niπŸ™€πŸ™€πŸ™€ . . Bandingkan harga biasa dgn harga promo ni tauπŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌ . πŸŽ€ Lomo Card πŸŽ€ ( Size 5.8 x 8.5cm ) Minimum order 10pcs 10pcs = Rm8 20pcs= Rm14 30pcs= Rm18 40pcs= Rm23 50pcs and above = 50sen/pcs . . Nak tahu lebih details, nak tanya promosi apa lagi yg ada minggu ni, whatsApp je kat admin πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . πŸ“²0199138520 . . #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #instax #instaxmini #instaxmini8 #polaroidshop #instaxmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #dropshipmalaysia #stickerprinting #printingmurah #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidmalaysia #polaroidpicture #polaroidmurah #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #instaxmalaysia #instax #instaxmini8 #instaxmini #polaroidmurahmalaysia #polaroidkelantan #polaroidprintingservices #ootd #photostrip

    Dapatkan Ini

    icon

    Tanah Merah

    icon

    Pos & Penghantaran

    Postage -Sabah/Sarawak: RM10πŸ™†β€¨Semenanjung-RM8

    Temui Penjual

    honeyhoon.store
    honeyhoon.store
    isFacebookVerifiedisEmailVerified
    • positiveReviewsCount4
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0