Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

๐Ÿ˜Lomo Card๐Ÿ˜

icon

1 year ago oleh honeyhoon.store

icon

RM0.50

icon

3 Suka

icon

Dalam K-Wave

icon

Hi, #kpoplover #polaroidlovers @printing_bymiaa ada buat sales utk LOMO CARD ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . Untungnyaa lomocard ni korang tau takk ! Gambar potrait and landscape semua cantik. Tak payah pilih2 gambar dah tau. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Cepat print out sekarang, nanti promo ni dah habis sis taknak tanggung dah korang punya perasaan ruginyaaaa tak print out time promo ada ni๐Ÿ™€๐Ÿ™€๐Ÿ™€ . . Bandingkan harga biasa dgn harga promo ni tau๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ . ๐ŸŽ€ Lomo Card ๐ŸŽ€ ( Size 5.8 x 8.5cm ) Minimum order 10pcs 10pcs = Rm8 20pcs= Rm14 30pcs= Rm18 40pcs= Rm23 50pcs and above = 50sen/pcs . . Nak tahu lebih details, nak tanya promosi apa lagi yg ada minggu ni, whatsApp je kat admin ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ“ฒ0199138520 . . #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #instax #instaxmini #instaxmini8 #polaroidshop #instaxmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #dropshipmalaysia #stickerprinting #printingmurah #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidmalaysia #polaroidpicture #polaroidmurah #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #instaxmalaysia #instax #instaxmini8 #instaxmini #polaroidmurahmalaysia #polaroidkelantan #polaroidprintingservices #ootd #photostrip

Temui Penjual

honeyhoon.store
honeyhoon.store
isFacebookVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount6
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA