Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

100 Pcs Mini Polaroid

icon

1 year ago oleh honeyhoon.store

icon

RM50

icon

9 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Kamera

icon

Wahhh BILA LAGI nak dapat FREE woodenclips + 8pcs mini polaroid nii . ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jimat Rm10 !!!!!!! Jimat Rm10 !!! . . TAPI . . Admin nak open sales ni utk 100 orang terawal je awakk !!!!! ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž Cepat sebelum org lain grab dulu, baik korang book awal2, nanti haaa menyesal pulak ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . . EHH tak yakin dgn services tiptop kami, cuba belek2 feedback customer kami, tekan hastag kat bawah ni tau ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . #bymiaafeedback #bymiaafeedback . . HAA jom print out habes gambar yg duk bersepah dlm phone tu, ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ bagi dekat yg tersayang, boleh tatap malam2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak tak ? WhatsApp/email dekat kami sekarang juga ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . ๐Ÿ“ฒ0199138520 . ( We reply within 24hours) . . #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #pallazomalaysia #giveawaymalaysia #stickerprinting #polaroidprinting #birthdaylove #birthdaygift #polaroidmurah #polaroidpicture #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #instax #instaxmini #instaxmini8 #polaroidshop #instaxmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #dropshipmalaysia #stickerprinting #printingmurah #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidmalaysia #polaroidpicture #polaroidmurah #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #instaxmalaysia #instax #instaxmini8 #instaxmini #instaxmini #polaroidmurahmalaysia #polaroidkelantan #polaroidprintingservices #ootd

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

Postage -Sabah/Sarawak: RM10๐Ÿ™†โ€จSemenanjung-RM8

Temui Penjual

honeyhoon.store
honeyhoon.store
isFacebookVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount6
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA