100 Pcs Mini Polaroid
100 Pcs Mini Polaroid
100 Pcs Mini Polaroid

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Wahhh BILA LAGI nak dapat FREE woodenclips + 8pcs mini polaroid nii . 😱😱😱😱😱 Jimat Rm10 !!!!!!! Jimat Rm10 !!! . . TAPI . . Admin nak open sales ni utk 100 orang terawal je awakk !!!!! 😞😞😞 Cepat sebelum org lain grab dulu, baik korang book awal2, nanti haaa menyesal pulak 🀣🀣🀣 . . EHH tak yakin dgn services tiptop kami, cuba belek2 feedback customer kami, tekan hastag kat bawah ni tau πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . #bymiaafeedback #bymiaafeedback . . HAA jom print out habes gambar yg duk bersepah dlm phone tu, πŸ–¨πŸ–¨ bagi dekat yg tersayang, boleh tatap malam2 😍😍 Nak tak ? WhatsApp/email dekat kami sekarang juga πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . πŸ“²0199138520 . ( We reply within 24hours) . . #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #pallazomalaysia #giveawaymalaysia #stickerprinting #polaroidprinting #birthdaylove #birthdaygift #polaroidmurah #polaroidpicture #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #instax #instaxmini #instaxmini8 #polaroidshop #instaxmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #dropshipmalaysia #stickerprinting #printingmurah #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidmalaysia #polaroidpicture #polaroidmurah #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #instaxmalaysia #instax #instaxmini8 #instaxmini #instaxmini #polaroidmurahmalaysia #polaroidkelantan #polaroidprintingservices #ootd


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Postage -Sabah/Sarawak: RM10πŸ™†β€¨Semenanjung-RM8


Orang lain juga melihat

Instax Accessories Package (For Mini 8)

Instax Accessories Package (For Mini 8)

RM8031

Pentax ME SLR film camera body

Pentax ME SLR film camera body

RM22025

Canon FX with Canon 50mm f1.8 vintage film camera

Canon FX with Canon 50mm f1.8 vintage film camera

RM3303

Canon EOS 6D 20.2 MP Digital SLR Camera

Canon EOS 6D 20.2 MP Digital SLR Camera

RM3,5004