100 Pcs Mini Polaroid
100 Pcs Mini Polaroid
100 Pcs Mini Polaroid

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Wahhh BILA LAGI nak dapat FREE woodenclips + 8pcs mini polaroid nii . 😱😱😱😱😱 Jimat Rm10 !!!!!!! Jimat Rm10 !!! . . TAPI . . Admin nak open sales ni utk 100 orang terawal je awakk !!!!! 😞😞😞 Cepat sebelum org lain grab dulu, baik korang book awal2, nanti haaa menyesal pulak 🀣🀣🀣 . . EHH tak yakin dgn services tiptop kami, cuba belek2 feedback customer kami, tekan hastag kat bawah ni tau πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . #bymiaafeedback #bymiaafeedback . . HAA jom print out habes gambar yg duk bersepah dlm phone tu, πŸ–¨πŸ–¨ bagi dekat yg tersayang, boleh tatap malam2 😍😍 Nak tak ? WhatsApp/email dekat kami sekarang juga πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . πŸ“²0199138520 . ( We reply within 24hours) . . #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #pallazomalaysia #giveawaymalaysia #stickerprinting #polaroidprinting #birthdaylove #birthdaygift #polaroidmurah #polaroidpicture #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #instax #instaxmini #instaxmini8 #polaroidshop #instaxmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #dropshipmalaysia #stickerprinting #printingmurah #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidmalaysia #polaroidpicture #polaroidmurah #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #instaxmalaysia #instax #instaxmini8 #instaxmini #instaxmini #polaroidmurahmalaysia #polaroidkelantan #polaroidprintingservices #ootd


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Postage -Sabah/Sarawak: RM10πŸ™†β€¨Semenanjung-RM8


Orang lain juga melihat

Want to buy Sony alpha a99 or a7 mark 2

Want to buy Sony alpha a99 or a7 mark 2

RM3,0000

CANON EOS 650D

CANON EOS 650D

RM1,3005

Fujifilm Instax Mini 8

Fujifilm Instax Mini 8

RM25015

Instax Mini Films RM45

Instax Mini Films RM45

RM4518