1set Baby Balm Tasneem Naturel
1set Baby Balm Tasneem Naturel
1set Baby Balm Tasneem Naturel

Kongsi Dengan Rakan-rakan

🌸Coughcold time - Bantu kurangkan batuk & selsema baby 👉 Musim-musim hujan ni anak-anak kdg mudah dapat selsema kan? Pastu berjangkit pulak batuk. Alahaiii sian anak. Nak tidur nangis-nangis sakit sbb batuk. Bangun pagi pulak hidung tersumbat. Belum kira dia merengek sebab tak selesa. Risau kan bila anak batuk tak baik-baik? Balm ini dapat membantu mommy 😉 🌸Tummy time - Bantu selesakan perut baby 👉 Ini pula untuk atasi kembung baby. Kdg tu perut baby tak selesa kan. Tambah da masuk 6 bulan da boleh makan. Untuk cirit-birit pun boleh guna. Perut memulas-mulas sapu ja balm ini terus nanti anak bagi hadiah kt mommy 🙊 🌸Sleep time - Bantu baby tidur dgn lena 👉Haaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu hormon tidur dia tak balance tau. Jadi, balm ini akan stabilkan hormon tidur tu. 🌸Calm time balm- Bantu tenangkan baby 👉 Anak-anak bila datang meragam campur tantrum mesti mommy naik hijau kan? Hehe. Kdg tu sampai tak tahu nak buat cmna lagi. Penat sama kan bila anak meragam.. Fuhhhhhh mommy sabar & sapu balm ini. Anak tak nak nap siang pun boleh guna calm balm ni. Pastu combine dgn sleep balm insyaAllah lena la anak pastu 😙


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

KLCC (Weekdays 8.30am)

Pos atau Penghantaran

Postage RM 8


Orang lain juga melihat

Wooden Balancing Rocker

Wooden Balancing Rocker

RM301

Baby / Kids Necklace (Hello Kitty) 24K Gold Plated

Baby / Kids Necklace (Hello Kitty) 24K Gold Plated

RM2820

Kids Bangle 24K Gold Plated

Kids Bangle 24K Gold Plated

RM155

Ikea Lova Bed Canopy, Green (136x90 cm)

Ikea Lova Bed Canopy, Green (136x90 cm)

RM4512