1set BabyBalm Tasneem Naturel
1set BabyBalm Tasneem Naturel
1set BabyBalm Tasneem Naturel

Kongsi Dengan Rakan-rakan

🌸Coughcold time - Bantu kurangkan batuk & selsema baby 👉 Musim-musim hujan ni anak-anak kdg mudah dapat selsema kan? Pastu berjangkit pulak batuk. Alahaiii sian anak. Nak tidur nangis-nangis sakit sbb batuk. Bangun pagi pulak hidung tersumbat. Belum kira dia merengek sebab tak selesa. Risau kan bila anak batuk tak baik-baik? Balm ini dapat membantu mommy 😉 🌸Tummy time - Bantu selesakan perut baby 👉 Ini pula untuk atasi kembung baby. Kdg tu perut baby tak selesa kan. Tambah da masuk 6 bulan da boleh makan. Untuk cirit-birit pun boleh guna. Perut memulas-mulas sapu ja balm ini terus nanti anak bagi hadiah kt mommy 🙊 🌸Sleep time - Bantu baby tidur dgn lena 👉Haaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu hormon tidur dia tak balance tau. Jadi, balm ini akan stabilkan hormon tidur tu. 🌸Calm time balm- Bantu tenangkan baby 👉 Anak-anak bila datang meragam campur tantrum mesti mommy naik hijau kan? Hehe. Kdg tu sampai tak tahu nak buat cmna lagi. Penat sama kan bila anak meragam.. Fuhhhhhh mommy sabar & sapu balm ini. Anak tak nak nap siang pun boleh guna calm balm ni. Pastu combine dgn sleep balm insyaAllah lena la anak pastu 😙


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

KLCC (Weekdays 8.30am)

Pos atau Penghantaran

Postage RM 8


Orang lain juga melihat

mother carrier diaper bag

mother carrier diaper bag

RM351

Disney's collectible - Raincoat

Disney's collectible - Raincoat

RM2017

Comotomo 8oz-Pink Colour

Comotomo 8oz-Pink Colour

RM4511

Safety First Back Seat Mirror

Safety First Back Seat Mirror

RM655