Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    1set Balm Tasneem Naturel

    icon

    7 months ago oleh babyhepi

    icon

    RM157

    icon

    3 Suka

    icon

    Baru

    icon

    Dalam Lain-lain

    icon

    🌸Coughcold time - Bantu kurangkan batuk & selsema baby 👉 Musim-musim hujan ni anak-anak kdg mudah dapat selsema kan? Pastu berjangkit pulak batuk. Alahaiii sian anak. Nak tidur nangis-nangis sakit sbb batuk. Bangun pagi pulak hidung tersumbat. Belum kira dia merengek sebab tak selesa. Risau kan bila anak batuk tak baik-baik? Balm ini dapat membantu mommy 😉 🌸Tummy time - Bantu selesakan perut baby 👉 Ini pula untuk atasi kembung baby. Kdg tu perut baby tak selesa kan. Tambah da masuk 6 bulan da boleh makan. Untuk cirit-birit pun boleh guna. Perut memulas-mulas sapu ja balm ini terus nanti anak bagi hadiah kt mommy 🙊 🌸Sleep time - Bantu baby tidur dgn lena 👉Haaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu hormon tidur dia tak balance tau. Jadi, balm ini akan stabilkan hormon tidur tu. Tak percaya? Meh calit sikit kat anak hehe 🌸Calm time balm- Bantu tenangkan baby 👉 Anak-anak bila datang meragam campur tantrum mesti mommy naik hijau kan? Hehe. Kdg tu sampai tak tahu nak buat cmna lagi. Penat sama kan bila anak tantrum? Fuhhhhhh mommy sabar & sapu balm ini. Anak tak nak nap siang pun boleh guna calm balm ni. Pastu combine dgn sleep balm insyaAllah lena la anak pastu 😙

    Dapatkan Ini

    icon

    Perjumpaan

    icon

    Tesco Ampang

    KLCC (Weekdays 8.30am)

    icon

    Pos & Penghantaran

    Postage RM 8

    Temui Penjual

    babyhepi
    babyhepi
    isEmailVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA

    nuna leaf curve

    nuna leaf curve

    RM75011

    NUNA LEAF CURV

    NUNA LEAF CURV

    RM8003

    baby carrier

    baby carrier

    RM600

    Simple Dimple Red Manta Shield Papa Bag

    Simple Dimple Red Manta Shield Papa Bag

    RM1150