Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

2004 wira 1.8(M) evo 3

icon

9 months ago oleh norhadayu89

icon

RM23,500

icon

12 Suka

icon

Sudah digunakan

icon

sebuah wira convert evo.. kereta tahun 2004.. * blok 67 dalam 2.0 * enjin dah full balance * bearing king * head metal gasket cometic * timing belt biru ori * blow off sqv hks ori * wastegate turbomast ori * fuel regulator work * plug cable msd usa * tdo5 evoe kod 47 * clutch triniti * gear box lsd semi drive shaft baru tukar * bodypart evo3 complete ori, belakang wira * sunroof 2 step evo 2 3 4 * meter satria gti * seat evo 3 depan belakang * adjustable tein high low soft hard ori ce9a evo3 * rim OZ ori japan 17 inci * tayar depan re003, depan belakang hankook * exzos complete steel * mufler n 1 titinium ori, susah cari ni macam² lagi nak tulis tak habis.. kereta pomen pakai kurang masalah sebab kereta pakai sendiri.. tengok dulu confirm puas hati.. berminat call / whatsapp 016-2514080 Amin.. area kl.. serius buyer only

Temui Penjual

norhadayu89
norhadayu89
isFacebookVerified
Maklumbalas
  • 0
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA