Kongsi Dengan Rakan-rakan

💥36pcs EVA Mat💥 ============================ Semua mommies mesti nak anak cepat belajarkan? Salah satu caranya adalah dengan bagi pendedahan kepada anak dengan huruf dan nombor. Masa baby dia asyik tengok, dah besar sikit, dia dah makin familiar dengan huruf dan nombor-nombor tu. Macamana cara nak bagi anak familiar dengan huruf dan nombor? Salah satu caranya adalah dengan Eva Mat! Apa specialnya Eva Mat ni? ✅ Anak boleh mengenali huruf dan nombor ✅ Anak boleh bermain di samping belajar mengenali huruf dan nombor ✅ Merangsang motor skill anak ketika bermain suai padan ✅ Sesuai juga dijadikan carpet ✅ Material yang lembut. Kalau anak terjatuh pon tak sakit Details : ✔️Features all letters and numbers in various fun colors. ✔️Helps children learn while still having fun. ✔️Extremely durable, water resistant, and easy to clean. ✔️Including 26pcs ABC and 10pcs 123 letters Each block size 30cm x 30 cm ============================ Harga : RM59 free postage semenanjung ============================ Whatsapp 0192262547 Whatsapp 0192262547 Whatsapp 0192262547


Orang lain juga melihat

Promo - Fisher price baby toy

Promo - Fisher price baby toy

RM202

Used Baby Walker

Used Baby Walker

RM401

Promo - Lamaze pram toy

Promo - Lamaze pram toy

RM201