[7 Years Warranty] Tinted Tint Film Full Car

Baru
RM180
Kuala Lumpur, Malaysia

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Solar Car Tinted & Security 5mil Car Tinted Mesti korang tercari-cari kedai tinted yang best, tinted yang branded, kedai ni hanya pasang tinted saja bukan kedai aksesori kereta yang biasa, berkualiti, kemas, full car tinted dan yang penting warranty panjang 7 TAHUN! 20 yang terawal dapat freegift lagi.. mana nak dapat?? Selalunya korang dpt voucher tinted sbb beli keta baru, tapi bila pegi kedai tu harga mcm takde diskaun... Harga lepas diskaun pun masih mahal lagi.. meh sini abam bagi harga kaw-kaw murah. Solar Tinted VLT 55%, UV 99%, Heat Reject 65% (Standard Saloon Car) Harga Biasa RM480 Abam bagi harga special utk korang RM180 + free gift... Security Tinted VLT 57%, UV 99%, Heat Reject 65% (Standart Saloon Car) Harga Biasa RM1088 Abam bagi harga special utk korang RM299 + free gift... Nak tambah gelap boleh juga. Abam bagi free quotation.. Menarikan? Apa lagi call abam Imran 012-3592650 Whatsall klik je link ni www.wasap.my/60123592650


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

Setapak