Dian'z Vitamilk
Dian'z Vitamilk
Dian'z Vitamilk
Dian'z Vitamilk
Dian'z Vitamilk
Dian'z Vitamilk

Kongsi Dengan Rakan-rakan

SUSU ASYIK MEMANCUT, HABIS BASAH BAJU ! " Makan VitaMilk dan 4kali kot sebelum kelas haritu, x sangka masa dok dlm kelas dok rasa lain, rupanya Susu dok Seronok kluaq, Basah Baju smpai ke tudung, saya mmg jenis x pakai Breast Pad sbb x pernah jadi mcm tu pun kalau sesekali kluaq jalan-jalan, Malu dgn org terpaksa lari kluar kelas awal haritu 🙈🙈 " - Nurizatul , Kuala lumpur . . " Sy excited sgt nk share feedback selepas guna vitamilk..anak sy skang dh 9bulan.. sejak dia umo 3bulan sy mmg xpernah bengkak susu dah sbb dia directfeeding..Selepas sy mkn 2 sachet vitamilk mknanya 2hari la..smlm payudara sy bengkak..susu pn memancut smpai anak sy tersedak..haha.. mcm xpercaya.. " - Ayu , Pulau pinang . . " Baguss #dianzvitamilk ni ..👍👍 Cepat betol kesan. Mkn baru stgh jam susu dh meleleh hbis basah baju..tdo banjir smpai blakang dian Dan rasa vanilla tu sedap sgt Recommended bg yg x byk susu bdan. Sgt membantu 🍼 " - June , Tanjung malim . . " Alhamdullilah serasi.... Mmg masa dpt ari tu susu tgh drop tgh struggle kumpul stok susu.. Skrg boleh maintain dah.. Masa drop nk dpt 10 oz sehari pon payah.. Skrg utk 1 sesi boleh dpt 9-10oz..sebelum ni maz x amek ape2 suplement..minggu lepas ank ckup setahun dah.. Fully bf dan dia x mkn ,Sbb ari tu drop gile2..ank dah nk stahunkan.. La ni gini la kalau pam.. Ari tu mase kelas pon rase cik Bmcm nk meletop mnunggu nk pam kul 1 " - Maz , Shah Alam. . #DIANZVITAMILK sesuai untuk wanita yang telah berkahwin , yang menginginkan zuriat , ibu mengandung & dan ibu menyusu. . . WHATSAPP >> +60172758372 . CARA MAKAN : 1 sachet sehari selepas sarapan koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu di bancuh 1 box / 30 sachet ( kegunaan 1 bulan ) tp awas ! makan 3 sachet ramai dah bengkak susu jd lah cik B dah bengkak sgt , makan selang sehari ye. . . 😍 Kebaikan untuk wanita yang bersedia untuk mendapatkan zuriat 👉 Menguatkan rahim , 👉 Memberi keseimbangan hormon untuk mendapatkan zuriat . . 😍 Kebaikan untuk ibu yang mengandung dan menyusukan bayi 👉Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi 👉Memberikan extra tenaga 👉meningkatkan pengeluaran susu ibu 2kali ganda . . . 👄 KANDUNGAN BAHAN UTAMA 👄 Omega 3 - penting untuk minda Kolegan ikan - membantu mengurangkan kesan rekahan kulit Apricot & Delima - antioksidan dan memberikan tenaga Madu - baik untuk usus dan kulit ibu dan bayi . . nak cuba ? susu kurang ? susu byk tp tak pekat ?. RM65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan WHATSAPP >> +60172758372 / PM MKCIK


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Beige Blazer

Beige Blazer

RM203

Cotton On Navy Blue Maxi Dress

Cotton On Navy Blue Maxi Dress

RM4010

Eiffel Tower Flower Vase X2

Eiffel Tower Flower Vase X2

RM403

Mini Sewing Machine (Two Speed)

Mini Sewing Machine (Two Speed)

RM5011