Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Dian'z Vitamilk

    icon

    1 year ago oleh najaadenan93

    icon

    RM72

    icon

    1 Suka

    icon

    Baru

    icon

    SUSU ASYIK MEMANCUT, HABIS BASAH BAJU ! " Makan VitaMilk dan 4kali kot sebelum kelas haritu, x sangka masa dok dlm kelas dok rasa lain, rupanya Susu dok Seronok kluaq, Basah Baju smpai ke tudung, saya mmg jenis x pakai Breast Pad sbb x pernah jadi mcm tu pun kalau sesekali kluaq jalan-jalan, Malu dgn org terpaksa lari kluar kelas awal haritu ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ " - Nurizatul , Kuala lumpur . . " Sy excited sgt nk share feedback selepas guna vitamilk..anak sy skang dh 9bulan.. sejak dia umo 3bulan sy mmg xpernah bengkak susu dah sbb dia directfeeding..Selepas sy mkn 2 sachet vitamilk mknanya 2hari la..smlm payudara sy bengkak..susu pn memancut smpai anak sy tersedak..haha.. mcm xpercaya.. " - Ayu , Pulau pinang . . " Baguss #dianzvitamilk ni ..๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Cepat betol kesan. Mkn baru stgh jam susu dh meleleh hbis basah baju..tdo banjir smpai blakang dian Dan rasa vanilla tu sedap sgt Recommended bg yg x byk susu bdan. Sgt membantu ๐Ÿผ " - June , Tanjung malim . . " Alhamdullilah serasi.... Mmg masa dpt ari tu susu tgh drop tgh struggle kumpul stok susu.. Skrg boleh maintain dah.. Masa drop nk dpt 10 oz sehari pon payah.. Skrg utk 1 sesi boleh dpt 9-10oz..sebelum ni maz x amek ape2 suplement..minggu lepas ank ckup setahun dah.. Fully bf dan dia x mkn ,Sbb ari tu drop gile2..ank dah nk stahunkan.. La ni gini la kalau pam.. Ari tu mase kelas pon rase cik Bmcm nk meletop mnunggu nk pam kul 1 " - Maz , Shah Alam. . #DIANZVITAMILK sesuai untuk wanita yang telah berkahwin , yang menginginkan zuriat , ibu mengandung & dan ibu menyusu. . . WHATSAPP >> +60172758372 . CARA MAKAN : 1 sachet sehari selepas sarapan koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu di bancuh 1 box / 30 sachet ( kegunaan 1 bulan ) tp awas ! makan 3 sachet ramai dah bengkak susu jd lah cik B dah bengkak sgt , makan selang sehari ye. . . ๐Ÿ˜ Kebaikan untuk wanita yang bersedia untuk mendapatkan zuriat ๐Ÿ‘‰ Menguatkan rahim , ๐Ÿ‘‰ Memberi keseimbangan hormon untuk mendapatkan zuriat . . ๐Ÿ˜ Kebaikan untuk ibu yang mengandung dan menyusukan bayi ๐Ÿ‘‰Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi ๐Ÿ‘‰Memberikan extra tenaga ๐Ÿ‘‰meningkatkan pengeluaran susu ibu 2kali ganda . . . ๐Ÿ‘„ KANDUNGAN BAHAN UTAMA ๐Ÿ‘„ Omega 3 - penting untuk minda Kolegan ikan - membantu mengurangkan kesan rekahan kulit Apricot & Delima - antioksidan dan memberikan tenaga Madu - baik untuk usus dan kulit ibu dan bayi . . nak cuba ? susu kurang ? susu byk tp tak pekat ?. RM65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan WHATSAPP >> +60172758372 / PM MKCIK

    Dapatkan Ini

    icon

    Shah Alam

    icon

    Pos & Penghantaran

    Temui Penjual

    najaadenan93
    najaadenan93
    isFacebookVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA