SET SLIMMING SHAKLEE
SET SLIMMING SHAKLEE
SET SLIMMING SHAKLEE
SET SLIMMING SHAKLEE
SET SLIMMING SHAKLEE

Kongsi Dengan Rakan-rakan

🌸 ALFALFA COMPLEX 🌸 . . ✔ Ejen detox terbaik For your information, Alfalfa berasal daripada tanaman Alfalfa (Medicago Sativa) ataupun dikenali sebagai Raja Segala Tumbuhan kerana kepakaran akarnya yang menyerap pelbagai nutrisi sedalam 20 kaki ke dalam tanah. Alfalfa didatangkan dalam 2 botol iaitu bersaiz S (330 tablet) dan L (700 tablet). Alfalfa bertindak sebagai agen penyingkiran lemak dan kolestrol. Kan tadi lemak dah dipecahkan oleh lecithin dan omega guard, maka alfalfa bertindak untuk menyingkirkan semua lemak dan toksin tersebut. Ini kerana alfalfa mengandungi saponin. Saponin ni seolah macam span yang bertindak sebagai serat yang menyerap semua kolestrol. Tetapi korang kene AWAS! Alfalfa ini sumbernya herba, so ia kurang sesuai untuk mereka yang mengalami SLE dan G6PD. So, alfalfa sangat sesuai untuk jadi agent detox korang kalau korang nak kurus. Diambil bersama lecithin dan omega. Hidayah 0147738850


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Lojel Luggage

Lojel Luggage

RM12014

Set Resdung

Set Resdung

RM03

Original Converse All Star Sneakers (green)

Original Converse All Star Sneakers (green)

RM1003

Disney Soft toys

Disney Soft toys

RM388