Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

SET SLIMMING SHAKLEE

icon

1 year ago oleh healthbeauty.byaya

icon

5 Suka

icon

Dalam Lain-lain

icon

๐ŸŒธ ALFALFA COMPLEX ๐ŸŒธ . . โœ” Ejen detox terbaik For your information, Alfalfa berasal daripada tanaman Alfalfa (Medicago Sativa) ataupun dikenali sebagai Raja Segala Tumbuhan kerana kepakaran akarnya yang menyerap pelbagai nutrisi sedalam 20 kaki ke dalam tanah. Alfalfa didatangkan dalam 2 botol iaitu bersaiz S (330 tablet) dan L (700 tablet). Alfalfa bertindak sebagai agen penyingkiran lemak dan kolestrol. Kan tadi lemak dah dipecahkan oleh lecithin dan omega guard, maka alfalfa bertindak untuk menyingkirkan semua lemak dan toksin tersebut. Ini kerana alfalfa mengandungi saponin. Saponin ni seolah macam span yang bertindak sebagai serat yang menyerap semua kolestrol. Tetapi korang kene AWAS! Alfalfa ini sumbernya herba, so ia kurang sesuai untuk mereka yang mengalami SLE dan G6PD. So, alfalfa sangat sesuai untuk jadi agent detox korang kalau korang nak kurus. Diambil bersama lecithin dan omega. Hidayah 0147738850

Dapatkan Ini

icon

Kuala Lumpur

icon

Pos & Penghantaran

Temui Penjual

healthbeauty.byaya
healthbeauty.byaya
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA