ButtBoobsBooster injection set
ButtBoobsBooster injection set
ButtBoobsBooster injection set

Kongsi Dengan Rakan-rakan

ohhh tidak........ terbelanja lebih pulak, maaflah sebab terlampau sexcited sangat dengan perubahan buah buahan tempatan ni ๐Ÿ”ž๐Ÿ”ž๐Ÿ”ž utk gegirl yang nak change size from buah oren kepada tembikai? anggur kepada epal? mangga kepada betik? mahupun buah ciku kepada nenas? jgn risau #buttboobsbooster kan ada. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š๐Ÿ™‰ siapa yg xsuka makan buah buahan? gila kau tak suka!! abg2 gym sadoooo rinarinjeng pun diet makan buah buahan dengan dada ayam ok occay... buah masak ranum baru lah abg sayang. whatsapp i kalau nak order, okbye ๐Ÿ˜˜ one set consist of 4ampoule progesterone hormone injection (1ml x 4amp ) to boost up your feminine hormone instead of stabilizing your menstrual period cycle. one ampoule / week. any inquiries contact me on the number stated. tq ๐ŸŒน


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Ampang, Malaysia

cash on delivery kl area : rm10

Pos atau Penghantaran

cash on delivery kl area : rm10 postage : WM rm10 / EM rm15 *depends on weight of the item itself


Orang lain juga melihat

Chanel pink large O case (AUTHENTIC)

Chanel pink large O case (AUTHENTIC)

RM2,9003

Fullface Daijiro kato x12

Fullface Daijiro kato x12

RM50017

Amway Noxxa Oven cum bread maker

Amway Noxxa Oven cum bread maker

RM58015

๐Ÿ†•Michael Kors Lansing Chronograph Watch

๐Ÿ†•Michael Kors Lansing Chronograph Watch

RM6503