Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Lihat Komen Awal

ButtBoobsBooster injection set

icon

1 year ago oleh nachadin

icon

RM55

icon

39 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Makeup

icon

ohhh tidak........ terbelanja lebih pulak, maaflah sebab terlampau sexcited sangat dengan perubahan buah buahan tempatan ni 🔞🔞🔞 utk gegirl yang nak change size from buah oren kepada tembikai? anggur kepada epal? mangga kepada betik? mahupun buah ciku kepada nenas? jgn risau #buttboobsbooster kan ada. 🙈🙊🙉 siapa yg xsuka makan buah buahan? gila kau tak suka!! abg2 gym sadoooo rinarinjeng pun diet makan buah buahan dengan dada ayam ok occay... buah masak ranum baru lah abg sayang. whatsapp i kalau nak order, okbye 😘 one set consist of 4ampoule progesterone hormone injection (1ml x 4amp ) to boost up your feminine hormone instead of stabilizing your menstrual period cycle. one ampoule / week. any inquiries contact me on the number stated. tq 🌹

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

cash on delivery kl area : rm10

icon

Pos & Penghantaran

cash on delivery kl area : rm10 postage : WM rm10 / EM rm15 *depends on weight of the item itself

Temui Penjual

nachadin
nachadin
isEmailVerified
  • positiveReviewsCount44
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount1

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA