ButtBoobsBooster injection set
ButtBoobsBooster injection set
ButtBoobsBooster injection set

Kongsi Dengan Rakan-rakan

ohhh tidak........ terbelanja lebih pulak, maaflah sebab terlampau sexcited sangat dengan perubahan buah buahan tempatan ni πŸ”žπŸ”žπŸ”ž utk gegirl yang nak change size from buah oren kepada tembikai? anggur kepada epal? mangga kepada betik? mahupun buah ciku kepada nenas? jgn risau #buttboobsbooster kan ada. πŸ™ˆπŸ™ŠπŸ™‰ siapa yg xsuka makan buah buahan? gila kau tak suka!! abg2 gym sadoooo rinarinjeng pun diet makan buah buahan dengan dada ayam ok occay... buah masak ranum baru lah abg sayang. whatsapp i kalau nak order, okbye 😘 one set consist of 4ampoule progesterone hormone injection (1ml x 4amp ) to boost up your feminine hormone instead of stabilizing your menstrual period cycle. one ampoule / week. any inquiries contact me on the number stated. tq 🌹


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Ampang, Malaysia

cash on delivery kl area : rm10

Pos atau Penghantaran

cash on delivery kl area : rm10 postage : WM rm10 / EM rm15 *depends on weight of the item itself


Orang lain juga melihat

YSL lipstick sample Rouge Pur Couture  #01 Le Rouge

YSL lipstick sample Rouge Pur Couture #01 Le Rouge

RM407

NARS RADIANT CREAMY CONCEALER

NARS RADIANT CREAMY CONCEALER

RM909

Kylie nail polish peel off

Kylie nail polish peel off

RM501

Shiseido Eyebrow Pencil In Dark Brown

Shiseido Eyebrow Pencil In Dark Brown

RM105