Aiskrim Merdeka
Aiskrim Merdeka
Aiskrim Merdeka
Aiskrim Merdeka
Aiskrim Merdeka
Aiskrim Merdeka

Kongsi Dengan Rakan-rakan

NAK BISNES PALING SIMPLE, MUDAH & LUMAYAN??? ESKRIM MERDEKA adalah pilihan TERBAIKKK!!! 💥MODAL SANGAT CIPUT 💥UNTUNG MACAM RIBUT 💥TAKDE SEBARANG RISIKO 💥TAK PERLU IKLAN LEBIH2 💥PASARAN SANGAT LUAS! 💥TAKKAN PENING KEPALA 💥DPT DUIT ON THE SPOT 💥KAT MANA2 BLH JUAL!! Okay untuk mulakan bisnes ni tak payah keluar modal sampai pecah tabung, amik je duit dalam dompet 50 hingget je terus dapatkan stok dari kami! Korang pun tau kan eskrim ni bukan diminati oleh budak2, bahkan abg2 akak2 datok nenek pun ASYIK sgt duk makan sambil borak panjang!! Hah ape lagi, peti tu kosong, sumbat je eskrim ni, first bagi diorang rasa dulu satu sorang insyaallah berkat sedekah korang esok diorang KOMPEM tanya ade lagi tak ESKRIM ni!!! Watsapp laju2 ye sbb kalau nak rush memang tak menang tangan ooiii, sape dulu sis bagi stok kat dia dululah!! 10 ejen terawal sis bagi 10 batang free!!! Tak sabar nak order dah ea, whatsapp yer 24jam! 0133697112 @ 0139230963


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Pasir Mas, Malaysia

sebelah surau darussalam


Orang lain juga melihat

Kg Sentang Batu Gajah Bundle Live

Kg Sentang Batu Gajah Bundle Live

RM13

Loken Every Sunday

Loken Every Sunday

RM03

Customer Feedback

Customer Feedback

RM401

Dulang Besi

Dulang Besi

RM802