Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Aiskrim Merdeka

icon

11 months ago oleh saya.budak73

icon

RM0.15

icon

2 Suka

icon

Dalam Kommuniti

icon

NAK BISNES PALING SIMPLE, MUDAH & LUMAYAN??? ESKRIM MERDEKA adalah pilihan TERBAIKKK!!! 💥MODAL SANGAT CIPUT 💥UNTUNG MACAM RIBUT 💥TAKDE SEBARANG RISIKO 💥TAK PERLU IKLAN LEBIH2 💥PASARAN SANGAT LUAS! 💥TAKKAN PENING KEPALA 💥DPT DUIT ON THE SPOT 💥KAT MANA2 BLH JUAL!! Okay untuk mulakan bisnes ni tak payah keluar modal sampai pecah tabung, amik je duit dalam dompet 50 hingget je terus dapatkan stok dari kami! Korang pun tau kan eskrim ni bukan diminati oleh budak2, bahkan abg2 akak2 datok nenek pun ASYIK sgt duk makan sambil borak panjang!! Hah ape lagi, peti tu kosong, sumbat je eskrim ni, first bagi diorang rasa dulu satu sorang insyaallah berkat sedekah korang esok diorang KOMPEM tanya ade lagi tak ESKRIM ni!!! Watsapp laju2 ye sbb kalau nak rush memang tak menang tangan ooiii, sape dulu sis bagi stok kat dia dululah!! 10 ejen terawal sis bagi 10 batang free!!! Tak sabar nak order dah ea, whatsapp yer 24jam! 0133697112 @ 0139230963

Temui Penjual

saya.budak73
saya.budak73
isFacebookVerifiedisGplusVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA