Share This Listing

Public Comments

Android player for all car (vios casing)

icon

1 month ago by xbox_262

icon

RM650

icon

3 Likes

icon

Used

icon

salam, saya nak lepaskan android player untuk toyota vios. warranty masih ada sehingga bulan 10 2019. Nak letgo sbb nak tuka kereta. bnyk model android skrg ni kat market yang murah tp kebanyakkan ram sikit lepas tu takde 4g. saya punya ni high spec ram 2gb boleh layan netflix, boleh layan spotify, boleh layan youtube, boleh pakai waze, bila ada 4g, dia boleh guna internet dia sendiri tak payah nak hotspot dari phone, beli simcard sendiri, boleh call dari kereta. saya guna function sama untuk tracking kereta saya sekali. spec penuh seperti berikut. saya nak jual sekali dgn casing dia, selalu kedai jual case dia RM120-Rm180. semua saya nak tolak 650 sahaja. 10 Inch Capacitive Full Touch Screen Fully Touch Panel PLUG & PLAY SOCKET / HARNESS TO Toyota Vios 2013-2018 Android Version : Nougat 7.0 CPU : ARMv7 Processor rev 3 (v71) Quad Core GPU : 3D Mali-400 MP4 Built in : 16GB Built in Wifi Function Built in Play Store App Built in GPS Function (Google Map, Waze) Android and Iphone Smartphone Mirror Link Interface System Show your phone Display on car Player Display Screen Mirror Link Control & USB Charges With Electronic Anti-Skip Protection PLL Synthesized Electronic Tuning Stereo FM Station Pre-sets 18 FM / 12 AM, Station Seek, Preset Scan USB Port Bluetooth Wireless Hands Free Function TFT Screen Supportring True Color With 1024x 600High Resolution Electronic Encoder Audio (Volume/Bass/Treble/Balance/Fader) Control Selectable EQ Curves : POP, ROCK, CLASSIC, JAZZ and User 52 watts x 4 Channel High Output Power 1024 x 600 Full HD LED Digital LCD Steering Wheel Control Function Reverse Camera Function VIDEO PLAYING FORMAT : FLV, MP4, MP5,MKV, DAT, RMVB, WMV, AVI, ASF AUDIO PLAYING FORMAT : MP3, APE, FLAC, WAV, WMA, MXMF, RTX (SUPPORT LRC FILE) nilai

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Depends on location

Meet The Seller

xbox_262
xbox_262
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE