Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Automatic Nasal Aspirator NC005 Penyedut Hingus Flu Nose Cleaner : ready stock

icon

10 months ago oleh booareyem

icon

RM130

icon

1 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Lain-lain

icon

Baby anda susah nak bernafas disebabkan hingus? Penyudut Hingus yang sedia ada susah nak digunakan? Baby anda meronta-ronta tak mau hingus disedut? =================================================== Senangnya nak sedut hingus baby! Baby tak nangis-nangis pun. 👍 . Dah laa design pun comel, bentuk dolphin gitu. 🐬🐬🐬 . Tekan je button, nanti alat ni akan sedut hingus baby sampai clear. . Alat ni ada MUSIC untuk tarik perhatian baby tau. Barulah baby tak sibuk nak tepis-tepis. . Dan ada 2 SUCTION SPEED yang sesuai untuk baby. . Dengan alat ini, baby lebih mudah bernafas, senang tidur, dan tak cranky! 👏 . Berapa harga alat ni? 🤔 . Harganya cuma RM130 SAHAJA!* . Dan siap ada warranty 1 tahun! 😱 . Berminat? ======================= . Oh tunggu dulu, ada free gift lagi tau!!! Ini yang bakal apa yg anda dapat:- 👉 FREE Battery 👉 FREE Silicon probes 👉 FREE 15 Hygiene disposable caps bernilai RM20 👉 FREE 1 Spared sealing bernilai RM30 =======================

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

Postage : RM9 Semenanjung RM11 Sabah Sarawak

Temui Penjual

booareyem
booareyem
isEmailVerified
Maklumbalas
  • 1
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA