Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Automatic Nasal Aspirator NC005 Penyedut Hingus Flu Nose Cleaner : ready stock

icon

7 months ago oleh booareyem

icon

RM130

icon

1 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Lain-lain

icon

Baby anda susah nak bernafas disebabkan hingus? Penyudut Hingus yang sedia ada susah nak digunakan? Baby anda meronta-ronta tak mau hingus disedut? =================================================== Senangnya nak sedut hingus baby! Baby tak nangis-nangis pun. ๐Ÿ‘ . Dah laa design pun comel, bentuk dolphin gitu. ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ . Tekan je button, nanti alat ni akan sedut hingus baby sampai clear. . Alat ni ada MUSIC untuk tarik perhatian baby tau. Barulah baby tak sibuk nak tepis-tepis. . Dan ada 2 SUCTION SPEED yang sesuai untuk baby. . Dengan alat ini, baby lebih mudah bernafas, senang tidur, dan tak cranky! ๐Ÿ‘ . Berapa harga alat ni? ๐Ÿค” . Harganya cuma RM130 SAHAJA!* . Dan siap ada warranty 1 tahun! ๐Ÿ˜ฑ . Berminat? ======================= . Oh tunggu dulu, ada free gift lagi tau!!! Ini yang bakal apa yg anda dapat:- ๐Ÿ‘‰ FREE Battery ๐Ÿ‘‰ FREE Silicon probes ๐Ÿ‘‰ FREE 15 Hygiene disposable caps bernilai RM20 ๐Ÿ‘‰ FREE 1 Spared sealing bernilai RM30 =======================

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Masjid As-Saadah Bandar Sultan Suleiman

icon

Pos & Penghantaran

Postage : RM9 Semenanjung RM11 Sabah Sarawak

Temui Penjual

booareyem
booareyem
isEmailVerified
  • positiveReviewsCount1
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA