baby bouncer
baby bouncer
baby bouncer

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Baby bouncer Pernah x terbeli bouncer yg keras kejung ssh nak berhayun. Yg tu tapak nye biasa melengkung. Rs cam x brapa best kan. Haa..baby boucer yg ni tapak dia rata, tapi camne lak tapak rata bole berhayun? Sbb besi yg digunakan mmg spesel. Besi ni jenis besi berspring. So bila mommy letak baby, tekan sikit ngn tgn, besi berspring ni akn hayun lembut je. Br la sedap baby nak lena. Sesuai untuk baby 0-8 bulan, mana2 mommy yang takut nak buh anak dlm buai tu, bole cuba baby bouncer ni. Dapat lagi FREE sarung buai extra kaler hijau. Bole wat spare kalo sarung yg original tu nak basuh. Nak tengok video? Klik link ni https://www.facebook.com/babymamaclever/videos/635817426627930/ Abaikan model yg dah setahun lebih tu, terjulur kaki sbb dah bsr:) cara beli: 1) self collect at no 37, jln angsana 1, taman idaman, 48200 serendah. wasap dl sblom dtg 2)by pos skynet: wasap utk order wasap no: 0139181385 wasap link http://www.wasap.my/60139181385 like fb: www.facebook.com/babymamaclever


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Toddler safety harness bag/backpack

Toddler safety harness bag/backpack

RM130

Converse Shoes

Converse Shoes

RM552

My Melody Series last stock

My Melody Series last stock

RM50

candle light dinner

candle light dinner

RM2653