baby bouncer
baby bouncer
baby bouncer

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Baby bouncer Pernah x terbeli bouncer yg keras kejung ssh nak berhayun. Yg tu tapak nye biasa melengkung. Rs cam x brapa best kan. Haa..baby boucer yg ni tapak dia rata, tapi camne lak tapak rata bole berhayun? Sbb besi yg digunakan mmg spesel. Besi ni jenis besi berspring. So bila mommy letak baby, tekan sikit ngn tgn, besi berspring ni akn hayun lembut je. Br la sedap baby nak lena. Sesuai untuk baby 0-8 bulan, mana2 mommy yang takut nak buh anak dlm buai tu, bole cuba baby bouncer ni. Dapat lagi FREE sarung buai extra kaler hijau. Bole wat spare kalo sarung yg original tu nak basuh. Nak tengok video? Klik link ni https://www.facebook.com/babymamaclever/videos/635817426627930/ Abaikan model yg dah setahun lebih tu, terjulur kaki sbb dah bsr:)


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Hot Air Balloon Dessert Box

Hot Air Balloon Dessert Box

RM05

Jumbo Box Ballon

Jumbo Box Ballon

RM021

Merries Diapers Size S 82 Pcs

Merries Diapers Size S 82 Pcs

RM507

Merries S Size

Merries S Size

RM503