Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Baby Bouncer

icon

11 months ago oleh babymamaclever

icon

RM59

icon

2 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Lain-lain

icon

HARGA TETAP. Pernah x terbeli bouncer yg keras kejung ssh nak berhayun. Yg tu tapak nye biasa melengkung. Rs cam x brapa best kan. Haa..baby boucer yg ni tapak dia rata, tapi camne lak tapak rata bole berhayun? Sbb besi yg digunakan mmg spesel. Besi ni jenis besi berspring. So bila mommy letak baby, tekan sikit ngn tgn, besi berspring ni akn hayun lembut je. Br la sedap baby nak lena. Sesuai untuk baby 0-8 bulan, mana2 mommy yang takut nak buh anak dlm buai tu, bole cuba baby bouncer ni. Dapat lagi FREE sarung buai extra kaler hijau. Bole wat spare kalo sarung yg original tu nak basuh. Nak tengok video? Klik link ni https://www.facebook.com/babymamaclever/videos/635817426627930/ Abaikan model yg dah setahun lebih tu, terjulur kaki sbb dah bsr:) cara beli:- 1) datang beli di kedai di sg buaya rawang. Waze/google map: baby mama clever 2) beli di website www.babymamaclever.com 3) pertanyaan bole wasap www.wasap.my/60139181385

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Baby Mama Clever

12pm-7pm daily except friday (close)

icon

Pos & Penghantaran

Shipping fee RM10

Temui Penjual

babymamaclever
babymamaclever
isGplusVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA