baby cot
baby cot
baby cot
baby cot
baby cot
baby cot

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Fakta: baby yg tdo sekatil dengan ibu lebih terdedah kpd bahaya. Pernah dengar baby meninggal sbb lemas tertindih payudara ibu? Kdg2 lemas sbb tertindih bantal atau tertutup dengan selimut ibu. Sbb tu lah, lebih selamat kalau letakkan baby dalam baby cot, baby cot plak bole letak sebelah katil ibu. Pastikan dalam baby cot xde brg2 lain mcm bantal, selimut, mainan, dan sebgainya yg bole mengundang kpd bahaya Pe special nye baby cot ni? Baby cot ni kaki die bole BERTUKAR!! kalo nak hayun just lipatkan tayar kat atas mcm dlm gamba, kalo nak bg static bole lipatkan smula tayar ke bawah. Flexsible kan. Harga pun murah! cara beli: 1) self collect at no 37, jln angsana 1, taman idaman, 48200 serendah. wasap dl sblom dtg 2)by pos skynet: wasap utk order wasap no: 0139181385 wasap link http://www.wasap.my/60139181385 like fb: www.facebook.com/babymamaclever


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

RM30


Orang lain juga melihat

Hello kitty 40 cm

Hello kitty 40 cm

RM301

Diaper bag skiphop

Diaper bag skiphop

RM10010

SKIPHOP MOBY 3 STAGES BATH TUB

SKIPHOP MOBY 3 STAGES BATH TUB

RM24512

Rilakuma 40cm

Rilakuma 40cm

RM350