Baby Teether
Baby Teether
Baby Teether
Baby Teether

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Baby Teether. Haa siapa yang dah pernah ada teether yang awesome ni? Ok ini baby teether yang sangat istimewa sebab sambil gigit2, sambil main2 tu..baby boleh dengar macam2 ayat quran spt Al-Fatihah, 3Qul, Al-Baqarah, Ayat Kursi. Bukan tu je, ada jugak azan..zikir..macam2 lagi..VERY USEFUL WORDS!! . Warna yang sangat attractive dan selamat untuk baby. Lagi best, boleh letak pada carseat baby, stroller, baby chair..etc. So kalau malam2 bawak keluar / travel pun boleh untuk tidurkan baby sambil pasang2 ayat2 quran. . Berminat? Boleh terus whatapp saya. Stock memang limited sebab tak banyak kuota yang @mybaby_you dapat dari sana. Price : RM36 Postage : RM7(wm), rm10(em) To order/ inquiry : whatapp 019-3444673 #mbytoys


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

🔥#Learning Push Cart🔥

🔥#Learning Push Cart🔥

RM750

Authentic Bonds Wondersuit

Authentic Bonds Wondersuit

RM392

Doll Patung Mainan #pbf80

Doll Patung Mainan #pbf80

RM1 (U.P. RM5)4

Combo Set AIRPORT MEAL TRANSPORTATION

Combo Set AIRPORT MEAL TRANSPORTATION

RM1016