Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Baby Teether

icon

11 months ago oleh mby_empire

icon

RM36

icon

38 Suka

icon

Baru

icon

Baby Teether. Haa siapa yang dah pernah ada teether yang awesome ni? Ok ini baby teether yang sangat istimewa sebab sambil gigit2, sambil main2 tu..baby boleh dengar macam2 ayat quran spt Al-Fatihah, 3Qul, Al-Baqarah, Ayat Kursi. Bukan tu je, ada jugak azan..zikir..macam2 lagi..VERY USEFUL WORDS!! . Warna yang sangat attractive dan selamat untuk baby. Lagi best, boleh letak pada carseat baby, stroller, baby chair..etc. So kalau malam2 bawak keluar / travel pun boleh untuk tidurkan baby sambil pasang2 ayat2 quran. . Berminat? Boleh terus whatapp saya. Stock memang limited sebab tak banyak kuota yang @mybaby_you dapat dari sana. Price : RM36 Postage : RM7(wm), rm10(em) To order/ inquiry : whatapp 019-3444673 #mbytoys

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Kuala Lumpur

icon

Pos & Penghantaran

Temui Penjual

mby_empire
mby_empire
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount2
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA