Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Baby Teether

    icon

    5 months ago oleh mby_empire

    icon

    RM36

    icon

    28 Suka

    icon

    Baru

    icon

    Baby Teether. Haa siapa yang dah pernah ada teether yang awesome ni? Ok ini baby teether yang sangat istimewa sebab sambil gigit2, sambil main2 tu..baby boleh dengar macam2 ayat quran spt Al-Fatihah, 3Qul, Al-Baqarah, Ayat Kursi. Bukan tu je, ada jugak azan..zikir..macam2 lagi..VERY USEFUL WORDS!! . Warna yang sangat attractive dan selamat untuk baby. Lagi best, boleh letak pada carseat baby, stroller, baby chair..etc. So kalau malam2 bawak keluar / travel pun boleh untuk tidurkan baby sambil pasang2 ayat2 quran. . Berminat? Boleh terus whatapp saya. Stock memang limited sebab tak banyak kuota yang @mybaby_you dapat dari sana. Price : RM36 Postage : RM7(wm), rm10(em) To order/ inquiry : whatapp 019-3444673 #mbytoys

    Dapatkan Ini

    icon

    Perjumpaan

    icon

    Kuala Lumpur

    icon

    Pos & Penghantaran

    Temui Penjual

    mby_empire
    mby_empire
    isFacebookVerified
    • positiveReviewsCount2
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0