Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Barang jahit store clerance

icon

1 month ago oleh puspita.preloved

icon

RM150

icon

3 Suka

icon

Baru

icon

Salam, Saya nak jual murah barang-barang menjahit yang selama ni jadi punca pendapatan saya, saya berhenti sementara untuk fokus niaga assam laksa & kek. Dalam guni hitam tu korean fibre yang berkualiti, paling kurang ada 3kg lagi (saya tak timbang bakinya) untuk buat bantal, baby nest, alas baby & lain2.. saya beli 10kg dulu berapa ratus ringgit dah tak ingat. ada kain cotton bidang 90, zio sorok untuk baju kurung 30pcs, zip tepi kain 11pcs, lapik pengeras leher lembut & keras (yang bergulung dan berlipat belum pernah guna), patung display, getah pinggang (kanak2 &dewasa), pengeras pinggang, span bahu, bobbin (belum guna) tali untuk baby nest... dan mungkin ada barang2 lain lagi yang saya nak bagi percuma sahaja untuk clear stor. saya kira-kira ada dalam rm250+- kosnya, saya nak jual RM100 je untuk semua barang, sila pick up sendiri di Universiti Malaya sebab saya tak sempat nak cod atau pos. contact www.wasap.my/60194504485 untuk fast reply

Dapatkan Ini

Temui Penjual

puspita.preloved
puspita.preloved
isGplusVerifiedisEmailVerified
Maklumbalas
  • 4
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA