BEABA BABYCOOK SOLO SET 2
BEABA BABYCOOK SOLO SET 2
BEABA BABYCOOK SOLO SET 2

BEABA BABYCOOK SOLO SET 2

Baru
RM1,030
Seri Kembangan, Malaysia

Kongsi Dengan Rakan-rakan

beaba babycook solo with freegift😍. alhamdulillah restocking again.😘 hot color neon ni menjadi pilihan ramai sbb actual view sangatttt sexy😍 . kalau mommy masih belum tau apa beza babycook beaba dgn food processor lain, meh nak bg tau. ia ada 4 function: . 🌸blh masak (nasi/pasta/bubur etc) 🌸defrost (frozen food utk mommy daddy) 🌸reheat 🌸blend (vegetables/meat/ etc..) . all in one unit food processor machine😍 . utk mommy yg sibuk,selalu travel n sgt pentingkan quality makanan anak,beaba la jawapannya😁. 15minit pun dah blh prepare baby food😚 . bab hrga nmpk macam mahal,tp setakat ni belum pernah ada mommg yg regret dgn beaba😂. . RRP di pasaran beaba RM999 utk babycook solo shj.tp kami beri free rice cooker worth RM78 free tau! sekali dgn training plate worth RM48. and also egronomic 1st stage spoon with is RM48..😍😍 . Sebarang pertanyaan / order boleh whatsapp 0169963225 😊 siapa nak? RM1,030 shj utk all set in picture tu😘 🌟Postage + RM15 SM / RM50 SS 🌟Boleh self pickup di Seri Kembangan @ DBABYHEAVEN No.61-A, 1st Floor Jalan LP 1A/2, 43300 Taman Lestari Perdana Seri Kembangan,Selangor . Sebarang pertanyaan / order boleh whatsapp 0169963225 😊


Orang lain juga melihat

Baby set tupperware brands

Baby set tupperware brands

RM983

Feeding spoon

Feeding spoon

RM106

Phillips Avent Manual Breast Pump  + Avent Cooler Bag

Phillips Avent Manual Breast Pump + Avent Cooler Bag

RM2511

Portable Child Audio Monitor

Portable Child Audio Monitor

RM128