Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

maisamiaz5238

No reviews

RM599

BELI EMAS HARGA KILANG, PENDAFTARAN DEALER EMAS SERENDAH RM599 SAHAJA!

icon

Nilai

icon

New

Jadi Dealer Emas Orodesign yg direct dengan kilang ni tak janjikan bulan atau bintang untuk kita jadi jutawan. Sebab matlamat syarikat nak bantu kita jana pendapatan 3, 4 ribu sebulan😋. Andai dapat jadi jutawan tu adalah satu lagi ektra rezeki Allah bagi. Yang pastinya setiap bulan pasti ada EMAS FREE yang kilang nak bagi. Daftar dealer RM599 ni sangat berbaloi. Beli emas dapat harga rendah dari pasaran. Jual emas pada kilang lebih tinggi dari pasaran. Hah nampak tak betapa bestnya jadi Dealer😆 Ada org tanya kena maintain setiap bulan ke??? Ohhhh, jawapannya TIDAK SAMA SEKALI. Kalau kena maintain, saya pun tak larat huiii nak buat. Penat tau nak maintain-maintain ni. Lagipun dah pernah ada sejarah MLM teruk kan, so kalau sejenis seangkatan dengannya memang mekmai lari jauh-jauh keyh🙄 Kita bisnes santai-santai, tenang-tenang aje🤗 Nak tau lebih lanjut wasap je bila-bila masa je keyh💋 📲www.wasap.my/60142675102/jomjadidealeremas 📲www.wasap.my/60142675102/jomjadidealeremas 📲www.wasap.my/60142675102/jomjadidealeremas

3 weeks ago In Accessories

icon

JOM JADI DEALER EMAS TULEN RM599 SAHAJA!

Listed by maisamiaz5238

Very Responsive

Verified

Check seller profile