Kongsi Dengan Rakan-rakan

[Sempena Ulang Tahun ke-17] "BAGAIMANA UNTUK BELI HONDA JAZZ BARU TANPA PERLU DEPOSIT BULANAN DENGAN HANYA GAJI 3K?" . "Sebelum ini saya tidak yakin akan memiliki kereta honda tapi apabila saya berhubung dengan Ahmad Honda dia telah meyakinkan saya akan membantu saya sebaik mungkin bagi merialisasikan impian saya untuk memiliki kereta honda. Proses pembelian sangat cepat, banyak budi bicara, banyak pertolongan serta banyak khidmat nasihat & sangat-sangat mesra walaupun sekadar melalui whassap sahaja. Sekarang ini saya amat-amat bersyukur kerana Ahmad Honda telah membuat impian saya menjadi kenyataan.Saya merasa amat gembira & teruja apabila dapat memiliki kereta honda ini tepat pada masanya." . Mazuin Norazman - Port Klang . . 7 PUNCA MASALAH YG MEREKA HADAPI SBLM INI: . >> Berdepan dgn byk kos tinggi bila memandu. >> Masih lg takde masa nak pegi ke showroom. >> Keliru nak trade-in kereta skrg, tak tau value. >> Bimbang tak boleh dapat kereta baru dgn cepat. >> Kurang yakin loan bank boleh lepas? >> Masih tercari-cari kereta baru yg lebih selesa dari skrg. >> Masih tak cukup/tiada deposit utk beli kereta baru. . . Sy nak share tips bagaimana nak dpt kereta baru ni dgn selamat dan puas-hati. . . 7 TIPS UTK DPT LEBIH NILAI BILA MEMBELI KERETA BARU: . . (+) MAKLUMAT SAMPAI DGN JELAS. Setiap maklumat disusun secara step-by-step dari awal sampai habis. Hasilnya, semua jadi mudah difahami dan lebih lancar. . (+) BANTU PILIH MODEL - samada untuk kegunaan sendiri atau Syarikat kami bantu sesuaikan. Hasilnya, keputusan pilihan jadi tepat & lebih nilai bila memilih. . (+) KHIDMAT PELANGGAN YG PRO ACTIVE. Responsif pada setiap soalan ditanya dgn cepat. Bersedia utk membantu anda setiap masa. . (+) MENERIMA TRADE-IN. Ketahui bagaimana anda mampu dpt nilai yg terbaik utk trade in dan semua urusan dijamin selamat. . (+) KHIDMAT TEMPAHAN i-PANTAS. Semudah tekan² smartpon je. Hasilnya, mampu jimatkan lebih byk kos, masa dan tenaga. . (+) ON-TIME DELIVERY. 100% Jaminan kami utk memastikan kereta yg ditempah dpt diserah tepat ikut time yg dirancang. . (+) 100% TERBUKTI PUAS-HATI. Nak tengok antara mereka yg puas hati jadi pelanggan kami, klik disini ----> https://goo.gl/3NiS15 . . 🚗Kajian terbaru menunjukkan, cara paling mudah utk puas hati bila membeli secara online atau offline,, ialah pastikan anda mendapat kereta baru dari mereka yang telah terbukti memberi perkhidmatan yang terbaik dan puas-hati. . Ini antara feedback yg kami terima selepas mereka berurusan baru² ini: . Nak tau lg apa kata mereka yang lain sblm ni? klik link ini ----> https://goo.gl/GWNkWp . . #BONUS . Anda berpeluang memiliki Honda Jazz Baru yang dilancarkan ni bersama dgn pakej Jimat & Untung. . Terdapat 2 pilihan Pakej Jimat & Untung yg anda boleh dpt dgn setiap tempahan Honda Jazz Baru hari ini. . Pakej 1: Diamond . Pakej 2: VIP . Nak tau lebih lanjut bagaimana nak Jimat & Untung bila membeli Honda Jazz Baru tanpa perlu bersusah payah keluar rumah/pejabat ni? . Klik link di bawah ni SEKARANG . http://ahmadhonda.wasap.my http://ahmadhonda.wasap.my http://ahmadhonda.wasap.my . . #HADIAH_PERCUMA . ➡2 Years Free Service ➡ Mugen Package ↪ Front Under Spoiler ↪ Side Under Spoiler ↪ Rear Under Spoiler ↪ Tailgate Spoiler ➡Full tank petrol ➡Official Trunk Organizer ➡Limited edition umbrella ➡Limited edition key chain ➡Voucher RM 500.00 ↪*Value Rebate New Jazz S 🚗 ↪*Value Rebate New Jazz E 🚗 ↪*Value Rebate New Jazz V 🚗 . Kini, impian memiliki Jazz Baru 2017 yang mempunyai harga pakej Jimat & Untung LEBIH daripada biasa. . Tawaran ini eksklusif drpd kami hanya utk anda yg berkelayakan shj. . Nak tau kelayakan anda? . Kami boleh bantu dgn hanya klik disini >>> . http://ahmadhonda.wasap.my http://ahmadhonda.wasap.my http://ahmadhonda.wasap.my . . #BONUS . . Terhad, 3 orang pembeli pertama bakal mendapat Bonus istimewa dari kami hari ini. . Untuk anda yg nak capai impian baru memiliki Jazz Baru ni dgn lebih cepat, anda boleh hubungi 012-6246966 sekarang. . Pastu, kami akan bantu terus. . Anda juga boleh layari ahmadhonda.com.my atau emelkan pertanyaan anda kpd sales@ahmadhonda.com.my . P/S Hubungi 012-6246966 bagi mengaturkan urusan. P/S/S Kami menanti panggilan anda. Salam Kebahagiaan. 😊 #AhmadHonda #HondaJazz #JazzBaru #PromoBaru #KualaLumpur #Selangor #Putrajaya #KLIA #1Malaysia *tertakluk kepada terma & syarat


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Berikut adalah dokumen yg di perlukan dapatkan kelayakan pinjaman dari bank utk yg berkerja: 1) Salinan IC (depan&belakang) 2) Salinan Driving Licence (depan&belakang) 3) Payslip 3 bulan terkini 4) EPF/Bank statement 3 bulan terkini. Kalau gaji <3k, sediakan dokumen penjamin yg bekerja (parent/spouse) 1) Salinan IC (depan&belakang) 2) Payslip 3 bulan terkini 3) EPF/Bank statement 3 bulan terkini. Kalau nak 'trade-in' kereta mula² perlu 'value' dulu. Untuk value, sediakan dokumen ni je 1) Salinan geran. 2) Gambar - luaran, dalaman & mileage. 3) Baki bank - jika ada Dokumen boleh WhatsApp atau email dokumen ke sales@ahmadhonda.com.my Itu je. Yg lain kami uruskan. Boleh sediakan?


Orang lain juga melihat

DATSUN 720 Double Cab 1980

DATSUN 720 Double Cab 1980

RM15,55560

MYVI 1.3 2011

MYVI 1.3 2011

RM23,5000

Waja 1.8 2003

Waja 1.8 2003

RM5,50033