Biocleanz Multipurpose Spray
Biocleanz Multipurpose Spray
Biocleanz Multipurpose Spray
Biocleanz Multipurpose Spray
Biocleanz Multipurpose Spray

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Biocleanz Multipurpose Spray memberi kesan yg pantas. Teruja betul selepas menggunakannya. ❤ Bersihkan dapur gas atau oven atau pinggan magkuk yang dah berkerak. ❤ spray kat kasut utk hilang bau hapak ❤ boleh spray kt bulu kucing untuk bg bersih dr kuman dan bakteria ❤ kilatkan semula barang2 kemas dan jam tangan ❤ bersihkan whiteboard/ cermin berkerak ❤ spray kt kolar baju yg berdaki before basuh dlm washing machine. atau guna Eziclean Laundry pun boleh. ❤ sental lantai, dinding atau perabot dari segala macam kotoran. Sure tanggal! Bacteria, semut, lalat pun tak berani singgah. (guna eziclean floor pun boleh) Paling best spray ni dibuat dari garam laut, takde bahan toksik dan petrokimia, semua bahan ialah mesra alam. Mmg highly recommended 500mls 1000mls


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

pos laju


Orang lain juga melihat

REAR SEAT R15 FOR NEW FZ150

REAR SEAT R15 FOR NEW FZ150

RM30010

AP Racing CP7600 Brake Caliper. 4 pot BBK fit 15" {EDIT: Now only RM1.7k!!}

AP Racing CP7600 Brake Caliper. 4 pot BBK fit 15" {EDIT: Now only RM1.7k!!}

RM1,7006

REDUCED * Myvi SE Radio Original Set

REDUCED * Myvi SE Radio Original Set

RM1501