Biocleanz Multipurpose Spray
Biocleanz Multipurpose Spray
Biocleanz Multipurpose Spray
Biocleanz Multipurpose Spray
Biocleanz Multipurpose Spray

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Biocleanz Multipurpose Spray memberi kesan yg pantas. Teruja betul selepas menggunakannya. ❤ Bersihkan dapur gas atau oven atau pinggan magkuk yang dah berkerak. ❤ spray kat kasut utk hilang bau hapak ❤ boleh spray kt bulu kucing untuk bg bersih dr kuman dan bakteria ❤ kilatkan semula barang2 kemas dan jam tangan ❤ bersihkan whiteboard/ cermin berkerak ❤ spray kt kolar baju yg berdaki before basuh dlm washing machine. atau guna Eziclean Laundry pun boleh. ❤ sental lantai, dinding atau perabot dari segala macam kotoran. Sure tanggal! Bacteria, semut, lalat pun tak berani singgah. (guna eziclean floor pun boleh) Paling best spray ni dibuat dari garam laut, takde bahan toksik dan petrokimia, semua bahan ialah mesra alam. Mmg highly recommended 500mls 1000mls


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

pos laju


Orang lain juga melihat

ADJUSTABLE Hi low Honda EK

ADJUSTABLE Hi low Honda EK

RM9503

4x4 tayar at cooper 265/70/16

4x4 tayar at cooper 265/70/16

RM2002

200 AMP BATTERY CABEL JUMPER BOOSTER

200 AMP BATTERY CABEL JUMPER BOOSTER

RM301

Addzest/clarion 2ch power amplifier

Addzest/clarion 2ch power amplifier

RM2001