Share This Listing

Public Comments

BLACKPINK LIGHTSTICK

icon

2 months ago by fatinillya_gg

icon

RM100

icon

9 Likes

icon

New

icon

Beli 2 masa before concert blackpink haritu. Beli 2 in case salah satu tu lambat sampai ke kan huhu Both beli from korea This one dented sikit box dia Urghhh poslaju punya keje 😒 Jual this one sebab i have the other one Daripada duduk kat bilik tu baik jual balik hehe Skrg dah nak raya perlukan duit lak😅 For now boleh cod je Tak reti pos item besar camni

Getting This

Meet The Seller

fatinillya_gg
fatinillya_gg
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews
ikaaazmiGreat seller to deal with! Speedy replies ❤️❤️❤️
1 year ago
5.0
amoysuryGreat seller to deal with! Prompt delivery! Pleasa...read more
1 year ago
5.0

YOU MAY ALSO LIKE