Share This Listing

Public Comments

Bokitta Indahnya Malaysia

icon

1 year ago by prelovedbysofiea

icon

RM150

icon

10 Likes

icon

New

icon

NWT item Limited edition "indahnya Malaysia" Size Voila Maxi Price Including postage "First come first serve basis"

Getting This

icon

Mailing & Delivery

RM 8 SM / RM 12 SS

Meet The Seller

prelovedbysofiea
prelovedbysofiea
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews
syamim83Item was not as described( the pants- cream color ...read more
6 months ago
prelovedbysofieaOrg berbudi kita berbahasa .sy DA full refund pun duit awk even rm8 service poslaju tu baju KiKo Dan skirt seed nwt tu pun awak DA ambil. Cakap je la awk nak barang free. Lenkali klw cakap English melilit ni org kaya beli baju pun kat Pavilion mana ada beli kat carousel. DA pulangkan RM28 pun menyalak lagi, baju sy xambil siap bagi free skirt nwt so apa lg tak puas hati. Nak comment org pasal halal haram, assume org to be polite tapi diri sendiri pun xtahu tolak ansur,jumpa u d Padang masyar!
0.0
maybeilikecheeseItem delivered as described Pleasant transaction! ...read more
11 months ago
0.0
qalessyGreat seller to deal with! Prompt delivery! Punctu...read more
1 year ago
0.0

YOU MAY ALSO LIKE