Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Bonds Inspired Suit (sleep suit,rompers,ballet suit @ chesty suit)

icon

2 months ago oleh sakinah612

icon

RM30

icon

4 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Lain-lain

icon

[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]‼️ . B0ND$ Inspired‼️ . . (*Harga ada maklum. Sila baca👇) . . B0ND$$$! 😱🤤😍😵😳 . Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? 😱 Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? 😲 Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri 😍 . Sekarang dah ada yg inspired tau! . TERAMAT GORGEOUS! 💖 CUTE!! 😻 TRENDING sekarang ni kalau mommies nak tau!! 💕 . . KAIN SELESA KE??🤔 . Dia punya kain memang SELESA yg amat !! 1 yg beli, 11 yg cakap selesa!! Memang berbaloi yg amat!! X caye? Cuba try dulu sis.. dah ramai yg cuba try sehelai pastu dtg balik borong 10 helaiii lagi sbb ofismate n sedare pun nakkk‼️ . Design ape yg ade❓👀 . Biasa jumpa kat luar tu jual 10,20,30 design.. Tapi kami ada LEBIH 70 design !! LAWA2 COMEL2 ! RAMBANG MATA 🤩😍 Yg bestnye READY STOCK!! Pos pulak pakai pos laju!! Jgn terkejut hari ni order esok berdesup sampai depan pagar rumah 🚚💨 . . Berapa HARGAnye?? 👛🛍️👜 . Kalau mommies nak taw BONDS original harga sehelai cecah rm79-rm200 😵💸 . . Harga sleepsuit BONDS Inspired pula RM30 jerrr sehelai ‼️ . . Nak diskaun lagi ⁉️ Mommies beli 4 psg kami bg RM120 FREE postage!! . Nak borong⁉️ X perlu ke Kenanga atau GM atau Pasar Borong.. kat sini pun bolehhhh😱 Mommies beli 10psg kami bagi RM280 FREE postage‼️ . . . Apa istimewanya B0ND$ INSPIRED ni ? Meh nak citeee 👇👇👇👇👇 ⚡ Material 95% cotton , 5% elastane . So dari sini da tahu kain tak panas dan baby sgt2 selesa bila pakai ... ⚡ Ada 2 laluan zip (atas dan bawah) . Mumy dedy tak susah nak tukar lampin baby da . Senang je tau . ⚡ Kain TIDAK mudah berbulu dan TIDAK pudar .. ⚡ Ada sarung tangan dan kaki . Tak de la asik hilang dari radar je 😅 ⚡ Lip cover pada bahagian zip atas elak cederakan dagu baby . ⚡Yang paling penting , harga jauh lebih murah daripda B0ND$ original sedangkan corak dan kualiti boleh dapat yg sama .. Jadi mengapa bayar lebih ❓ . . Nak order? Nak tgk design? . Sis wasap kami ya . Atau tekan je link bawah terus wasap. X perlu save number da . www.wasap.my/60173558096 . Stock laku macam pisang goreng panas! Stock terhad! Lambat2 nnt byk design habis! Waktu mommies tgh baca ni pun stock tgh jalan tau X caye? Try wasap kami tgk stock ape yg available. 🏃💨💥

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Pos & Penghantaran

Temui Penjual

sakinah612
sakinah612
isFacebookVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount12
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA