Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Buai Portable

icon

5 months ago oleh babymamaclever

icon

RM169

icon

2 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Lain-lain

icon

Buai portable (chrome) nape panggil portable? sbb sng bkk, sng psg..dkt tempat yg ada no 1-4 tu besi buai bole bukak, die lock pakai spring lock button mcm dlm gmba kecik tu. nak pasang sambungkan je sampai bunyi "klik", nak bkk lg sng just tekan button tu then tarik. tinggi pun bole adjust sbb ada spring lock button jgk dkt tmpt no 5-7. gambar yg last tu tapak buai yg belom sambung/pasang dengan kemasan chrome yg cantik, sngt lah berbaloi memiliki buai ni, saiz kotak pun kecik lagi banding dgn buai lipat. In the box -buai -5 spring -safety belt -4 tayar -hanger cara beli: 1) self collect at no 37, jln angsana 1, taman idaman, 48200 serendah. wasap dl sblom dtg 2)by pos skynet: wasap utk order wasap no: 0139181385 wasap link http://www.wasap.my/60139181385 like fb: www.facebook.com/babymamaclever

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Rawang

weekend/malam: bandar baru sg buaya, 48010 rawang, selangor weekday/siang: taman idaman, 48200 serendah, selangor

icon

Pos & Penghantaran

Rm20 postage

Temui Penjual

babymamaclever
babymamaclever
isGplusVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0