Buai Portable
Buai Portable
Buai Portable
Buai Portable
Buai Portable

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Buai portable (chrome) nape panggil portable? sbb sng bkk, sng psg..dkt tempat yg ada no 1-4 tu besi buai bole bukak, die lock pakai spring lock button mcm dlm gmba kecik tu. nak pasang sambungkan je sampai bunyi "klik", nak bkk lg sng just tekan button tu then tarik. tinggi pun bole adjust sbb ada spring lock button jgk dkt tmpt no 5-7. gambar yg last tu tapak buai yg belom sambung/pasang dengan kemasan chrome yg cantik, sngt lah berbaloi memiliki buai ni, saiz kotak pun kecik lagi banding dgn buai lipat. In the box -buai -5 spring -safety belt -4 tayar -hanger


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Rawang, Malaysia

weekend/malam: bandar baru sg buaya, 48010 rawang, selangor weekday/siang: taman idaman, 48200 serendah, selangor

Pos atau Penghantaran

Rm20 postage


Orang lain juga melihat

Minyak Berangin Beraroma Strawberry. Nyahkan dr Nyamuk, Serangga ketika Aktiviti Hutan dan untuk menyamankan Bayi Tido.

Minyak Berangin Beraroma Strawberry. Nyahkan dr Nyamuk, Serangga ketika Aktiviti Hutan dan untuk menyamankan Bayi Tido.

RM200

Wooden Baby Bed

Wooden Baby Bed

RM900

CATH KIDSTON AUTHENTIC BOOK BAG

CATH KIDSTON AUTHENTIC BOOK BAG

RM486

Sleeping bag Baby

Sleeping bag Baby

RM504