Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Buku The Colour of Inequality karya Muhammed Abdul Khalid

icon

8 months ago oleh limited_item

icon

RM50

icon

2 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Buku

icon

STOK VERSI BAHASA INGGERIS TINGGAL 3 BUAH SAHAJA LAGI! 1ST PAID, 1ST SERVE! ☺ Post only because the book's from the supplier. Price including postage already. ☺ Saya turut menjual versi bahasa Melayu. Sila ke listing saya untuk versi bahasa Melayu yang bertajuk Antara Dua Darjat. Thanks! ☺

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

Post only because the book's from the supplier. Price including postage already.

Temui Penjual

limited_item
limited_item
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Maklumbalas
  • 22
  • 0
  • 0
idamandarinSaya beli komik dan komik masih lagi dalam keadaan...baca lebih lanjut
4 months ago
iqbal_94Trusted seller. Fast delivery. Recommended 100% 😊...baca lebih lanjut
4 months ago
limited_itemAlhamdulillah.. Thanks! ☺
syazansidekGot free comic with every purchase and really plea...baca lebih lanjut
5 months ago
limited_itemTang mana komik tu kena repair? Sy dah bagi harga murah untuk 1st print.. Awak sendiri dah setuju nak beli.. Pasal free gift tu awak jangan fikir saya bagi kat awak je.. Kat buyer lain pon saya bagi tak kira apa yang mereka beli dengan saya.. Pandai2 awak je nak cakap tu treat saya.. So sad..
Baca Semua

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA