Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Buyer Form JOHOR - TELEKUNG SOLAT ARAFAT LACE

icon

1 year ago oleh myunie

icon

RM65

icon

38 Suka

icon

Dalam Kommuniti

icon

Alhamdulillah .. another buyers from Johor๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ thanks support ! Sonok menjual dengan pembeli ni.. sampai tersasul ..hihi..ingat nak shawl.. upernya nak telekung solat ARAFAH LACE EXCLUSIVE form MK COLLECTION ๐ŸŒท Seorang lagi abg yg baik belikan Telekung solat buat adik yg tersayang ๐Ÿ˜ƒ Ade sesiapa lagi nak selit order untuk esok? ๐Ÿ˜„ Tengah ade promotion ni.. Rm65 sepasang. Pos penghantaran sy belanja untuk semenanjung Malaysia sahaja.๐Ÿ˜‰โœŒ Belikan la untuk bonda tercinta ..lagi2 korang yg duduk berjaohan tu.. kesian kat bonda korang ..telekung dah lama x bertukar.. ni la masanya ..korang hadiahkan telekung baru untuk bonda tercinta ๐Ÿ’– Tak de cuti bulan puasa ni? Takpe jangan risau.. kami hantarkan terus ke rumah bonda korang tu ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘Œ Material bukan Lycra tau.. tetapi jenis Viscose ala2 jersi silk. Kain lembut & licin .. amat selesa di pakai ketika solat.. kain sederhana berat .. ade lace di kepala.. lagi la bonda korang sayang kat korang!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Solat hari2 mengunakan Hadiah yg korang diberikan.. Yang ada wife tu.. haa. Boleh la belikan sekali. Lagi2 kalau dapat color favorite dia.. haa ..makin cinta kat si suami dia. Tak gitu ๐Ÿ˜„ Adik, kakak, makcik ,puan & datin Yang berminat juga boleh cuba Telekung Arafah Lace by MK Collections Ni ๐Ÿ’ž Rugi Tak cuba tau.. ! Berminat dm je terus cik yunie ye โœŒ Fast order whatsapp : 017-6271856 Cepat selit order sebelum warna kesukaan korang habis ๐Ÿ˜Œ Happy shopping with me ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Meyh cuci mata kat website ni.. jimat data internet korang. Pelbagai pilihan telekung, jubah, kain pasang & Heavy Chiffon Shawl. Feel free to check this out! http://mkcollectionstalamo.weebly.com #MkCollections#TelekungArafah #SayaJual #BazarPakNil #Fazura #Fattahamin #DatoSiti #OnlineShop #Entrepreneur #InstaShot #blur #night #happy #fun #Supper #hot #cool #fashion #Me #Hijabi #smile #follow4follow #like4like #instamood #Kl #nofilter #amazing #style #love #photooftheday

Temui Penjual

myunie
myunie
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount1
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA