Buyer Form JOHOR - TELEKUNG SOLAT ARAFAT LACE
Buyer Form JOHOR - TELEKUNG SOLAT ARAFAT LACE
Buyer Form JOHOR - TELEKUNG SOLAT ARAFAT LACE
Buyer Form JOHOR - TELEKUNG SOLAT ARAFAT LACE
Buyer Form JOHOR - TELEKUNG SOLAT ARAFAT LACE
Buyer Form JOHOR - TELEKUNG SOLAT ARAFAT LACE

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Alhamdulillah .. another buyers from Johor🌸🌸🌸 thanks support ! Sonok menjual dengan pembeli ni.. sampai tersasul ..hihi..ingat nak shawl.. upernya nak telekung solat ARAFAH LACE EXCLUSIVE form MK COLLECTION 🌷 Seorang lagi abg yg baik belikan Telekung solat buat adik yg tersayang πŸ˜ƒ Ade sesiapa lagi nak selit order untuk esok? πŸ˜„ Tengah ade promotion ni.. Rm65 sepasang. Pos penghantaran sy belanja untuk semenanjung Malaysia sahaja.πŸ˜‰βœŒ Belikan la untuk bonda tercinta ..lagi2 korang yg duduk berjaohan tu.. kesian kat bonda korang ..telekung dah lama x bertukar.. ni la masanya ..korang hadiahkan telekung baru untuk bonda tercinta πŸ’– Tak de cuti bulan puasa ni? Takpe jangan risau.. kami hantarkan terus ke rumah bonda korang tu πŸ˜ŽπŸ‘Œ Material bukan Lycra tau.. tetapi jenis Viscose ala2 jersi silk. Kain lembut & licin .. amat selesa di pakai ketika solat.. kain sederhana berat .. ade lace di kepala.. lagi la bonda korang sayang kat korang!😍😍 Solat hari2 mengunakan Hadiah yg korang diberikan.. Yang ada wife tu.. haa. Boleh la belikan sekali. Lagi2 kalau dapat color favorite dia.. haa ..makin cinta kat si suami dia. Tak gitu πŸ˜„ Adik, kakak, makcik ,puan & datin Yang berminat juga boleh cuba Telekung Arafah Lace by MK Collections Ni πŸ’ž Rugi Tak cuba tau.. ! Berminat dm je terus cik yunie ye ✌ Fast order whatsapp : 017-6271856 Cepat selit order sebelum warna kesukaan korang habis 😌 Happy shopping with me 🌸🌸🌸 Meyh cuci mata kat website ni.. jimat data internet korang. Pelbagai pilihan telekung, jubah, kain pasang & Heavy Chiffon Shawl. Feel free to check this out! http://mkcollectionstalamo.weebly.com #MkCollections#TelekungArafah #SayaJual #BazarPakNil #Fazura #Fattahamin #DatoSiti #OnlineShop #Entrepreneur #InstaShot #blur #night #happy #fun #Supper #hot #cool #fashion #Me #Hijabi #smile #follow4follow #like4like #instamood #Kl #nofilter #amazing #style #love #photooftheday


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

free postage


Orang lain juga melihat

Tips to SELL successfully

Tips to SELL successfully

RM0706

Easy Swipe Medical Card

Easy Swipe Medical Card

RM414