Bvsm
Bvsm
Bvsm

Kongsi Dengan Rakan-rakan

BVSM ~APA SEBENARNYA BVSM NI??? Hari-hari ada testimonial yang best-best~ Bio Velocity Sleepmate adalah pelapik tilam yang : ● pertama di dunia dan di Malaysia ● di suntik/ di sembur garam laut dalam ● di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan Kajian selama 20 tahun - BVSM hasil kajian saintis Jerman ,garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia. KENAPA GARAM ? ● rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. ● garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam ● gangguan makhluk halus ,penawar racun. Di adun dalam bentuk Bio Velocity - kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia - bergetar bertindak dgn molikul air dalam badan-ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba -terhasil oksigen. Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak - darah lancar seluruh badan Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan beres dgn izinNya- hormon balance,renewal sel berlaku sbb tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda. KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA SLEEPMATE ? ● sebab masa tidurlah renewal sel berlaku- tapi hanya dengan tidur yang lena. ● BVSM bantu anda untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dgn maksima yg mungkin ● otak dapat berehat dari sebarang emosi,interaksi dan membuat keputusan ● tidur yg lena dgn sleepmate akan pulihkan aura -rasa happy RAMAI YANG SUDAH SEMBUH DARI SAKIT KRONIK YG DI TANGGUNG BERTAHUN ● senggugut, ● stroke ● slipdisc ● migraine ● tekakan perasaan ● gila / sakit jiwa ● insomia ● darah tinggi ● koma sbb otak kecut ● asma dan apa saja masalah kesihatn CUMA PERLU TIDUR JERRR!! ● tidur dgn BVSM bagi yg belum sakit InsyaAllah dapat elakkan sakit jantung dan stroke Bila dah mula bersama BVSM: ~ada yg cepat rasa kesannya ~ada yg lambat rasa ~ada yg kata terus rasa nak muntah ~ada yg kata lega kak ...1st night tidur...subhanallah sedapnyerrr tidur..ringannyerr badan ~ada yg rasa..kakak masalah tulang belakang saya ....masih rasa sampai sekarang w/pun kurang ~ada yg kata...tulang blkg saya dah okkk....alhamdulillah ~ada yg kata kak saya muntah2!! ~ada yg kata kakk malam tadi saya mimpi teruk dan takuttt!! ~ada yg kata kak saya tak boleh tidur malam tadi ~ada yg kata kak saya dah bertahun tak boleh tidur.... mlm tadi saya tidur lena !! ~ada yang kata kak masalah kronik saya selama 6 tahun bagai di buang terus apapun...cara kerja BVSM ~ membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel ~detox ~baiki ~pulih BERAPA LAMA????...inilah yg anda kena tahu!! ~ada yg badan dah ada macam2!! (berkarat dalam badan kita tak tahu...ingatan tuk diri saya juga) ~ada yg problem saraf ~ada yg lemakkkk banykkkkk!! ~ada yg sel dah lembab!! ~ada yg air sgt kurang...(dlm badan kemarau!!) so..apa yg berlaku pada body dan perasaan anda bila BERSAMA BVSM..bergantung kpd sistem badan masing2!! TIPS:..berdasarkan banyak pengalaman...macam2 ada..ramai yg dapat manafaat segera dalam masa 3 hari.... walaupun tempoh penyembuhan biasanya 21 hari.. Jadi dalam masa 21 hari tu, anda sabar, bersangka baik, teruskan tidur di atasnya, minum air mineral 10-15 gelas sehari & minta doa sungguh2 kepada Allah swt AYUH DAPATKAN 1 BVSM UNTUK ANDA DAN KELUARGA ANDA!!!!! Eima 0127895841 #Bvsm #SelimutCahayaDhuha #ProjekWinterKorea


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

free


Orang lain juga melihat

White Top 9 Months Brand

White Top 9 Months Brand

RM94

Bengkung jawa

Bengkung jawa

RM352

Bengkung Moden Postpartum Abdomen Belt 3 Pcs In 1 Set - *3 DAYS SALE*

Bengkung Moden Postpartum Abdomen Belt 3 Pcs In 1 Set - *3 DAYS SALE*

RM29.8044