Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

CAR CARE WIPE FOR PROTECTION SHINE

icon

10 months ago oleh azizi_hamzah

icon

RM6

icon

3 Suka

icon

Baru

icon

Askum dan salam sejahtera Car care wipe ni macam tisu basah tapi wipe untuk kereta boleh sapu dekat semua jenis kereta dalam kereta seat kereta motor pun boleh kalau ada leather dengan semua jenis leather wipe ni kalau dilap kan boleh mengelakan warna leather pudar so boleh cuba produk ni murah je dalam ada 40sheet nak beli banyak pun boleh. Harga rm6 sahaje apa2 wasap saya 0177706059 pos only.

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

Temui Penjual

azizi_hamzah
azizi_hamzah
isFacebookVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA