Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    CAR CARE WIPE FOR PROTECTION SHINE

    icon

    6 months ago oleh azizi_hamzah

    icon

    RM6

    icon

    3 Suka

    icon

    Baru

    icon

    Askum dan salam sejahtera Car care wipe ni macam tisu basah tapi wipe untuk kereta boleh sapu dekat semua jenis kereta dalam kereta seat kereta motor pun boleh kalau ada leather dengan semua jenis leather wipe ni kalau dilap kan boleh mengelakan warna leather pudar so boleh cuba produk ni murah je dalam ada 40sheet nak beli banyak pun boleh. Harga rm6 sahaje apa2 wasap saya 0177706059 pos only.

    Dapatkan Ini

    icon

    Batu Pahat

    icon

    Pos & Penghantaran

    Temui Penjual

    azizi_hamzah
    azizi_hamzah
    isFacebookVerifiedisEmailVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA

    Eibach spring honda jazz city gd

    Eibach spring honda jazz city gd

    RM5006

    HONDA EG9 EG8 SR4 REAR SEAT

    HONDA EG9 EG8 SR4 REAR SEAT

    RM7503

    Disc evo pcd dah buat 100

    Disc evo pcd dah buat 100

    RM01

    Flywheell evo dan gsrt

    Flywheell evo dan gsrt

    RM01