CAR CARE WIPE FOR PROTECTION SHINE
CAR CARE WIPE FOR PROTECTION SHINE
CAR CARE WIPE FOR PROTECTION SHINE

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Askum dan salam sejahtera Car care wipe ni macam tisu basah tapi wipe untuk kereta boleh sapu dekat semua jenis kereta dalam kereta seat kereta motor pun boleh kalau ada leather dengan semua jenis leather wipe ni kalau dilap kan boleh mengelakan warna leather pudar so boleh cuba produk ni murah je dalam ada 40sheet nak beli banyak pun boleh. Harga rm6 sahaje apa2 wasap saya 0177706059 pos only.


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

car kusyen clean service

car kusyen clean service

RM80269

Helmet Full Face

Helmet Full Face

RM2206

Perodua Bezza Skirting

Perodua Bezza Skirting

RM1200