Car Magic Tinted
Car Magic Tinted
Car Magic Tinted
Car Magic Tinted
Car Magic Tinted
Car Magic Tinted

Kongsi Dengan Rakan-rakan

PERHATIAN! UTK MEREKA YANG SEDANG MENCARI TINTED TAHAN PANAS, WARNA, RENYUK SERTA BLH TANGGAL & PASANG BALIK TNPA HAD DGN HARGA BAJET . . . ►Duit dah byk habis. Mungkin BERATUS ringgit, mungkin juga BERIBU ringgit dihabiskan utk pasang tinted tp bila masuk kereta tetap terasa BAHANG matahari?? . ►Aircond dah bukak level 3 pun masih lagi terasa panasnya? . ►Tinted baru jer pasang tak sampai setahun tapi warna dah pudar atau “bubble” yg timbul? . ►Pernah tak time panas terik bila korang masuk dalam kereta rasa macam masuk dalam OVEN?? .. . haaaaaaa kalau pernah kita geng.. hehe (dulu punya cite lerrr) . . ►kekadang sayu pulak tgk bila anak kecil menangis sebab tak tahan dengan bahang panas dalam kereta. . ►tambah2 lagi skrg ni kejadian pecah cermin kereta smakin menjadi-jadi. Pengalaman dari abe apih sendiri, hnya tertinggal beg pakaian di dlm kereta. Esk pagi Jiran ketuk pintu rumah ckp cermin kereta dh kena pecah . ►kejadian ragut dari luar kereta juga semakin berleluasa. Bahaya untuk isteri kita yang tersayang tu drive sorang2 ke tempat keje dgn cermin cerah...xpasal2 ada mata yg memerhati . . ✔Ape tunggu lagi bro? LINDUNGI keluarga anda dari PANAS dan BAHANG matahari serta BAHAYA ✔Dengan pelbagai pilihan kadar gelap dan warna. Pastikan yang ORIGINAL . . Untuk FAST RESPON sila WHATSAPP ye di link tersebut . Utk whatapp klik link d bawah👇🏻 http://wasap.my/60137933908 http://wasap.my/60197761431 admin share Loc tepat kedai kami.


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Tinted Magic Globe Store Johor, Malaysia

Walk in 09.30am-05.30pm Closed on Friday only.


Orang lain juga melihat

part wira sale

part wira sale

RM10

Perodua Viva Lid

Perodua Viva Lid

RM100

Window Visor for Honda City

Window Visor for Honda City

RM404

Myvi Head Lamp Lid Cover

Myvi Head Lamp Lid Cover

RM250