Car Magic Tinted
Car Magic Tinted
Car Magic Tinted
Car Magic Tinted
Car Magic Tinted
Car Magic Tinted

Kongsi Dengan Rakan-rakan

PERHATIAN! UTK MEREKA YANG SEDANG MENCARI TINTED TAHAN PANAS, WARNA, RENYUK SERTA BLH TANGGAL & PASANG BALIK TNPA HAD DGN HARGA BAJET . . . ►Duit dah byk habis. Mungkin BERATUS ringgit, mungkin juga BERIBU ringgit dihabiskan utk pasang tinted tp bila masuk kereta tetap terasa BAHANG matahari?? . ►Aircond dah bukak level 3 pun masih lagi terasa panasnya? . ►Tinted baru jer pasang tak sampai setahun tapi warna dah pudar atau “bubble” yg timbul? . ►Pernah tak time panas terik bila korang masuk dalam kereta rasa macam masuk dalam OVEN?? .. . haaaaaaa kalau pernah kita geng.. hehe (dulu punya cite lerrr) . . ►kekadang sayu pulak tgk bila anak kecil menangis sebab tak tahan dengan bahang panas dalam kereta. . ►tambah2 lagi skrg ni kejadian pecah cermin kereta smakin menjadi-jadi. Pengalaman dari abe apih sendiri, hnya tertinggal beg pakaian di dlm kereta. Esk pagi Jiran ketuk pintu rumah ckp cermin kereta dh kena pecah . ►kejadian ragut dari luar kereta juga semakin berleluasa. Bahaya untuk isteri kita yang tersayang tu drive sorang2 ke tempat keje dgn cermin cerah...xpasal2 ada mata yg memerhati . . ✔Ape tunggu lagi bro? LINDUNGI keluarga anda dari PANAS dan BAHANG matahari serta BAHAYA ✔Dengan pelbagai pilihan kadar gelap dan warna. Pastikan yang ORIGINAL . . Untuk FAST RESPON sila WHATSAPP ye di link tersebut . Utk whatapp klik link d bawah👇🏻 http://wasap.my/60137933908 http://wasap.my/60197761431 admin share Loc tepat kedai kami.


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Tinted Magic Globe Store Johor, Malaysia

Walk in 09.30am-05.30pm Closed on Friday only.


Orang lain juga melihat

Vaccum Cleaner

Vaccum Cleaner

RM204

Arai . Shoei . 125z . Rxz . Rr

Arai . Shoei . 125z . Rxz . Rr

RM1,2503

Sound Proof Quality

Sound Proof Quality

RM929

Hydraulic Bottle Jack (2Ton - 20Ton)

Hydraulic Bottle Jack (2Ton - 20Ton)

RM401