CAR PERFUME BORONG POSLAJU PERCUMA
CAR PERFUME BORONG POSLAJU PERCUMA
CAR PERFUME BORONG POSLAJU PERCUMA
CAR PERFUME BORONG POSLAJU PERCUMA
CAR PERFUME BORONG POSLAJU PERCUMA
CAR PERFUME BORONG POSLAJU PERCUMA

Kongsi Dengan Rakan-rakan

"10 BOTOL PUN DAH BOLEH DAPAT HARGA BORONG ?! . . X tahan asyik kena leterrr je dengan orang sebelah sebab kereta bau semacamm jee,, perfume yg slalu guna pun seminggu dua je tahan,, ??! isk3 " Tapi yang ni memang terbaik ahh,, " πŸ‘πŸ‘ "Memang tahan lama, sedapp je bau dlm kereta tiap hari,, " πŸ‘πŸ‘ . . Ye, kini anda jgk mampu dapatkan wangian kereta ni pada harga borong,, harga kasih sayang dari kami,, :) . Samada nk buat hadiah, cenderahati, nk guna sendiri @nak buat side income pun boleh,, πŸ‘πŸ‘ . . ● High Quality Car Perfume ● Tahan lama, lebih sebulan ● 20 pilihan bau yg menusuk kalbu ● X mghakis dashboard kereta ● Selesa & Selamat untuk semua ● Minyak wangi asli (bukan wangian pcuci lantai) Sesuai utk kegunaan dlm kereta, pejabat, bilik tidur, tandas, ruang tamu dll,, . ================================== Harga borong wangian kereta EE PERFUMEπŸ‘‡ . ● 10 botol RM50 (rm5.00/botol) ● 50 botol RM175 (rm3.50/botol) ● 100 botol RM330 (rm3.30/botol) ● 200 botol RM600 (rm3/botol) . . Harga runcit RM7 - 10 /botol,, POSLAJU PERCUMA sluruh Smenanjung Msia!! πŸ‘πŸ‘ . ================================== . Sertai rakanΒ² niaga kami yg berpuashati dgn wangian menusuk kalbu dari kami ni,, . Boleh terus pm di inbox kami @whatsapp je,,πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/+60192753477 http://www.wasap.my/+60192753477 FB PAGE : https://www.facebook.com/eeperfume/ @boleh je klik link kat bawah, terus ke whatsapp kami tanpa perlu save no. πŸ‘‡ https://api.whatsapp.com/send?phone=60192753477&text=Salam%20,,%20Boleh%20saya%20dapatkan%20detail%20pasal%20wangian%20kereta%20EE%20Perfume%20?%20?%20.


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

COD AREA DEMIT, KUBANG KERIAN

Pos atau Penghantaran

POSLAJU SELURUH MALAYSIA


Orang lain juga melihat

PADEL LOCK PRO

PADEL LOCK PRO

RM3027

7.5L 12v Mini Fridge Cooler Warmer Blue Car Small Refrigerator Cooler Box

7.5L 12v Mini Fridge Cooler Warmer Blue Car Small Refrigerator Cooler Box

RM1106

Helmet Michel

Helmet Michel

RM906

Mono Shock Yss

Mono Shock Yss

RM1501