CARTOON WORLD BABY DIAPER BAG
CARTOON WORLD BABY DIAPER BAG
CARTOON WORLD BABY DIAPER BAG

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Preggy Mommies dah siap bag hospital ke belum? Kalau dah masuk 30 weeks plus tu kene ready lah kan. Betul tak? Jom cuci mata dengan bag bag comel ni! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Apa yang best dengan bag comel ni : 🎀Ukuran : 41cm X 5cm X 33cm. Muat letak keperluan asas baby kalau nak travel/ke hospital untuk bersalin. 🎀Material berkualiti dan ringan. 🎀Senang nak cuci. 🎀Ade shoulder strap yang boleh adjust ikut keperluan mommies. 🎀Ada banyak design boleh dipilih. Semua ready stock! Harga promosi hingga stock licin: :::::::::::::::::::::::::::::::::: RM 70 RM 70 RM 70 :::::::::::::::::::::::::::::::::: Apa tunggu lagi? Grab sebelum stock habis! ORDER/PERTANYAAN Boleh PM ke fb page 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Atau direct whatsapp ke no 0196470040 0196470040 0196470040


Orang lain juga melihat

Quick-dry Ultra Light Travel Towel Gym Bath Beach Towel Quick Dry Space Saving

Quick-dry Ultra Light Travel Towel Gym Bath Beach Towel Quick Dry Space Saving

RM132

Baby Hooded Towel (Brand New)

Baby Hooded Towel (Brand New)

RM106

Fiffy Small Bath Towel

Fiffy Small Bath Towel

RM610

Stripes Purple/pink

Stripes Purple/pink

RM53