Share This Listing

Public Comments

Ceramic coating BEATS

icon

1 year ago by azuskate85

icon

RM90

icon

2 Likes

icon

New

icon

Maklumat Produk Beast Coating (FAQ) 1) Soalan : Produk Beast ni sesuai dengan semua jenis kereta ke ? Jawapan : Sesuai, kami dah ada testimoni kereta Viva,Axia,Persona, Honda civic dan BMW! 2) Soalan : 1 botol Beast Coating boleh tahan berapa lama ? Jawapan : Boleh tahan selama 1 tahun. 3) Soalan : Boleh guna untuk berapa kereta kalau setahun ? Jawapan : 1 kereta boleh tahan 3-4 minggu 1 layer coating 4) Soalan : Sekali coating 3 layer boleh bertahan berapa lama? Jawapan : 3 layer coating boleh bertahan selama 3 bulan 5) Soalan : Kalau tak pakai lama-lama, cecair tu mengeras tak? Jawapan : Tak, cecair Beast coating tidak akan mengeras sebab liquid form.. Disarankan simpan di suhu bilik 6) Soalan : Beast coating ni untuk Cermin dan Rim kereta boleh tak ? Jawapan : Tak boleh, hanya untuk body kereta sahaja. 7) Soalan : Beast coating ni anti minor stratch tak ? Jawapan : Beast coating anti minor strach tapi kesan calar yang nipis sahaja (bukan excident orang langgar dan calar atau calar yang teruk) 8) Soalan : Ada pantang larang tak ? Jawapan : Tak ada, cuma jangan tuang satu botol buat satu2 masa. (Rujuk cara spray coating dekat video) 9) Soalan : Untuk 100ml botol, cukup ke pakai 1 kereta ? Jawapan : Cukup, 100ml boleh pakai 5kereta, tapi tidak boleh tahan setahun kalau pakai 5 kereta sekaligus. 1 tahun untuk 1 kereta sahaja. 10) Soalan : Kalau kena panas boleh menyebabkan merekah tak ? Jawapan : Tidak, coating hanya lapisan nipis yang melindungi kereta daripada kotoran, dan mencantikkan kereta. 11) Soalan : Kalau 3bulan tak tahan money back guarantee tak ? Jawapan : Ye, money back guarantee! tapi lepas 4bulan dah pakai tapi baru cakap, tidak boleh bagi refund. 12) Soalan : Apa beza Coating dengan Polish kereta ? Jawapan : Wax, sealant – untuk mencantikkan kereta Polish - untuk menghilang kan minor scratches Cleaner/Wax – dengar je perkataan ‘’cleaner’’ dia ditengah2 Wax dan Polish (GABUNG) Coating – Gabungan daripada Wax, Polish dan cleaner. (coating ni mcm wax jugak, cantikkan, tapi tahan lebih lama dan melicinkan untuk senang waktu basuh) 13) Soalan : Kalau lepas coating dan pergi basuh kereta hilang tak coating tu ? Jawapan : Hilang sebab dah basuh guna sabun. Kalau kena air hujan atau air lumpur, lap menggunakan kain sahaja.

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Meet The Seller

azuskate85
azuskate85
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE