Classic Gold BMW design πŸš™πŸ”₯πŸ€™πŸ»
Classic Gold BMW design πŸš™πŸ”₯πŸ€™πŸ»
Classic Gold BMW design πŸš™πŸ”₯πŸ€™πŸ»
Classic Gold BMW design πŸš™πŸ”₯πŸ€™πŸ»

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Hi guys πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ Classic Gold BMW design πŸš™ Electrical lighter (gold) πŸ”₯ πŸ‘‰πŸ» Quality πŸ’― πŸ‘‰πŸ» sangat ringan πŸ‘‰πŸ» tade gas πŸ‘‰πŸ» RM 40 only (kotak and charge free) πŸ‘‰πŸ» tk perlu shake,just bukak penutup terus menyala πŸ‘‰πŸ» kalau tak menyala charge je 😬 For those yang bawak bmw memang ngam ada ni πŸ”₯.yang tade bmw boleh beli lighter design bmw sudah cukup πŸ˜‹. Tolong member kurangkan hisap lighter gas πŸ’†πŸ»β€β™‚οΈ Takkan tengok je πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈ.mesti nak kan? Whats app my number 0132270832 ☺️. Looking for stokies πŸ‘ŒπŸ»


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Cheras, Malaysia

Kalau area kl,cheras, bangi and kajang boleh cod

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Metal Frame Style Sunglasses

Metal Frame Style Sunglasses

RM200

Rantai Tangan Gajah Emas 916 Used Like New

Rantai Tangan Gajah Emas 916 Used Like New

RM5,01214