Classic Gold BMW design ๐Ÿš™๐Ÿ”ฅ๐Ÿค™๐Ÿป
Classic Gold BMW design ๐Ÿš™๐Ÿ”ฅ๐Ÿค™๐Ÿป
Classic Gold BMW design ๐Ÿš™๐Ÿ”ฅ๐Ÿค™๐Ÿป
Classic Gold BMW design ๐Ÿš™๐Ÿ”ฅ๐Ÿค™๐Ÿป

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Hi guys ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Classic Gold BMW design ๐Ÿš™ Electrical lighter (gold) ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Quality ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป sangat ringan ๐Ÿ‘‰๐Ÿป tade gas ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM 40 only (kotak and charge free) ๐Ÿ‘‰๐Ÿป tk perlu shake,just bukak penutup terus menyala ๐Ÿ‘‰๐Ÿป kalau tak menyala charge je ๐Ÿ˜ฌ For those yang bawak bmw memang ngam ada ni ๐Ÿ”ฅ.yang tade bmw boleh beli lighter design bmw sudah cukup ๐Ÿ˜‹. Tolong member kurangkan hisap lighter gas ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Takkan tengok je ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ.mesti nak kan? Whats app my number 0132270832 โ˜บ๏ธ. Looking for stokies ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Cheras, Malaysia

Kalau area kl,cheras, bangi and kajang boleh cod

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Swarovski Scintillate Set, Star Pendant & Earrings Crystal Authentic 1156329

Swarovski Scintillate Set, Star Pendant & Earrings Crystal Authentic 1156329

RM2995

Authentic Prada Card Holder

Authentic Prada Card Holder

RM35063

๐Ÿ“ฎPostage Included

๐Ÿ“ฎPostage Included

RM906

Authentic Limited Edition Laduree Key Chain

Authentic Limited Edition Laduree Key Chain

RM25016