Classic Gold BMW design πŸš™πŸ”₯πŸ€™πŸ»
Classic Gold BMW design πŸš™πŸ”₯πŸ€™πŸ»
Classic Gold BMW design πŸš™πŸ”₯πŸ€™πŸ»
Classic Gold BMW design πŸš™πŸ”₯πŸ€™πŸ»

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Hi guys πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ Classic Gold BMW design πŸš™ Electrical lighter (gold) πŸ”₯ πŸ‘‰πŸ» Quality πŸ’― πŸ‘‰πŸ» sangat ringan πŸ‘‰πŸ» tade gas πŸ‘‰πŸ» RM 40 only (kotak and charge free) πŸ‘‰πŸ» tk perlu shake,just bukak penutup terus menyala πŸ‘‰πŸ» kalau tak menyala charge je 😬 For those yang bawak bmw memang ngam ada ni πŸ”₯.yang tade bmw boleh beli lighter design bmw sudah cukup πŸ˜‹. Tolong member kurangkan hisap lighter gas πŸ’†πŸ»β€β™‚οΈ Takkan tengok je πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈ.mesti nak kan? Whats app my number 0132270832 ☺️. Looking for stokies πŸ‘ŒπŸ»


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Cheras, Malaysia

Kalau area kl,cheras, bangi and kajang boleh cod

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Pandora Bracelet

Pandora Bracelet

RM5002

Gucci With Hello Kitty Key Chain Collection ( Special Edition From Japan ) .

Gucci With Hello Kitty Key Chain Collection ( Special Edition From Japan ) .

RM1006

Coach Accessories Coach key chain coach Handbag

Coach Accessories Coach key chain coach Handbag

RM292

Authentic Vintage LV Monogram Key Holder

Authentic Vintage LV Monogram Key Holder

RM30030