Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Clubmaster Wood

icon

1 year ago oleh king.shades

icon

RM150

icon

1 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Pakaian

icon

[NEW STYLE] Clubmaster Wood. Dengan 3 colour yang meletop hot. Swipe tepi tau. . HIDUNG MANCUNG? Tak payah nak bedah2 hidung, pakai Clubmaster terus nampak batang hidung lg tinggi daripada biasa!! . Yang Hidung x berapa nak mancung clubround adalah pilihan plg sesuai. Boleh berikan impak hidung lebih mancung tau. Tak caya try lah👍🏼 Dah ramai cakap hidung nampak tinggi, sbb design ni lengkung ke dalam. So dia beri ilusi batang hidung lagi tinggi. . Dalam bingkai tu ada besi tau, tu beza yg KUALITI dgn yg murah2 org lain jual tu. Dijamin tahan lama n tahan lasak. Di jamin PUAS HATI 500%. Lens Kaca with UV400 Protection. Best pakai tuk drive.Lagi2 Musim Panas Melampau sekarang . Package Inc : Box,Case,Cleaning Cloth, Booklet,Paper Beg. Cepat WhatsApp ke 014-3874698, Stok Amat Terhad!!

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

Whatsapp : 014-3874698 Instagram: @king.shades

Temui Penjual

king.shades
king.shades
isFacebookVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount2
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA