Clubmaster Wood
Clubmaster Wood
Clubmaster Wood
Clubmaster Wood
Clubmaster Wood

Kongsi Dengan Rakan-rakan

[NEW STYLE] Clubmaster Wood. Dengan 3 colour yang meletop hot. Swipe tepi tau. . HIDUNG MANCUNG? Tak payah nak bedah2 hidung, pakai Clubmaster terus nampak batang hidung lg tinggi daripada biasa!! . Yang Hidung x berapa nak mancung clubround adalah pilihan plg sesuai. Boleh berikan impak hidung lebih mancung tau. Tak caya try lah👍🏼 Dah ramai cakap hidung nampak tinggi, sbb design ni lengkung ke dalam. So dia beri ilusi batang hidung lagi tinggi. . Dalam bingkai tu ada besi tau, tu beza yg KUALITI dgn yg murah2 org lain jual tu. Dijamin tahan lama n tahan lasak. Di jamin PUAS HATI 500%. Lens Kaca with UV400 Protection. Best pakai tuk drive.Lagi2 Musim Panas Melampau sekarang . Package Inc : Box,Case,Cleaning Cloth, Booklet,Paper Beg. Cepat WhatsApp ke 014-3874698, Stok Amat Terhad!!


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Whatsapp : 014-3874698 Instagram: @king.shades


Orang lain juga melihat

Rizalman Red Modern Kurung

Rizalman Red Modern Kurung

RM30011

Authentic gucci leather horsebit women flats shoes

Authentic gucci leather horsebit women flats shoes

RM15012

SWEATER Christian Dior Monogram

SWEATER Christian Dior Monogram

RM3003

sweater christian dior

sweater christian dior

RM3004