Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

cover periuk noxxa

icon

5 months ago oleh fattahadam

icon

RM50

icon

1 Suka

icon

Baru

icon

🔵Cover Periuk Noxxa RM50 SEM RM54 SS Termasuk postage SAYANG PERIUK NOXXA KU CALAR Haiiii, momy momy gorges di luar sane semua sihat ker, Periuk noxxa ni selepas jer trending, dah jadi must have di dapur kan. Hehe. Sampai sanggup main kutu sebab mahal. Tapi kegunaan dia power sangat! sampai yang malas ke dapur boleh bertukar jadi chef wan di dapur kan. heheh. Tapi bila dah kerap guna, lama-lama body dia akan calar kan. maklumlah masuk jer musim cuti dan raya, sungguh-sungguh kita guna. Sayangnya kan bila dah beli mahal tapi bercalar-balar. Jadi yang mana dah bercalar atau belum bercalar, jom lah kita pakaikan dia baju. Dapur pun makin berseri. Periuk noxxa kita pon terjaga cantik kan. ===> Poket untuk letak senduk ===> Kain cotton yang tebal supaya basuh banyak kali pon tahan. ===> Ada riben. comel! ===> Menyerikan dapur anda dengan pilihan corak yang menarik.

Lain-lain

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

Temui Penjual

fattahadam
fattahadam
isGplusVerifiedisEmailVerified
Reviews

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA