Share This Listing

Public Comments

Cuckoo king top

icon

2 months ago by irfannurul

icon

RM75

icon

1 Likes

icon

New

icon

​Fikir-Fkirkan.. Kenapa nak susah2 angkut air kat tepi jalan (mesin air tur) Kalau dikira kos sebulan beli air kat water denpenser tur mmg banyak melebehi RM75/bln. Dengan kos masa, kos minyak, penat lagi....dan yg paling tak pasti ialah adakah filter mesin air tur diservis dengan baik dan mengikut jadualnya? Kebersihan pun belum tentu terjamin sbb biasanya mesin air tur diletak didepan kedai sebelah parit ...fikir2kan yer Baik berubah kepada Cuckoo, servis terjamin dan siap datang ke rumah percuma jer selama 5 tahun..baru RM75/bln dengan air mild alkaline dan bermineral.. Badan tak sakit angkut air, masa pun jimat. yang best sekali ada air panas, sejuk dan room terus.. Ok pm saya laju2 untuk pasang Penapis Air Cuckoo Model KING TOP pm terus jgn banyak fikir lagi... k bye..

Getting This

Meet The Seller

irfannurul
irfannurul
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE