Deuter Air Contact PRO 50 + 15 (Original)
Deuter Air Contact PRO 50 + 15 (Original)
Deuter Air Contact PRO 50 + 15 (Original)
Deuter Air Contact PRO 50 + 15 (Original)
Deuter Air Contact PRO 50 + 15 (Original)
Deuter Air Contact PRO 50 + 15 (Original)

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Salam gais, disini saya berhajat nak.jual murah je beg galas kesayangan saya ni.. Nak jual sebab dah malas nak masuk hutan.. tengoklah kalau rajin masuk lah balik.. Deuter Air Contact Pro 50 + 15 Kelebihan - Beg yang besar tapi selesa sangat kalau nak bawak travel atau masuk hutan.. - Span dan pad yang masih macam baru memang sedap walaupun bergerak lama, barang ori lah katakan.. - Boleh muat sehingga 50 liter dan. oleh tambah lagi 15 liter kalau tak cukup - Bahagian atas boleh dipisahkan dan dijadikan beg kecik - Beg ni kalau berpeluh kat belakang cepat kering sebab design dia yang canggih - zip semua masih cantik tak rosak sikit pun Kekurangan - Warna dah pudar - Tiada rain cover sebab terkoyak masa last masuk hutan.. boleh beli lain dan ganti senang jer.. Okay kalau minat boleh call/sms/wassap Nego till ler go, siapa cepat dia dapat uncle nuar 0136904313 uncle nuar 0136904313 uncle nuar 0136904313 Kawasan parit sulong


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Louis Vuitton  LuggaGe 29inch

Louis Vuitton LuggaGe 29inch

RM3993

Small size Chloe Pouch

Small size Chloe Pouch

RM353

Christian Louboutin Paper Bag #malaysia54

Christian Louboutin Paper Bag #malaysia54

RM3011