Share This Listing

Public Comments

Doorgift Handkerchief

icon

5 months ago by elgifty

icon

RM1

icon

5 Likes

icon

New

icon

Ada yang kenduri kahwin nak dekat dah ke? Doorgift dah settle belum?? 😁 Haaa yang still mencari wedding doorgift tu boleh lah try doorgift kami πŸ€—πŸ€—πŸ€— Kalau nak custom or nak save bajet punya doorgift pun kami ada!! bagitau je bajet berapa biar kami uruskan. Doorgift Murah,Cepat dan Mudah πŸ’― Hot Item πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ πŸ€΅πŸ»πŸ‘°πŸ» Doorgift Sapu Tangan Set 1,2 & 9 khusus buat tetamu anda. πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅ Harga 20% off sekarang!!! Cepat πŸ“ž hubungi kami : πŸ“± http://www.wasap.my/+60132815048 πŸ“¦πŸ“¦πŸ“¦ Penghantaran ke seluruh semenanjung termasuk Sabah & Sarawak boleh diuruskan. πŸ‘πŸ»Amat sesuai untuk Majlis Perkahwinan/ Tunang/Akikah/Majlis2 Rasmi😍😍😍 #newyearsales #2019sales #doorgiftsales #doorgiftanfuture #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftklang #doorgiftselangor #doorgiftKL #doorgiftkawin #doorgiftkawen #doorgifttunang #doorgift #doorgiftsaputangan #kahwinmalaysia #doorgifthandkerchief #tunangmalaysia #murah #taggingkahwin #doorgiftshahalam #goodiesmurah

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Price base on location and quantity

Meet The Seller

elgifty
elgifty
isEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE